- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Benim menü
Sabah
1 yumurta
Kibrt kutusunda kucuk peynir
3 4 zeytin
3 4 badem
Yesillik sögüs
2 dilim ekmek
Ara
Meyve dogradigim yogurt bir kase
Bir avuc leblebi
Akşam
Patatesli tavuk 5 kasik
6 kasik bulgur pilavi
Cacik
Bir tane salatalik tursu
Su 2 lt ama yatana kadarda icerim
Simdide kahve iciyorum sekersiz 90kalori imiş..
Tatlim oyle seylere kafani takma vucut hepsini yagdan veremezki bende cok eskiden gittigimde kasin cok fazla demisti.senin sonucta 1 ideal kilon var ve herseyden biraz inerek o kiloya ineceksin.Kizlar yaaa bi problemim var. Ben haziranda diyetisyenimi yarida birakip adanaya gitmistim tatili gecirmek icin neyse 92.2 de 15 temmuzda sizle beraber diyete basladim kendi kafama gore diyet yaptim pazartesi diyetisyende 81.4 kg geldim ogun acil isim vardi su kas yuzdesini bugun tlf ile arayip ogrendim.
Yuzde 48 olan kas oranim 44 e dusmus verdigim kg nin 4.5 i kastan 6.2 si yagdan gitmis ve vucudumun asiri derecede sivi kaybi olusmus
her neyse ben bol su ictigimi hatta yazin 4 lt yi buldugunu soyledim bana dediki saglikli sekilde beslenmedigin icin olusmus.ben onun listelerine uymadim fakat ne biliyimm siz de biliyorsunuz ben sagliksiz mi beslendim.
valla bu moral bozukluguyla yazdigim makarnayi ve mercimegi 1 er tabak yedim offff yaaa ne zaman iyi biseyler olsa bi yerde tikaniyorrr
Cnm bak netten arastirdim senin kasin zaten 44 lerdeyse cok yuksek 30 a kadar bile inebilirsin belki zayiflayinca hafifler spora baslarsin ufaktan telas yapma sakin dogru yoldasin sok diyet yapmiyosunya sonucta diyetisyene bakma onlara gore kendilerinden bagimsizsan para yedirmiyosan herşey yanlis
Gerekçe varmi gerekçeAyyyy kzilar ben bgn brzcik abartabilem glba. Bari 5ten sonra yemesem bisey
Gerekceden ziyade bahanelerm var kuzum:)) arkadsma gidicem smdi busuru sey yapmstr. E kahvaltiya da ablam davet etti uc kuck pisi yedim bileGerekçe varmi gerekçe
InsaAllah canim bende oyle umutluyumMenun guEl olmus canmm:) cuma gununetartida guzel bi rakam sni beklio olcak:)
menün genel olarak güzel ve sağlıklı canım ama keteyi dikkatli ye kalori değeri yüksek bir yiyecek
menün güzel canım
Sagol cnm
menün genel olarak iyi gözüküyor canım ama akşam yemeğinde hem patates hem bulgur pilavı yemişsin ikiside karbonhidrat
Artik ikisini yememeye dikkat ederim canm
menün iyi gözüküyor canım ama makarnayı 3 kaşıkla sınırlasaydın daha iyi olurdu.suyu iyi içmişsin ben havalar soğuduğundan beri pek su içemiyorum.
menün güzel canım ama kreplerde kakao kullanmasan bence daha iyi olur
Hosbylduk canmmmyeni gelenler hoşgeldiniz
Yazdim canim ben tamamdirr..sabah tartildim..Kizlar menum sabah klasik kahvalti 12 yaptik annem geldi supriz yapti bana biraz gec kaldik yemek icin. Aksamda tarhana ictim sadece bide salata
Bugum okulda ilk gunumdu .bacagim cok agridi ordanda kinaya geldik.
Dayimda geldi koyden bu gece kuzendeyim dayimla bu saate kadar bidi bidi ettik yeni uyudu simdi bende yatiyorum opt sizi
Fisun abla menun guzek cok iyisin valla ya
Emelcim menu iyi senin icin baktim baya umarim icin rahatlamistir
Aysem ve parlakkar miydi ay unuttum sizide yarin yazarim .cok yorgunum yaw
Yeni kizlarimiz nic in altina bizim gibi kilonuzu yazarsaniz hem kendiniz hemde biz rahat takip ederiz .
Menulere ayri ayri yazmadim su dugunude atlatayim doncem size söz ins.
Aksam dersim 8 de bitiyo firsat bulamiyom
Gazoz icmeseymisin iyiymiş ya gereksiz kalori artk sicakta diil neyse e salata veya corba ile aksami gecistiren dicem ama gece nobet tutucaksan ekmek siz izgara falanda yiyebilirsin benceKizlar ya sabah 8de kahvalti bi kase musli bir elma
Oglen tavuk doner 5 kasik pirinc pilav 3 kasik bide yogurt 4 5 kasik
Simdide bir elma ve gazoz ictim cok mu abarttim sizce akşama ne yeyim kizlar yaaa nobete geldgm icin boyle burda ev yemegi yok evden mi yapp getrsem ki :-( aksam yogurt ve tost yemeyi dusunuyorum bugday ekmekli
şu gazoz çok lüzumsuz olmuş hakkaten canım.nöbetler zor oluyordu.çorba falan sipariş edemez misin.küçük bir yer mi.ya da yoğurda cubuk krater falan kiriyordum ben .bayagi idare ediyor.Kizlar ya sabah 8de kahvalti bi kase musli bir elma
Oglen tavuk doner 5 kasik pirinc pilav 3 kasik bide yogurt 4 5 kasik
Simdide bir elma ve gazoz ictim cok mu abarttim sizce akşama ne yeyim kizlar yaaa nobete geldgm icin boyle burda ev yemegi yok evden mi yapp getrsem ki :-( aksam yogurt ve tost yemeyi dusunuyorum bugday ekmekli
sen de benim gibi helva tuzagina yakalanmışsin.nugget yağda kızarır di mi...makarna yağlı miydi.sabahki Patatesi haslasaydin kendine ayrı keşke....Menumu yaziyim ay ben bugün hem hem açtım hem hep tok ay garip bi gundu :-(
10:00 patatesli yumurta
2 dilim ekmek
Kastamonu helvası 3 tane
14:00 1 kase makarna
Salata
19:00 nugget
Yogurt
Su 2 olur cok su icemiom
Spor yapamiom oglan uyumuyo hic :-(
Canim akşam corba bir kac kasikta piyaz yedim bencede cok gereksiz kalori oldu :-(Gazoz icmeseymisin iyiymiş ya gereksiz kalori artk sicakta diil neyse e salata veya corba ile aksami gecistiren dicem ama gece nobet tutucaksan ekmek siz izgara falanda yiyebilirsin bence
Afiyet olsun kızlar.
şu gazoz çok lüzumsuz olmuş hakkaten canım.nöbetler zor oluyordu.çorba falan sipariş edemez misin.küçük bir yer mi.ya da yoğurda cubuk krater falan kiriyordum ben .bayagi idare ediyor.
Sendemi saglik personelisn yoksakizlar bugun boyle oldu artik yapmam evden getiriirrm vicdan azabi duyuyorum :-(
sen de benim gibi helva tuzagina yakalanmışsin.nugget yağda kızarır di mi...makarna yağlı miydi.sabahki Patatesi haslasaydin kendine ayrı keşke....
Canim akşam corba bir kac kasikta piyaz yedim bencede cok gereksiz kalori oldu :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?