• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydın cnm
Nasıl gidiyor
Sağlıklı beslenmeni oturtabildinmi
Oturttum sayilir size abla demek istiyorum cogunluk abla diyor sanirim bende 24 yasindayim beslenmeme gelince evet oturtmaya calisiyorum canim bazen kurabiye kek istiyor çay içerken ama dizginliyorum kendimi bu şkilde alismaliyim siz cok giremediginiz icin soramiyorum 6 ayda 34 kilo mukemmel bir basari aklima hep siz ve su321 adinda bir arkadas o geliyor gucleniyor bozmuyorum

Çok iyi yaaa nekadar zamanda verdin o kiloyu neler yaparak UOTE="mefkurem, post: 42899295, member: 650201"]Slm cnm
Bende önceden verdiklerimi geri aldığım için kendimi çok kötü hissettim ve tekrar aynı gücü toparlamam 2 seneyi buldu
Eğer yılbaşında başlamamış olsaydım şu anda değil 40 Kilo vermek belki ne kadar daha almıştım
O yüzden yarın değil şimdi var cnm Artık
Her Geçen gün bizim zararımıza
Neden mutluluğunu daha fazla erteleyesinki[/QUOTE]
Co

Sporsuzsa iyimis :-) nekadar zamanda verdin bukadar kiloyu bide aksam en gec kacta yemek iyiyosunuz ben 2ogun iyiyorum oglen yemegini es geciyorum onun yerine ne yiyebilirim
Hosgeldn canim kncelikle:)
Ndn ogle yemegni es geciosun? Acikmadgn icn mi? Oglen yemek yemeyeceksn ara ogunlerse oldgu gbi meyve ya da kuruyemis ii olabilir

Ackmadigm icin hem tek basma canm istemiyo zaten yemek yemek ozaman dedigin gibi yogurt meyve türü seyler yemem lazm akşam kacta iyiyosunuz en gec yemeginizi

Okulumu begendim dolabimin anahtatini falan aldim yarin bi alisveris yapim dolabima saglikli seyler alayim yoksa kantin benim diyet hayatimi bitirir allahtan kantin disarda kokular gelmiyo cnm istemiyo
E hayirli olsun canım.ben de cok mutluyum bu sene.ders programi tam istediim gibi oldu.aman masallah diyeyim.mecburen yaklasik 50 dkk.yuruyorum okul ev arasi.yani ust uste bir 50 dk degil 12 12 12 12 falan iste ...velhasili yürüyorum hem de postacı yürüyüşü

Sporsuzsa iyimis :-) nekadar zamanda verdin bukadar kiloyu bide aksam en gec kacta yemek iyiyosunuz ben 2ogun iyiyorum oglen yemegini es geciyorum onun yerine ne yiyebilirim

Valla benim durum karisik araya hamilelik falan girdu 15 temmuzdan bu yana 12 kg falan oldu yaklasik ogle yada nebilimm herhangi ana ara ogun yapamasan bile yogurt ye o cok faydali olutir bide tavuk salata ayran super menulerimden :)

KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 07.45 1kkb.peynir 2 adet cok.kucuk tb unu ile ev yapimi puaca

SAAT 10.30 ½ avuc leblebi

OGLE 14.00 (misafirlikteydim en masumlarimi sectim) ¼katmer 1 dlm patatesli borek

SAAT 17.00 1 Armut

AKSAM 19.00 2 kepce karnabahar yemegi (susuz)

SU 2lt

OGLE 14.00 (misafirlikteydim en masumlarimi sectim) ¼katmer 1 dlm patatesli borek

SAAT 17.00 1 Armut

SU 2lt
Cislar az:) kontrollu kacamaklar bunlar:))

Menu
Kalkinca 2 sb ılik su
Bir kuru kayisi (günkurusu)
2 badem
Kahvalti
Bir yumurta haslanmis
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
3 4 zeytin
Domates salatalk
Ara
Bir elma
Ara
Bir Armut
Akşam
Et sote guveç (bu bir porsiyonlk guvecte)
6 kasik pilav (bulgur pilavi)
Bir dilim ekmek
2 bardak ayran
Spor
1 saat yuruyus
10 dk eliptk bisiklet
15 dk normal bisiklet
Mekik

Su 3 lt

SAAT 17.00 1 Armut

SU 2lt

Canim tam bugday unu nasil oluyor canim bazen kek falan istediginde kullansam misafir falan gelincede mecbur yapiyoz ya onda falan artik bu unu kullansam guzel oluyor mu
Bu arada karbonhidratlarin olsada fazla yememissin..:)

Kizlarr menuuu:)
Sabah
Yulaf kepekli kreplerim ve bi bardak sut

Ara
Bi avuc kdadr findik

Aksam
Tavuk sis
Ayran
Sicacik lavas gbi bi ekmek getrmislerdi. Ondan da yedim. Saat 5 civarydi. Insallah olunsuz etkilemez:)
Ben aksam fazla kacirdgmi dusununce hemen yuruyuse cikiyorz esimle 30 dk :) abarti yememissin canm

Oturttum sayilir size abla demek istiyorum cogunluk abla diyor sanirim bende 24 yasindayim beslenmeme gelince evet oturtmaya calisiyorum canim bazen kurabiye kek istiyor çay içerken ama dizginliyorum kendimi bu şkilde alismaliyim siz cok giremediginiz icin soramiyorum 6 ayda 34 kilo mukemmel bir basari aklima hep siz ve su321 adinda bir arkadas o geliyor gucleniyor bozmuyorum
İstediğin gibi hitap edebilirsin cnm hiç farketmez

Aslında hepimiz biliyoruz ne yapmamız gerektiğini tek ihtiyacımız olan şey motivasyon
Onuda burda birbirimize destek olarak yüksek tutmaya çalışıyoruz
Şahsen bana buraya menü verme zorunluluğu çok yardımcı oldu
İnsan bişey yiceğinde akşam nasıl menüye yazarım diye utanıp yemiyor
Tabi bide Kilo bildirimleri var, her hafta yenilenen bir heyecan. O yüzden diyet yapmak sıkıcı olmaktan çıkıp zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz bile

Çok iyi yaaa nekadar zamanda verdin o kiloyu neler yaparak UOTE="mefkurem, post: 42899295, member: 650201"]Slm cnm
Bende önceden verdiklerimi geri aldığım için kendimi çok kötü hissettim ve tekrar aynı gücü toparlamam 2 seneyi buldu
Eğer yılbaşında başlamamış olsaydım şu anda değil 40 Kilo vermek belki ne kadar daha almıştım
O yüzden yarın değil şimdi var cnm Artık
Her Geçen gün bizim zararımıza
Neden mutluluğunu daha fazla erteleyesinki
Co[/QUOTE]
Dediğim gibi tatlım mucize falan yok sadece biraz sabır ve azimle
Öncelikle biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz bunuda biraz sporla desteklersek ballı kaymak olup kilolar tıkır tıkır eriyip gidiyor
Ben şimdi izindeyim 20 Ekim gibi dönüyorum
O zamanda hızlı bi start verip artık hedefe ulaşmak istiyorum
Artık tatil bayram bahanelerimizde kalmadı eminim burdaki herkesde daha bi azimle devam edecektir

Slm kizlar annem bizdeydi bugun yolculadim.anca gelebildim nasilsiniz bakalim okulda tenefusler 5 dakka hic giremiyorum in cik zaman geciyo oglenci olmak cok kotu bisey ya.
Menum
Sabah reçel yumurta cay
Öglen okuldaydim 10 balik kraker cay
Aksam patlican yemegi ve cacik azcik eriste yedim
Su olcmedim ama az bi cozum bulmam lazim ya olmuyo boyle

Back