ikindi parka gittik biz.oturduk çay içtik.bi termos çayı bitirdik.sonra eve geldik.sen neler yaptın.Selam kizlar hayirli akşamlar herkese kimseler yok herkes disarlarda biyerlerde heraldenaptiniz nasil gecti haftasonunuzzzz
tembellikBnm gezmelrle gecti walla:) iki gndr dissrlardayim evimi ozledm resmen. Keske bi gunm daha olsa da evde doya doya tembellik yapsaammmm:)
güzeldi aysecim
ikindi parka gittik biz.oturduk çay içtik.bi termos çayı bitirdik.sonra eve geldik.sen neler yaptın.
Bnm gezmelrle gecti walla:) iki gndr dissrlardayim evimi ozledm resmen. Keske bi gunm daha olsa da evde doya doya tembellik yapsaammmm:)
Oww baya bi kaçmiş hafta içi daha dikkat et canim ipin ucu kacinca yakalamasi zor oluyor senin az kalms zaten hedefineSelam kızlar geç oldu ama menümü yazayım
sabah10.30 civari Çılbır ve 3 dilim kek malesef ekmek cok kacti
öğlen 3 kaşık patlıcan kavurması 1 kase yağsız mercimek çorba yoğurt
ara 2 avuç çekirdek 1 avuç badem falan karışık
akşam 20 gibi 1 kase rus salatası 3 kaşık makarna 1 kase cacık
yapabilirsin Leslie yap şimdi.öyle işte.dışarıda olunca illaki bi ciss oluyor yaaa.
şu 2 litre bile yok malesef
Ya bi suresr var. yni cok hlsz de sayilmam spoeumu yptm mesela. Ama sbhlari kalkamiorm cok zor gelio ki gece uyanmiorm yni uykm bolnmuo.En güzeli evde tembellik yapmak galiba.ben de çok severimhele çocuk varsa.sen toplamda kaç kilo verdin Birgül kansızlık falan olmasın.bu halsizlik Çoktandır mi var
Gene de semaver gbsi yok:)Canim bende nobetten geldm spora gectik esimle 50 dk falan spor yaptim eve geldm uyudum yemek falan evde geçti spor sonrasi... ah çay bende cok severimm ozellikle muhabbette koyuysa bende icerim bir termos bir demlik...
Gene de semaver gbsi yok:
Kesinliklee semaver bir başkaa
Kızlar çok haklısınız inanın iş temposu ve mide yanmamdan pek bişi yiyemiyorum kaç gündür bugünde kahvaltı iyiydi gerisi yok gibiydi yiyemedim midemden bir doktora görüneyim böyle bişi hiç yaşamadım
Ya kizlar ben son gnlerde cok halsiz gibiyim. Yani surekli uyumak istiorm hicbisi yapasim gelmio. Sadee uyiym:) acaba mevsim degisio ondan mi, cok rahatsiz edio bu his gun boyu.
Menum
Sabah
Soganli yumrta tavada
Peynr
Oglen
Uc kasik makarna salatasi
Bi minik kurabiye
Bi minik dilim kek
Bi tuzlu kurabiye
Peynir
Oglen cok yemisim gbi smdinyaznca ama doymadm bile. Sadece gereksiz kalori oldu malesef gezmede olnca.
Aksam
Yilaf kepekli kreplermn yarisi. Bi yemek kasigi yulaf kepegnden yapilmis kadari ve bir bardak sut.
Bu halsizlikle nasi basa cikicam blmiormeger becerebilrsm bgn de step yapmak istiorum. Bakalim.
Selam kızlar geç oldu ama menümü yazayım
sabah10.30 civari Çılbır ve 3 dilim kek malesef ekmek cok kacti
öğlen 3 kaşık patlıcan kavurması 1 kase yağsız mercimek çorba yoğurt
ara 2 avuç çekirdek 1 avuç badem falan karışık
akşam 20 gibi 1 kase rus salatası 3 kaşık makarna 1 kase cacık
yapabilirsin Leslie yap şimdi.öyle işte.dışarıda olunca illaki bi ciss oluyor yaaa.
şu 2 litre bile yok malesef
Ablam menu cok temiz masallh. Bn smdiden aciktimmben de menümü paylaşayım
sabah 11:30 2 ince dilim tam buğday ekmeği
kaşar peyniri ve domates
akşam 18:30 3 kaşık bulgur pilavı ve ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?