💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Daha once bir arkadasm da yapmsti bayada arastrdm bir bak istersen internetten gun boyu onu iyiyosun suda haslayp yannda sebze meyvede iyebiliyon diyet yapanlar ayda 1kacgun yapyolarms ve faydasni gorduklerini soyluyolar

ben sanmıyorum canım diyetisyen pirinçten patatesten kolada uzak dur bun lar en önemli 3 ödem yapan besinler içeceklerdende kolaymış canım çayı kahveyi flanda şekersiz içmek lazım 1 buçuk yıldır ben şekersiz içerim çayı kahveyi mesela hem o şekil verilen kilo nun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası

Selam kizlar
menum sabah
1 br limonlu su
biraz kes.yarim hazir pogaca 1 uumurta 1 tatlıh k.kadar bal
oglen 1 kase keskek 1 kase kuru borulce haşlama.sut arttirici olarak kizlar aklinizda bulunsun.az yogurt
ara 1 sade kahve 1 elma
aksam tavuk izgara 4 kasik pilav 1 kase mercimekçorbası az yogurt
spor olarak su an yürüyüş yapıyorum.1 saat olur.
su yatana kadar anca 2 lt olur.

O bahsettiklerinin
Yaplis seklinfen kaynaklandgini soyluyolar iste payetesi hasladgn zaman mesela kabuguyla sogutup yediginde kalorisi cok dusukmus ve kabugu mide hemen ogutemedigi icin enerji sarfedip kilo vermeye yardmci oluyomud mesela

O bahsettiklerinin

Yaplis seklinfen kaynaklandgini soyluyolar iste payetesi hasladgn zaman mesela kabuguyla sogutup yediginde kalorisi cok dusukmus ve kabugu mide hemen ogutemedigi icin enerji sarfedip kilo vermeye yardmci oluyomud mesela

hımm anladım senbilirsin canım dene o zaman

Pazartesi hafta sonu kaçamaklarını önlemek için kontrol amaçlı tartılıyoruz cnm
Cumada tartılıp liste yapıyoruz
Derecelendirme oluyor

Sabah güzel olmuş cnm
Öğlende fazla abartmaman iyi ama akşama biraz yoğurt ye bence

Akşamki ekmek öğlen olsaymış daha iyiymiş cnm gerçi erken kapatmışın
Diğerleri güzel
Erken yediğin için akşam acıkman normal
1 kâse yoğurt yiyebilirsin

Öğlen, akşamda pilav dışında güzel cnm ama salata Yoğurdunu eksik etme
Sabah kalkınca azda olsa besleyici bişeyler yemeye çalış
Sen spor yapıyormusun cnm

Tabiki yapıcaz tatlım
Hele, artık yeter verme diyenleri duymak harika bi duygu
Kizlar pirinç lapası nı deniyenler varmı aranzda birkacgun detoks gibiymisvicudu temizliyomus toksin attrici ozelligi varms
Ben arada denedim cnm
Eğer kiloda duraklama olursa arada yapılabilir
Pirinç bizim pilav yaptığımız gibi yenisi Kilo aldırır ama yağsız tuzsuz olarak yenirse tabi yanında başka bişey yenmezse ödem attırır
En çok 1 gün işe yarar 2.Gün okadar fayda etmiyor
Zaten en fazla 2 gün yapılabilir
Ama sık sık değil

Spor su güzel cnm
Sabah poğaça yerine 2 dil ekmek yeseydin eminim daha çok doyardın
Akşamda hem mercimek hemde pilav olmamış
2 side karbon. zaten pilav olmaması gerekiyor heleki akşam
Tavuklar derisizdir inşallah ama salatan eksik
Keşkek duymuştum ama ne olduğunu bilmiyorum

Bende ilk gün menümü yazayım
Eşim TR den bugün geldiği için kahvaltıya onu bekledim
Akşamda yemeğe davetli olduğumuz için biraz geç oldu

10.00 __2 cevizli kuru incir

12.00 __1.5 dil tb Ekm. Peynir, 1 yum beyazı, 5 zeytin, domates

19.00 __1 kepçe kabak çorbası, 1 minik kızarmamış karnıyarık, 2 kş fırında brokoli, bol salata

Su 2 lt geçer

Merhabalar.. kusura bakmayın baya gec oldu ama geldım.. Yuruyuse cıkmıstm da annısımle beraber..

sabah 10.30 gıbı bbıraz menemen bı fıncan kahve salatalık peynır zeytın

oglen 1 gıbı bı kase corba yarım dılım ekmek

3 gıbı orta sekerlı turk kahvesı

6 gıbı cok az mantı bı kase corba

az once de mınıcık bı tane elma ve yesılcay ıctım.. suyum 2 lıtre olmadı daha ama olucak umarım yatana kadar spor da yarıım saatlık yuruyus..

QUOTE="dunyadamisafir, post: 43118476, member: 692265"]Abla nasil bir azimdir bu sendeki ya muthissin ama sen azalttin iyice bence kilon indikce biraz menune ekleme yap.
Ama is yaptin okadar kosturmacadan oldu sanirim opt seni hadi hayirli olsun[/QUOTE]

teşekkür ederim canım haftasonu pek azimli değildim börekleri mantıları götürdüm canım

canım sen de azimlisin memlekette mecburen bozdun diyeti

ayrıca çok teşekkür ederim canım gerçekten zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…