- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Sabah yada öglen dicektkm pardon.bugun dersim coktu bnm devreler yanmisAysem ekmek hakkini sabah yada aksam kullanmaya calis cnm ozaman fazla zarar olmaz
Bz de ogln yuruyus yaptk esimle cnm yuruyus gbsi yok:) aksam da step yaptim yarm saat. Bu hafta kilom gtmio yawBen aksam fazla kacirdgmi dusununce hemen yuruyuse cikiyorz esimle 30 dk :) abarti yememissin canm
Herkes dagldi yaa byram yaramadi bze:)Fisun abla gorummuyo bu aralar
Fisun abla gorummuyo bu aralar
Herkes dagldi yaa byram yaramadi bze:)
Sabah yada öglen dicektkm pardon.bugun dersim coktu bnm devreler yanmis
Vucudun duraklamaya girmistir canm bir iki gun normal beslen sasirt vucudunu sonra devam etBz de ogln yuruyus yaptk esimle cnm yuruyus gbsi yok:) aksam da step yaptim yarm saat. Bu hafta kilom gtmio yaw
Dediğim gibi tatlım mucize falan yok sadece biraz sabır ve azimleİstediğin gibi hitap edebilirsin cnm hiç farketmez
Aslında hepimiz biliyoruz ne yapmamız gerektiğini tek ihtiyacımız olan şey motivasyon
Onuda burda birbirimize destek olarak yüksek tutmaya çalışıyoruz
Şahsen bana buraya menü verme zorunluluğu çok yardımcı oldu
İnsan bişey yiceğinde akşam nasıl menüye yazarım diye utanıp yemiyor
Tabi bide Kilo bildirimleri var, her hafta yenilenen bir heyecan. O yüzden diyet yapmak sıkıcı olmaktan çıkıp zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz bile
Evet zuhal abla aynen katiliyorum tek ihtiyacmz gercekten motivasyon burasi bana cok iyi geliyor ayin 20si olsunda daha aktif bir sekilde gel insaAllah
Co
Ay gecms olsn burun da ne acir.Ben bugün regl oldum :-( cok yakin bi arkadasm düştü merdivenden burnu kirildi onunla uğraşıoz bide dikkat edin herkes dusuo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?