- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
Slm kizlar gunaydin yokusu cikiyorum sayenizde yorulmadim bigun oyaliyo beni
Asyacim bende 25 im 26 oldum agustosta 78 le baslamistim bende
bende ocakta 26 olacam canım şu an kaç kilosun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kizlar gunaydin yokusu cikiyorum sayenizde yorulmadim bigun oyaliyo beni
Asyacim bende 25 im 26 oldum agustosta 78 le baslamistim bende
Eğer bi sıkıntınız yoksa sen sınavına çalış cnm daha iyison 7 aydır yürüyüş bandı aldı eşim son 7 aydır hafta da 3 gün yapıyordum üniversite son sınıftım dersler çok ağardı hergün yapamıyordum dr dan bu yana düzenli hergün yapmaya karar verdim cuma günü gittim dr a bugün 4. gün düzenli yapıyorum şimdilik ama misafir bişey olursa onunda telafisine bakarım artık ben çalışmak istiyorum eşim izin vermiyor kpss ye çalış o daha iyi bizim için şimdilik çok şükür kimseye muhtaç değiliz kendimize yetiyoruz sen sıkma kendini diyor evlendiğim ilk 1 sene çalışmıştım sonra çık dedi işten okulumu itirdim bende o sıra
Kahvaltın çok geçe kalmış cnmSlm kızlar sabahtan beri bebisle ugrasmaktan kahvaltı yapamadım daha yeni yapyorumbende kendimi tanitiyim tekrardan 23yasndayim 6 buçuk aylık bir bebisim var dogumdan 1hafta sonra 102 kiloydum kendi cabalarmla 92 kg düştüm sonra tekrar 95..800oldun 7ekimde tekrar başladım en son cuma gunu 91.600 Düm
4ay emzirebildim 88kiloyla hamile kaldm 110kiloyla doguma gittim malesef :-( kiloluydum ama simdi hic olmadgm kadar kilovermek iistiyorum simdiKahvaltın çok geçe kalmış cnm
Sabah ilk yemeğimizle beraber meto çalışmaya başlıyor
Sende çok güzel vermişin
Bebeğini emziriyormuydun
Önceden kilolumuydun yoksa doğumdamı fazla aldın
Bende hamileliklerimde hep çok Kilo almıştım4ay emzirebildim 88kiloyla hamile kaldm 110kiloyla doguma gittim malesef :-( kiloluydum ama simdi hic olmadgm kadar kilovermek iistiyorum simdi
Hoşbuldum tatlımGünaydın zuhal ablam hosgeldin.
Sen yokken hic bir ilerleme kaydedem3dim.hatta hatirlarsan s3n ben gelene kadar hedefine ulasirsin diyordun.nerdeeee.ama artık tamam.kayinvalidem de gitti.tatil bitti.yariyila
Kadar 58 kili olmak istoyorum.benim hedefim de 10 kilo olsun.ay yapabilir miyuim ki.
Ben iki öğün olarak besleniyorum sabah ve akşam aralardada Türk kahvesi soda kayısı cayi iciyorum tabiki birde su aksam yemegim en gec 6Bende hamileliklerimde hep çok Kilo almıştım
Hiç kafanı takma cnm hepsini beraberce verecez
Tabiki oturduğumuz yerde olmaz bunun için çaba göstermek lazım
İlk önce sağlıklı menü oluşturmak önemli
Yoksa ne kadar spor yapsakta yerimizde sayarız
Aklımda kaldığı kadarıyla daha tam menünü oturtamadın heralde
Aklından diyet kelimesini çıkar
Çünkü biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz
Menülerinde et sebze salata Yoğurt istediğin kadar olabilir
Sadece yağlı tatlı hamurişini, yasak olduğu için değil, hedefimize ulaşmak için yemiyoruz
haklisin ablam sabah 67.6 idim.ilk hedefim cumaya 66 kusur olmak.Hoşbuldum tatlım
Demekki bütün bahanelerimiz bitti şimdi yılbaşına odaklanalım
Sende dikkat edince veremeyen biri değilsin
Artık kaçamaklara bi son verip şu beladan kurtulalım cnm
Sen dikkat et birazda spor yapmaya çalış 10 olmazsa 8 olur önemli değil
Eğer bu düzende verebiliyorsan vede dayanabiliyorsan olabilirBen iki öğün olarak besleniyorum sabah ve akşam aralardada Türk kahvesi soda kayısı cayi iciyorum tabiki birde su aksam yemegim en gec 6
Cnm tabiki tatiller güzel olurHak
haklisin ablam sabah 67.6 idim.ilk hedefim cumaya 66 kusur olmak.
sen nasilsin abla.tatil nasildi anlatsana![]()
70.2bende ocakta 26 olacam canım şu an kaç kilosun canım
Kız özlem ben giderken kaç kiloydun
He valla kıskancaktım yoksaSorma abla aksam 9 yada 10 u buluyo yemek ama okulda duzenimi kurdum 1 haftadir dikkat ediyorum 6 bu hafta olacak sozseni bekledim ya kotumu etmisim.gelince zuhal ablam uzulur dedim ben 6 larda sen yidilerde
![]()
Eğer bi sıkıntınız yoksa sen sınavına çalış cnm daha iyi
O zamana kadarda kendine daha çok vakit ayırırsın Kilo sorunundan kurtulursun
Sporu zaten hergün yapmaya gerek yok
Önceden 3 gün yapıyorsan şimdi 5 gün yapman yeterli olur
Ne kadar süre yapıyorsun genelde
Fırsat buldukça dışardada yürüsen iyi olur
Oksijen alınca yağ yakımı daha iyi olur
Abla misiri yic3k bisey olmayinca yiyorum ve onu yeme sebebim ekmek yerine buldugum bisey peyniri seviyorum ekmeksiz yiyemezdim onla yoyorum.okula kahvalti yapip geliyom aksamds yemek yiyorum .o yuzden burda yogurt falan yiyorum geneldeHe valla kıskancaktım yoksa
Gerçi yinede benden önce göreceksin
Ben arayı baya açtım
Bi kaç hafta daha beklede beraber görelim kızz
Akşam geç yemek çok farkettiriyor
Nasıl Olur bilmiyorum ama bi yolunu bul cnm
Öğlenleri mısır patlağına takmışın heralde
Kalorisi fazla olmasada besleyici bişey değilki güzelim
Bol yeşillikli yumurtalı sandwich yapıp götürsen
Yada evden tavuklu tonbalıklı salatalar olsa belki daha iyi olur