💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydın hanimlarrrr...
Mefkurem zuhal ablacim hosgeldin....
Sağolasın Mügecim
Sende çok oyalandın gibi geliyor tatlım
Sendende daha fazla paylaşım bekliyorum tatlım
İzinde bile daha katılımcıydın
Hadi tekrar bi start verelim yılbaşına kadar yeni hedeflerimizi belirleyelim

Yeni başlangıçlara ve herkese Günaydınnnnn

Eşim Tr den bugün geliyor. O biletini sonradan aldığı için aynı gün bulamamıştık
Bugünde heralde bol bol ütü yaparım

Ben yokken işe Görümcem gitti
Bu hafta her akşam işe gitmem gerekiyor, o da dinlensin biraz

Zuhal abla ben hafta sonu yedi
81. 4 geldim 1.300 grvalmisim bugun bi kismi gitti bide regl oldum

Artik toparlanalim ya lutfennn

bende iki gunluge daha yaziyorum motive icin offff 7 yi goremiyommm
Tatlım senin kendini disipline etmen lazım
Dediğim gibi eğer kaçamak yapmazsan çok güzel verebiliyorsun
Kendine hedef koy ve o hedefe ulaşmadan kendini ödüllendirme

Doğru soluyosun ablacim toplayalim ya izinde annem cocuga bakiodu ole isler bana pek kalmiodu eve geldigmde kayinvaldemin durumu falan koptum kilo almadigima sukrediom ama artk alci ckti bende evimdeym cokkk şükür yilbasina hedefim 10 kg insallahhh

günaydınlar sizinde yüksek enerjiniz var çok güzell ben kendimi tanıtayım 25 yaşındayım 78 kiloyum daha önce 87 idim 1 yılda azar azar verip 78 oldum arada bir kürtaj geçirdim 2 aylık bebeğimi malesef kalbi atmıyordu kaybettim polikistik over var bende gebe kalmada zorlanıyorum iyi bir dr buldum gittim dr dedi kilo verirsen doğal yolla gebe kalabilirsin sıkı diyet spor yap dedi zaten diyetteydim daha da sıktım kemerleri ideal kilom 62 eğer hamile kalmazsam arada ki inş kalrım 62 ye kadar yolu var yani anlicanızz

Geçmiş olsun tatlım
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
Vakti saati gelince eminim Bebişinde olur
Sana düşen sebebini işlemek takdiri Allaha bırakmak
Arada gördüğüm kadarıyla menülerin iyi gibi
Zaten bizim amacımız diyet değil sağlıklı beslenmeyi hayatımıza oturtabilmek

amin inş rabbim gönlümüze göre verir en hayırlısını ben tedbirimi alıp tevekkül ediyorum rabbim herşeyin en güzelini bilir ya inanırmısın tiksindim artık şu kiloda ne rahatsızlık çıksa dr lar kilo diyo artık kökten kurtulmak istiyorum kilo dan bir daha hayatımda kilo problemim olsun istemiyorum usandım yni anlicağın çok kararlıyım bu kez yaşam şeklne getirmeye çalışıyorum bu beslenme şeklini çünkü dikkat etmezsekte verdiğimizide üstüne fazlasıyla geri alırız sağlıklı ve ve hızla vermek istiyorum kiloları

Aynen tatlım
Bende senelerce bu kiloyla uğraşıp durmaktan yoruldum iyice
İnşallah bu sefer hepimiz son olarak verip kurtulacaz bu illetten
Geri almamak içinde sağlıklı beslenip vermeliyiz
Benim felsefem doğru şeylerden doyuncaya kadar yemek
Zaten öyle beslenirsek hem daha çabuk duyuyoruz hemde geç acıkıyoruz

Sen çalışmıyordun dimi tatlım

Hadi bakalım o zaman START verilmiştir
Günlük kaçamaksız menüler gelsin
İlk hedefin 5 Kilo olsun
O zaman küçük bi ödül verirsin kendine

Allah kolaylık verirsin cnm
En azından menünü sporunu düzenli yapabilirsin
1 senedir hep yaptınmı spor yenimi başladın

son 7 aydır yürüyüş bandı aldı eşim son 7 aydır hafta da 3 gün yapıyordum üniversite son sınıftım dersler çok ağardı hergün yapamıyordum dr dan bu yana düzenli hergün yapmaya karar verdim cuma günü gittim dr a bugün 4. gün düzenli yapıyorum şimdilik ama misafir bişey olursa onunda telafisine bakarım artık ben çalışmak istiyorum eşim izin vermiyor kpss ye çalış o daha iyi bizim için şimdilik çok şükür kimseye muhtaç değiliz kendimize yetiyoruz sen sıkma kendini diyor evlendiğim ilk 1 sene çalışmıştım sonra çık dedi işten okulumu itirdim bende o sıra

Slm kızlar sabahtan beri bebisle ugrasmaktan kahvaltı yapamadım daha yeni yapyorum bende kendimi tanitiyim tekrardan 23yasndayim 6 buçuk aylık bir bebisim var dogumdan 1hafta sonra 102 kiloydum kendi cabalarmla 92 kg düştüm sonra tekrar 95..800oldun 7ekimde tekrar başladım en son cuma gunu 91.600 Düm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…