Ekim85 sende mi saglik personelisin canim nobetler zor ve ben cok yoruldm yaptigim kacamaklarda artik yemeyecem yarin gayet az yicem
Canim akşam corba bir kac kasikta piyaz yedim bencede cok gereksiz kalori oldu :-(
Tatlim yaaa ne oglen ne aksam yok ki.bu cok sağlıksız bir menu.hemen zayiflayabilirsin ama geri alirsin boyle .Merhaba kızlar bildirim yapayım işten geldim çok yorgunum
Sabah domates salatalık peynir zeytin yumurta haşlanmış 1 dilim tam b. Ekmeği
Ara çubuk kraker ayran
Akşam yok
Gecenlerde ben de boyle oldum sonra eksi ciktim.dur bakalum.moral bozma hemen emelcimKizlar ben iki gundur diyeti bozdum su dytsyn benim motivemi 00000000 etti
menu yazmicammm objadar hamurisi yedim ki sabah +3 ciksam azdir
Kizlar menum sabah klasik kahvalti 12 yaptik annem geldi supriz yapti bana biraz gec kaldik yemek icin. Aksamda tarhana ictim sadece bide salata
Bugum okulda ilk gunumdu .bacagim cok agridi ordanda kinaya geldik.
Dayimda geldi koyden bu gece kuzendeyim dayimla bu saate kadar bidi bidi ettik yeni uyudu simdi bende yatiyorum opt sizi
Fisun abla menun guzek cok iyisin valla ya
Emelcim menu iyi senin icin baktim baya umarim icin rahatlamistir
Aysem ve parlakkar miydi ay unuttum sizide yarin yazarim .cok yorgunum yaw
Yeni kizlarimiz nic in altina bizim gibi kilonuzu yazarsaniz hem kendiniz hemde biz rahat takip ederiz .
Menulere ayri ayri yazmadim su dugunude atlatayim doncem size söz ins.
Aksam dersim 8 de bitiyo firsat bulamiyom
Kizlar ya sabah 8de kahvalti bi kase musli bir elma
Oglen tavuk doner 5 kasik pirinc pilav 3 kasik bide yogurt 4 5 kasik
Simdide bir elma ve gazoz ictim cok mu abarttim sizce akşama ne yeyim kizlar yaaa nobete geldgm icin boyle burda ev yemegi yok evden mi yapp getrsem ki :-( aksam yogurt ve tost yemeyi dusunuyorum bugday ekmekli
Menumu yaziyim ay ben bugün hem hem açtım hem hep tok ay garip bi gundu :-(
10:00 patatesli yumurta
2 dilim ekmek
Kastamonu helvası 3 tane
14:00 1 kase makarna
Salata
19:00 nugget
Yogurt
Su 2 olur cok su icemiom
Spor yapamiom oglan uyumuyo hic :-(
Selam kızlar
sabah 2 dlm ekmek 3 çatal sahanda yumurta 5 zeytin domates
öğlen cemiyet yemegindeydik.çorba azıcık pilav 2 kaşık helva az kurufasulye
akşam 2 kaşık patlıcan kavurma bol cacık
Merhaba kızlar bildirim yapayım işten geldim çok yorgunum
Ara çubuk kraker ayran
Akşam yok
Cok cok az bu yediklern canm. Bu sklde vucuduna kitlik alarmi verdirirsinMerhaba kızlar bildirim yapayım işten geldim çok yorgunum
Ara çubuk kraker ayran
Akşam yok
Bn spordan snra hc arti ciktgmi htrlamiorm kuzum:) sanki spor aninda zayflatui beni psikolojik olrk. Tartida fa spor yapmama bagli arti gormedm hc ndnseGecenlerde ben de boyle oldum sonra eksi ciktim.dur bakalum.moral bozma hemen emelcim.yarina vbira bismillah dersin .isin yoksa kaldir totoyu biraz eritmeye calis uediklerini.bi spor yap.ama spordan dolayi yarin biraz arti cikarsin sanirim onu da kilo sanma.
Yagda yapmadim tavada az isittim nugget i makarnyada az yag koydum oyle isteAfiyet olsun kızlar.
şu gazoz çok lüzumsuz olmuş hakkaten canım.nöbetler zor oluyordu.çorba falan sipariş edemez misin.küçük bir yer mi.ya da yoğurda cubuk krater falan kiriyordum ben .bayagi idare ediyor.
sen de benim gibi helva tuzagina yakalanmışsin.nugget yağda kızarır di mi...makarna yağlı miydi.sabahki Patatesi haslasaydin kendine ayrı keşke....
GünaydınLarry.az kalorili bol sporu günler
Gunaydinnn herkese mutlu pazarlarrr
Selam kizlar hayirli akşamlar herkese kimseler yok herkes disarlarda biyerlerde heraldeGünaydınLarry.az kalorili bol sporu günler
Bnm gezmelrle gecti walla:) iki gndr dissrlardayim evimi ozledm resmen. Keske bi gunm daha olsa da evde doya doya tembellik yapsaammmm:)Selam kizlar hayirli akşamlar herkese kimseler yok herkes disarlarda biyerlerde heraldenaptiniz nasil gecti haftasonunuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?