💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tek rakibimsin kuzum:))

Kizlar hadi toparlaninnn yoksa hepten cozutacaz

Menummmm gelsinnn

KALKİNCA 06.00 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 06.30 1kkb.peynir 5 zeytin 1 tbe

SAAT 10.00 1 armut 10 uzum

SAAT 11.30 1 Avuc leblebi

OGLE 14.00 4 zeytin 2 yk menemen 2 tbe 1 kkb.peynir 2 yk barbunya salatasi

AKSAM 19.00 ½ ceviz 1 kuru incir

SU 2.5 lt

Bnden de gelsn menu
Sabah yulaf krpkli kreplerim
Bi bardak sut
Iki yunrta

Oglen
3 incir
Yarim dilim tam bgday ekmegi
Bi avuc pizza kraker baharatli olandan. Sirf cook aciktm die atstrnaya yedim.

Aksam
Yemkten once iki incir
Karnbhr corbasi
Firinda karnbhr
Bi kasik bulgur pilavi
Yogurt

Menun gayet guEl canm masallahin bar:)

Gayet iyi menun kuzum niye cozutmussun ki bende cok isteksizlestim ya yiyomda yiyom kaynanam yag doldurmayi sever yemege soluyom dariliyo amannnnnn

Okulumu begendim dolabimin anahtatini falan aldim yarin bi alisveris yapim dolabima saglikli seyler alayim yoksa kantin benim diyet hayatimi bitirir allahtan kantin disarda kokular gelmiyo cnm istemiyo

Slm kzlar bende uzun zamandr buralardaym bakyorum kimler neler yapyor diye başarı hikayelerini okuyorum motive eder diye ama hala cesaretimi toplaypta haydi Bismillah diyemiyorum bir türlü düzen oturtamiyorum kendime azmine hayran kaldm benim için hayal gibi geliyo 94 kiloyum boyum 1.63 23 yasndayn yillar once 96 dan 76 ya inebilmistim ama simdi yine sonuc husran bütün emekler bosa gitti

İnşallah öyle olur canm benim pek spor yapmayada vaktim yok şimdi havalarda soğudu artk malesef OTE="EMELinEMELi, post: 42897456, member: 692722"]Gunaydin.kizlar

ylmzesra once inan ki istekli ol canim bak ben 102 den suan 80 kusure indim.inanki.basarabil buraya yazinca insan daha cok disiplinli oluyor[/QUOTE]
Ins

Slm cnm
Bende önceden verdiklerimi geri aldığım için kendimi çok kötü hissettim ve tekrar aynı gücü toparlamam 2 seneyi buldu
Eğer yılbaşında başlamamış olsaydım şu anda değil 40 Kilo vermek belki ne kadar daha almıştım
O yüzden yarın değil şimdi var cnm Artık
Her Geçen gün bizim zararımıza
Neden mutluluğunu daha fazla erteleyesinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…