Calismiyomusun canim
Ben evden 06.40 da cikiyorim gece uyumayan.bir bebekle ugrasiyorum kahvaltimi tam.yapamiyorum.ki bugun annemde atstrdm.bebisimi birakirken
Gunaydin canlarimcanım hemen kendini toplamalısın kararlı olmalısın arada gelgitlerde olur tabiki telafisini yaparsın ben cumadan cumaya tartılacam canım cuma günü tartıldığımda 78 dim bakalım bu cuma günü ne çıkıcak
Gunaydin canlarim
Tatlim pazartesi gunudr bildirim yapiyoruz ama liste hazirlanmiyo sadece
anasinifi ogretmeniyim musaitim canim bbenim ipler hafta sonu kopuyor insallah hemen toparlarim ki kendimi biliyorum.birakirsam biterim devam edemem
Gidcek insallah 102 den 80 e dustum hallederimmm azcik desrekle ben super oluyom valla :)
Cnm zuhal abla konu sahibi haftasonu kacamaklarini engellemek icin tartilma kurali koydu pazartesi gunleri sen bilirsinhımm o zaman benimde mi bugün tartılmam lazım canım
Asya cok guzel enerjin var tatlim bizede yolla
İSTE MENUM
KAHVALTİ 07.30 1kkb.peynir 3 zeytin 1 tbe 1h.yumurta
SAAT 10.30 cay tek isirimlik cikolata
OGLE 13.30 1.5 kase tavuklu corba
SAAT 16.00 ½ armut ½ elma tek sekerli t.kahvesi
AKSAM yumurtali salata 1.5 kkb.peynir 1 tbe 3 zeytin cok az orijinal tereyagi
ARA 19.30 y.cay
SU 2 lt
Kizlar regl olamadim heryanim agriyor menuler nerede yahuuu
Asyacım hoşgeldin tatlımmerhaba kızlar bugünkü menüme kaldığım yerden yazıyorum ikindi ara öğün
1 yeşilçay
akşam
4 yemek kaşığı dolusu sebze yemeği
2 parça tavuk köfte
2 yemek kaşığı yoğurt
salata
bugünlük böyle menü yatana kadar da bişey yemem daha motivasyon kızlar motivasyon sağlam adımlarla gidicez veee sonuç çok güzel olacak sonucu düşününce bile insan mutluluktan uçuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?