Sağolasın Mügecim
Esracım sende kendini hatırlatırmısınHerkese iyi geceler kızlar öptüm hepinizi
Tatlım senin kendini disipline etmen lazımZuhal abla ben hafta sonu yedi
81. 4 geldim 1.300 grvalmisim bugun bi kismi gitti bide regl oldum
Artik toparlanalim ya lutfennn
bende iki gunluge daha yaziyorum motive icin offff 7 yi goremiyommm
Doğru soluyosun ablacim toplayalim ya izinde annem cocuga bakiodu ole isler bana pek kalmiodu eve geldigmde kayinvaldemin durumu falan koptum kilo almadigima sukrediomSağolasın Mügecim
Sende çok oyalandın gibi geliyor tatlım
Sendende daha fazla paylaşım bekliyorum tatlım
İzinde bile daha katılımcıydın
Hadi tekrar bi start verelim yılbaşına kadar yeni hedeflerimizi belirleyelim
günaydınlar sizinde yüksek enerjiniz var çok güzell ben kendimi tanıtayım 25 yaşındayım 78 kiloyum daha önce 87 idim 1 yılda azar azar verip 78 oldum arada bir kürtaj geçirdim 2 aylık bebeğimi malesef kalbi atmıyordu kaybettim polikistik over var bende gebe kalmada zorlanıyorum iyi bir dr buldum gittim dr dedi kilo verirsen doğal yolla gebe kalabilirsin sıkı diyet spor yap dedi zaten diyetteydim daha da sıktım kemerleri ideal kilom 62 eğer hamile kalmazsam arada ki inş kalrım 62 ye kadar yolu var yani anlicanızzAsyacım hoşgeldin tatlım
Ben 3 haftadır izindeydim yeni döndüm eminim sayfamız bundan sonra daha hareketli olur
Sende menünü, akşam hepsini birden bide saatleriyle yazarsan daha iyi olur
Ben kaçırmışım cnm biraz kendini tanıtırmısın
Geçmiş olsun tatlımgünaydınlar sizinde yüksek enerjiniz var çok güzell ben kendimi tanıtayım 25 yaşındayım 78 kiloyum daha önce 87 idim 1 yılda azar azar verip 78 oldum arada bir kürtaj geçirdim 2 aylık bebeğimi malesef kalbi atmıyordu kaybettim polikistik over var bende gebe kalmada zorlanıyorum iyi bir dr buldum gittim dr dedi kilo verirsen doğal yolla gebe kalabilirsin sıkı diyet spor yap dedi zaten diyetteydim daha da sıktım kemerleri ideal kilom 62 eğer hamile kalmazsam arada ki inş kalrım 62 ye kadar yolu var yani anlicanızz
Geçmiş olsun tatlım
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
Vakti saati gelince eminim Bebişinde olur
Sana düşen sebebini işlemek takdiri Allaha bırakmak
Arada gördüğüm kadarıyla menülerin iyi gibi
Zaten bizim amacımız diyet değil sağlıklı beslenmeyi hayatımıza oturtabilmek
Aynen tatlımamin inş rabbim gönlümüze göre verir en hayırlısını ben tedbirimi alıp tevekkül ediyorum rabbim herşeyin en güzelini bilir ya inanırmısın tiksindim artık şu kiloda ne rahatsızlık çıksa dr lar kilo diyo artık kökten kurtulmak istiyorum kilo dan bir daha hayatımda kilo problemim olsun istemiyorum usandım yni anlicağın çok kararlıyım bu kez yaşam şeklne getirmeye çalışıyorum bu beslenme şeklini çünkü dikkat etmezsekte verdiğimizide üstüne fazlasıyla geri alırız sağlıklı ve ve hızla vermek istiyorum kiloları
Hadi bakalım o zaman START verilmiştirDoğru soluyosun ablacim toplayalim ya izinde annem cocuga bakiodu ole isler bana pek kalmiodu eve geldigmde kayinvaldemin durumu falan koptum kilo almadigima sukrediomama artk alci ckti bende evimdeym cokkk şükür yilbasina hedefim 10 kg insallahhh
Allah kolaylık verirsin cnmYok canim evdeyim üniversite bitirdim kpss ye hazırlanıyorum
AnlasildiiiHadi bakalım o zaman START verilmiştir
Günlük kaçamaksız menüler gelsin
İlk hedefin 5 Kilo olsun
O zaman küçük bi ödül verirsin kendine
Ama 5 Kilo vermeden ödülde kaçamakta yoookAnlasildiii
Allah kolaylık verirsin cnm
En azından menünü sporunu düzenli yapabilirsin
1 senedir hep yaptınmı spor yenimi başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?