• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sorma abla aksam 9 yada 10 u buluyo yemek ama okulda duzenimi kurdum 1 haftadir dikkat ediyorum 6 bu hafta olacak soz :-) seni bekledim ya kotumu etmisim.gelince zuhal ablam uzulur dedim ben 6 larda sen yidilerde :-)
:-):KK70::KK70:
evet abla yaaa biz topikce hep seni beklwdik.neredeyse kilo vermemek icin wlimizden geleni yaptik.ama seni beklemeyenler oldu aramizda kalsin biri fusun.dur ayip olcak dedik dinlemedi:KK8:

iyi akşamlar kızlar bugünkü menümü paylaşıyorum öğlenden sonra mide kazıntım oldu biraz ama öyle böyle idare ettim geçirdim zamanı

sabah 1 kk peynir
4 zeytin
yarım domates
yarım salatalık

ara
1 yeşil çay
1 yeşil elma

öğlen
4 yemek kaşığı sebze yemeği
3 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı yoğurt
yarım turp
bir kaç dal semiz otu

ara
1 bardak çay

akşam
4 yemek kaşığı kabak
3 yemek kaşığı makarna
2 kaşık yoğurt
yarım turp
salata

yatana kadar bişey yemem daha

1 saatte yürüyüşümü yaptım misss :KK49:

dyet yapmak özellikle motivasyon işi kızlar ya tamamen psikolojik arada zorluyor dün akşam canım kabak çekirdeği çekti ama alıp ta yemedim bastırdım içimde sonucu hayal edince değer diyorum motivasyonumuzun enerjimizin hep dorukta olması lazım kızlar:rolleyes: sizler neler yaptınız

:-):KK70::KK70:
evet abla yaaa biz topikce hep seni beklwdik.neredeyse kilo vermemek icin wlimizden geleni yaptik.ama seni beklemeyenler oldu aramizda kalsin biri fusun.dur ayip olcak dedik dinlemedi:KK8:
Füsun hepimizden zayıf ama en azimlimizde o maşallah
Bizde biraz utanıp örnek almıyoz
Geçmişe bi sünger çekip bugünden hız verelim artık

iyi akşamlar kızlar bugünkü menümü paylaşıyorum öğlenden sonra mide kazıntım oldu biraz ama öyle böyle idare ettim geçirdim zamanı

sabah 1 kk peynir
4 zeytin
yarım domates
yarım salatalık

ara
1 yeşil çay
1 yeşil elma

öğlen
4 yemek kaşığı sebze yemeği
3 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı yoğurt
yarım turp
bir kaç dal semiz otu

ara
1 bardak çay

akşam
4 yemek kaşığı kabak
3 yemek kaşığı makarna
2 kaşık yoğurt
yarım turp
salata

yatana kadar bişey yemem daha

1 saatte yürüyüşümü yaptım misss :KK49:

dyet yapmak özellikle motivasyon işi kızlar ya tamamen psikolojik arada zorluyor dün akşam canım kabak çekirdeği çekti ama alıp ta yemedim bastırdım içimde sonucu hayal edince değer diyorum motivasyonumuzun enerjimizin hep dorukta olması lazım kızlar:rolleyes: sizler neler yaptınız
Öncelikle çekirdek yemediğin için tebrikler cnm
Sporunda çok güzel
Sabah ekmek yememişin ama diğer öğünlerde makarna yemişin. Bence makarna yemeyip kabağı daha fazlayiyebilirdin
karbonu sabah alsan daha iyi olur
Yoğurdunu tek 2 kş la bırakma daha fazla yiyebilirsin. Salata ve yeşillik içinde aynı şey geçerli
Ama genel olarak menün güzel cnm

Abla misiri yic3k bisey olmayinca yiyorum ve onu yeme sebebim ekmek yerine buldugum bisey peyniri seviyorum ekmeksiz yiyemezdim onla yoyorum.okula kahvalti yapip geliyom aksamds yemek yiyorum .o yuzden burda yogurt falan yiyorum genelde
Yoğurt yediğin zaman yanına 1 meyve yada kurumeyve, biraz kuruyemiş ekliyebilirsin

Öncelikle çekirdek yemediğin için tebrikler cnm
Sporunda çok güzel
Sabah ekmek yememişin ama diğer öğünlerde makarna yemişin. Bence makarna yemeyip kabağı daha fazlayiyebilirdin
karbonu sabah alsan daha iyi olur
Yoğurdunu tek 2 kş la bırakma daha fazla yiyebilirsin. Salata ve yeşillik içinde aynı şey geçerli
Ama genel olarak menün güzel cnm

ya aslında neredeyse 1 haftadır ne makarna ne pilav hiç yemedim protein ve sebzeye ağırlık veriyorum ama bir süre sonra monotonlaşıyor hani farklı bişey yemek istersin ya öyle bi durum oldu birde ben cuma günü tartılmıştım sizin tartı günleriniz hangi günler acaba

İSTE MENUM

KALKİNCA 06.20 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 06.40 1kkb.peynir 5 zeytin 1 tbe tereyagli omlet

SAAT 10.30 y.cay

OGLE 14.30 (kizlar misafirlikteydim)
1 kkb.peynir yumurtali et kavurma ½ puaca domates bir parcada ekmek

SAAT 16.00 az sekerli t.kahvesi

AKSAM acikmadim yemicem acikirsam musli yada yogurt yerim

SU 2 lt

Merhaba hanmlar menum gelsin
8:30 2 bardak limonlu su
9:30 domates
Salatalik
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim tam b.e.

12:00 1 elma
14:00 1 kase yoğurt
Salatalık

17:00 kekik soslu tavuk
Salata
1 dilim ekmek
Ayran

Su 2.5 yaparim insallah
30 dk yürüyüş yatmadanda 25-30 mekik cwkerim

Merhaba hanmlar menum gelsin
8:30 2 bardak limonlu su
9:30 domates
Salatalik
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim tam b.e.

12:00 1 elma
14:00 1 kase yoğurt
Salatalık

17:00 kekik soslu tavuk
Salata
1 dilim ekmek
Ayran

Su 2.5 yaparim insallah
30 dk yürüyüş yatmadanda 25-30 mekik cwkerim

canım öğle yemeğini az tutmuşsun daha doğrusu yemek yememişsin akşam yemeğinde daha da acıkmıyormusun öğlen bişeyler atıştırsan daha iyi sanki metabolizma çalışır yürüyüşünü de yapmışsın çok güzel inş güzel sonuçlar alırız

canım öğle yemeğini az tutmuşsun daha doğrusu yemek yememişsin akşam yemeğinde daha da acıkmıyormusun öğlen bişeyler atıştırsan daha iyi sanki metabolizma çalışır yürüyüşünü de yapmışsın çok güzel inş güzel sonuçlar alırız
İnsallah canim ya bugün cok aciktm cokta zorlandım aslinda yalan yok ama öğleden sonra disardaydim ve ilk günüm sayilir uzun bi aradan sonra bunyeyi bi sarsiyim dedim :-)

Slm kzlar benim bugunku menun zamansz oldu biraz kahvaltıyi gec yaptm oglende
1salatalik
45adet ceri domades
3sivri tatli biber
1kb peynir
4zeytin 1.5haslanms yumurta
2dilim kepek ekmegi
Kayisi cayi
Arada 2soda
Ve 1erik
Aksam saat 5
1tabak barbunya
2kasik pilav
1.5litre su
Yatana kadar 2.5 olu

İnsallah canim ya bugün cok aciktm cokta zorlandım aslinda yalan yok ama öğleden sonra disardaydim ve ilk günüm sayilir uzun bi aradan sonra bunyeyi bi sarsiyim dedim :-)

harikasın canım ilk gün etkisi de vardır hemde öğün atladığın zaman hem daha çok acıkıyorsun hem enerji gidiyor zaten az yiyoruz ama olsun sonuca ulaşalımda hayırlısıyla hayal etmesi bile güzel ama gerçek olacak :rolleyes: ben hayatım boyunca hiç bu kadar kararlı diyet yapmamıştım Allahın izniyle bu kez sonuca ulaşıcam sonra kıskananlar çatlasın yaparız kızlar hep birlikte:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Slm kzlar benim bugunku menun zamansz oldu biraz kahvaltıyi gec yaptm oglende
1salatalik
45adet ceri domades
3sivri tatli biber
1kb peynir
4zeytin 1.5haslanms yumurta
2dilim kepek ekmegi
Kayisi cayi
Arada 2soda
Ve 1erik
Aksam saat 5
1tabak barbunya
2kasik pilav
1.5litre su
Yatana kadar 2.5 olu

canım sanki orantısız olmuş diyetisyenin verdiği listeye göre 6 aöğün azar azar yemek lazım ki metabolizma çalışsın öğlen sadece soda içmişsin sanırım öğlen bişeyler yemelisin bence ki yağ yakımı hızlansın daha sonra diyeti bıraktığımızda fazlasıyla geri dönüyor hayat şekilimiz olmalı bu beslenme şeklimiz ki geri almayalım bide bildiğim kadarıyla soda fazla içildiğinde vucuda tuz üretiyormuş 1 soda kafidir bence sen yeni mi başladın canım Allahın izniyle hep beraber fit olucaz lokum olacak lokumm :KK73:

harikasın canım ilk gün etkisi de vardır hemde öğün atladığın zaman hem daha çok acıkıyorsun hem enerji gidiyor zaten az yiyoruz ama olsun sonuca ulaşalımda hayırlısıyla hayal etmesi bile güzel ama gerçek olacak :rolleyes: ben hayatım boyunca hiç bu kadar kararlı diyet yapmamıştım Allahın izniyle bu kez sonuca ulaşıcam sonra kıskananlar çatlasın yaparız kızlar hep birlikte:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
İnsallah canim ya walla ben basladim 2 kere ama cok uzun surmedi ve hep geri aldim maalesef :-( ama olsun bu kez bende birakmicam burası olmasa coktan biraktiydimda cok şükür burası var

İnsallah canim ya walla ben basladim 2 kere ama cok uzun surmedi ve hep geri aldim maalesef :-( ama olsun bu kez bende birakmicam burası olmasa coktan biraktiydimda cok şükür burası var

yok canım yok sakın bırakma herşey çok güzel olacak ayy bazen enerji patlaması yaşıyorumm ya :KK48:

Yok canm yaa kahvalti yapamadgm icin oglende yaptm 12 mi neydi 2gibi 1soda 3te bir erik sonra 4te bir soda 5te aksam yemegi oyle yani ikisini ayni zamanda icmedim:-)

canım 6 öğün beslenmelisin eğer verdiğini geri almak istemiyorsan canım bir düzen kur kendine bence öyle daha kolay olur

Daha once bir arkadasm da yapmsti bayada arastrdm bir bak istersen internetten gun boyu onu iyiyosun suda haslayp yannda sebze meyvede iyebiliyon diyet yapanlar ayda 1kacgun yapyolarms ve faydasni gorduklerini soyluyolar

Back