- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50

Füsun hepimizden zayıf ama en azimlimizde o maşallah
Bizde biraz utanıp örnek almıyoz
Geçmişe bi sünger çekip bugünden hız verelim artık
benim bacaklarım kalın canım onların kalıbı yerinde gitmiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Füsun hepimizden zayıf ama en azimlimizde o maşallah
Bizde biraz utanıp örnek almıyoz
Geçmişe bi sünger çekip bugünden hız verelim artık
Zuhal ablayla ben adini bilmeyiz o detoksunKizlar pirinç lapası nı deniyenler varmı aranzda birkacgun detoks gibiymisvicudu temizliyomus toksin attrici ozelligi varms
Ablacim ya hastayim basim o kdr agrio ki kafami kaldiramad dun. Sinuzit agrisi sanrm ne yapsam fayda etmio
Gunaydinnnn guzeller
Birgulum cansinn cannn gulum allahim acil sifalar versinnnn
Sabah güzel, öğlen fena değil ama akşam olmamış cnmMerhabalar.. kusura bakmayın baya gec oldu ama geldım.. Yuruyuse cıkmıstm da annısımle beraber..
sabah 10.30 gıbı bbıraz menemen bı fıncan kahve salatalık peynır zeytın
oglen 1 gıbı bı kase corba yarım dılım ekmek
3 gıbı orta sekerlı turk kahvesı
6 gıbı cok az mantı bı kase corba
az once de mınıcık bı tane elma ve yesılcay ıctım.. suyum 2 lıtre olmadı daha ama olucak umarım yatana kadarspor da yarıım saatlık yuruyus..
Dün tartıldım cnm baya bi artıyım zaten izine gitmeden bayramdan artıyla çıkmıştımzuhal ablacmMefkurem cok merak edıyorum tartıldınmı.? tamam kacamak + beklenen durum ızın sonrası ama kac oldugunu cok merak edıyorummm..
![]()
pide dışında güzel cnmSlm kizlar geçmısi okuyodum ama uyyakalabilirim once menuyu yazim
Sabah yagsiz tussuz haslama patates tussuz hasa yumurta cay
Okulda 2 gibi musli sut 1 kase
Aksam saat gec diye bol yogurtlu 3 kasik ispanak v3 annem pide kizartmis hamurlu 2 lokma ondan attim agzima fena koktu hemen posete tiktim gozum kaliyo uzanmim diye![]()
Günaydın kızlaaar![]()
Gunaydiiinnnnnn![]()
Gunyaydinnnn![]()
Günaydınnnn şekerlerHerkese gunaydin kızlar![]()
Çok geçmiş olsun BirgülümAblacim ya hastayim basim o kdr agrio ki kafami kaldiramad dun. Sinuzit agrisi sanrm ne yapsam fayda etmioo yzdn bakamiyorum telefona.
Günaydın tatlımgünaydın kızlarrr bol sporlu bol enerjili bir gün olsun hepimizeee
Sanada günaydın EmelimGunaydinnnn guzeller
Birgulum cansinn cannn gulum allahim acil sifalar versinnnn
Akşama salata olsaymış menün tam olacakmış cnmkızlar ben de menümü paylaşayım
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
domates
akşam bir tabak barbun fasülye suyunu yemedim
bir activia
içtiğim su 2.5 litre olmuştur
zorunlu olarak 1 buçuk saat tempolu yürüdüm iyide oldu![]()