Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esracım sabah çok güzel olmuş ama kuzum çok erken yemişin akşam 5.30 kadar acıkmadınmı keşke arada en azından 1 meyve yoğurt falan yeseydinSlm kizlar bu günkü menumu paylaşıyorum
Sabah
6:15
yarim litre su 1ceviz
6:45
Domates
Salatalık
Pirasa, maydonoz
2kb peynir
1haslanms yumurta
4zeytin
Kayisi cayi
16:00
Tek sekerli Türk Kahvesi sade soda
Aksam
17:30
2haslanmis patates
1kase yagsz corba
1 kase yogurt
2litre su
Sağolasın şekercimKolay gelsin![]()
Menün çok güzel şekercimslm kızlar iyi akşamlar herkese bugünkü menümü paylaşayım hemen
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kb peynir
4 zeytin
yarım domates salatalık
yeşilçay
öğlen
2 parça balık
salata
ara
çay
1 yeşil elma
akşam
4 yk kabak
3 yk menemen
3 yk yoğurt
salata
dahada yatana kadar bişey yemem ikindide canım atıştırmalık bişeyler çekmedi değil zabdettim kendimi kızlar tv açtım izlediğim sırada şeytanlar dürttü durdu ama kırdım dürten parmaklarınıöyle böyle derken geçti neyse sonra sizler naptınız
Sabah dedim ama tekrar geçmiş olsun Birgülüm. Dr a gitmedinmiHemen hesap vereyimm:)
Sabah
Herzmnki yulaf kepekli kreplerim. Bi suredir icine bugday ruseymi de atiorum kepegi azaltip.
Bir bardk sut
Oglen
Bi tabak taze fasulye, suyuna dokunmadim
Ara
Bi yesil elma
Bi minicik armut
Bi durum cevizli pestil
Aksam
Bi tabak taze fasulye yemegi
Siyah pirincli sekersiz sutlac- minik kase
Öğlen akşam güzel sayılır cnm sadece salatan eksikMerhabaaa.. Menulerınız guzel gorunuyo toparlandık gıbı sanırım hep beraber.
Sabah 9.30 gıbı bı fıncan kahve ıkram bıskuvının yarısı.. (okuldaydm)
oglen 12.30 bı kase yesılmercımek corbası
aksam 6 gıbı bı bardak maydonoz suyu yarım lımon sıkılmıs sekılde. 6.30 gıbı bıraz turlu (patates cok az patlıcan bıber et) bıraz cevız koca bı kase yogurt
su 2 ltreyı gecıcek ıns. spor da yarım saat yurudumm.
Bıtkı caylarından bahsedılmıs.. Bende acalılı yesılcay aldım bugun ona baslıcam.. Gece yatarken bı fıncan seklınde..
Mügecim sabah öğle güzel ama Nohutlu bulgur beraber olmamışSira banami gelmiss ne
Sabah 9:40
2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
3 zeytin
1 kk peynir
2 dilim tbe
12:00 1 kase mantar az kasar li
1 kase yogurt
1 dilim tbe
16:00 1 kase nohut
Salata
Yogurt
1/2 kase bulgur pilavi
19:00 arkadasta cay yani az leplebi
Su 2 olur sporda yapicam insallah
Yarinda niYetlenmek niyetndeyim insallah
Aksam yatmadan bir elma falan yerm yemeyedblirim bugun cok yemisim![]()
cananım Akşamki pilav ne güzelim bide öğlen kek varSelam
sabah 2 yumurta 2 dlm ekmek kaymak 1 tatli k.bal 2 kasik keş
Öğlen 1 kase etlu kereviz yogurt
1 dilim kek
ara 1 sade kahve
ara 1 fincan kekik cayi
aksam 5 kasik pilav izgara tavuk salata yogurt 5- 6 kasik mercimek
suuum yatana kadar 2 olur.hava yagisli yürüyüş yok.oglum musaade eders3 beraber leslie yaparız.belki yani uaparsam yazarım.
Valla bazı menüleri görünce aynı şeyi düşünemedim fıstığımKizlar sabah limonlu suyum vardi unutmusum.
birgulcum cook gecmis olsun Canim.evet emziriyorum okglum 1 yasinda.
Menulerimiz hakkaten düzelmeye basladi .yaa zuhal ablanin enerjisi herhalde bu .![]()
Kız başka ne unuttun, durdukça bişeyler çıkacakAmmaaan aksam yemeginde bi tabak kereviz de vardi.unutmusum.
bi dee 7.15 gibi basladim.ama 8.30 gibi bitti yemegim.cocuk uyuttum arada.gec kaldi yani.
İSTE MENUM
KALKİNCA 06.20 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 06.40 1kkb.peynir 5 zeytin 1 tbe tereyagli kasarli omlet
SAAT 10.30 15 k.uzum
OGLE 15.30 kizlar bugun disardaydim ve cok kotu bir cissss yedim (mc hamburger menu)
SAAT 17.00 az sekerli t.kahvesi
AKSAM 08.00 yogurt salata
SU 2 lt
Emelim daha dün ne konuştuk kuzumZuhal ablammmm
Cvp yazilamayacak kadar kotu haklisin
Tatlıcım 2 kş pilav 1 dil ekmek değerindeAyyy inanmıyorum zuhal Abla yaa o jadar iyi diye dusundusunmustum ki bi kek vardi problem o da 1 dilimcik.pilav yedim ana ekmek corba yoktu hic mi yemiycez biz bunu...bal zaten 1 t kasigi kaymak da sut kaymagi oyle cok ağır degildi.e haninu saglikli yağlar lazımdı...Kek icin mazetetim yok
.neden yerimde saydigimi bi kere daha anladım sanırım.iyi yaptim sanıyordum.
![]()
Cananım 1 yemek kş kaymak 86.5 kaloriHem bi
dakka bal kaymak ayrı mı yenmeli
Menun super ablacim masallah sanaBenim menüm gelsinnnnn
Malum evde bişey olmadığı için sabah öğle biraz kuru oldu
Alışverişe geç gittim
Eve geç Gelincede akşamda geçe kaldı
9.00 __2 dil tb.Ekm, peynir, 5 zeytin
12.00 __tb.konfleks süt, kuru kaysı erik, 10 badem
20.00 yumurtalı ıspanak, yoğurt, 1 derisiz incik
Su 2 lt
Ekmek firincinin unu mercimek tarladan cikiyo keki komsu yapmisAyyy inanmıyorum zuhal Abla yaa o jadar iyi diye dusundusunmustum ki bi kek vardi problem o da 1 dilimcik.pilav yedim ana ekmek corba yoktu hic mi yemiycez biz bunu...bal zaten 1 t kasigi kaymak da sut kaymagi oyle cok ağır degildi.e haninu saglikli yağlar lazımdı...Kek icin mazetetim yok
![]()
Allahta seni guldursun bacimAyyy inanmıyorum zuhal Abla yaa o jadar iyi diye dusundusunmustum ki bi kek vardi problem o da 1 dilimcik.pilav yedim ana ekmek corba yoktu hic mi yemiycez biz bunu...bal zaten 1 t kasigi kaymak da sut kaymagi oyle cok ağır degildi.e haninu saglikli yağlar lazımdı...Kek icin mazetetim yok
![]()
Iyi yapmissjn cnm menun gayet iyi olmusslm kızlar iyi akşamlar herkese bugünkü menümü paylaşayım hemen
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kb peynir
4 zeytin
yarım domates salatalık
yeşilçay
öğlen
2 parça balık
salata
ara
çay
1 yeşil elma
akşam
4 yk kabak
3 yk menemen
3 yk yoğurt
salata
dahada yatana kadar bişey yemem ikindide canım atıştırmalık bişeyler çekmedi değil zabdettim kendimi kızlar tv açtım izlediğim sırada şeytanlar dürttü durdu ama kırdım dürten parmaklarınıöyle böyle derken geçti neyse sonra sizler naptınız
Hemen hesap vereyimm:)
Sabah
Herzmnki yulaf kepekli kreplerim. Bi suredir icine bugday ruseymi de atiorum kepegi azaltip.
Bir bardk sut
Oglen
Bi tabak taze fasulye, suyuna dokunmadim
Ara
Bi yesil elma
Bi minicik armut
Bi durum cevizli pestil
Aksam
Bi tabak taze fasulye yemegi
Siyah pirincli sekersiz sutlac- minik kase
Sende iyi gidiyon cnm guzel memun evde olmamak mideyle ilgilenememek sıkıntiMerhabaaa.. Menulerınız guzel gorunuyo toparlandık gıbı sanırım hep beraber.
Sabah 9.30 gıbı bı fıncan kahve ıkram bıskuvının yarısı.. (okuldaydm)
oglen 12.30 bı kase yesılmercımek corbası
aksam 6 gıbı bı bardak maydonoz suyu yarım lımon sıkılmıs sekılde. 6.30 gıbı bıraz turlu (patates cok az patlıcan bıber et) bıraz cevız koca bı kase yogurt
su 2 ltreyı gecıcek ıns. spor da yarım saat yurudumm.
Bıtkı caylarından bahsedılmıs.. Bende acalılı yesılcay aldım bugun ona baslıcam.. Gece yatarken bı fıncan seklınde..
Cnm aksamki pilav hadi neysede ekmek cok yemissin hem sanah hem oglenSira banami gelmiss ne
Sabah 9:40
2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
3 zeytin
1 kk peynir
2 dilim tbe
12:00 1 kase mantar az kasar li
1 kase yogurt
1 dilim tbe
16:00 1 kase nohut
Salata
Yogurt
1/2 kase bulgur pilavi
19:00 arkadasta cay yani az leplebi
Su 2 olur sporda yapicam insallah
Yarinda niYetlenmek niyetndeyim insallah
Aksam yatmadan bir elma falan yerm yemeyedblirim bugun cok yemisim![]()
Selam
sabah 2 yumurta 2 dlm ekmek kaymak 1 tatli k.bal 2 kasik keş
Öğlen 1 kase etlu kereviz yogurt
1 dilim kek
ara 1 sade kahve
ara 1 fincan kekik cayi
aksam 5 kasik pilav izgara tavuk salata yogurt 5- 6 kasik mercimek
suuum yatana kadar 2 olur.hava yagisli yürüyüş yok.oglum musaade eders3 beraber leslie yaparız.belki yani uaparsam yazarım.
İSTE MENUM
KALKİNCA 06.20 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 06.40 1kkb.peynir 5 zeytin 1 tbe tereyagli kasarli omlet
SAAT 10.30 15 k.uzum
OGLE 15.30 kizlar bugun disardaydim ve cok kotu bir cissss yedim (mc hamburger menu)
SAAT 17.00 az sekerli t.kahvesi
AKSAM 08.00 yogurt salata
SU 2 lt
Gozunuz duzgun menu gorsun
Tek idolumsun kiz ayipsin
Ama 120 mekik 60 sguat yaptim az evel avm dede 4 saat dolasmistim
Ablacim ya hastayim basim o kdr agrio ki kafami kaldiramad dun. Sinuzit agrisi sanrm ne yapsam fayda etmioo yzdn bakamiyorum telefona.