💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlar ben bugun oldugunu bilmiyordm sabah tartilip yazarim yarin nobetciyim nobete gitcem erkenden yarin yazmazsamda en gec pazar bildiririm 24 saat calistgm icin pazar sabah 9da cikicam işten.eve gelir gelmez tartilitm isallah

Benim menü
Sabah
1 yumurta
Kibrt kutusunda kucuk peynir
3 4 zeytin
3 4 badem
Yesillik sögüs
2 dilim ekmek
Ara
Meyve dogradigim yogurt bir kase
Bir avuc leblebi
Akşam
Patatesli tavuk 5 kasik
6 kasik bulgur pilavi
Cacik
Bir tane salatalik tursu
Su 2 lt ama yatana kadarda icerim
Simdide kahve iciyorum sekersiz 90kalori imiş..

Kizlar yaaa bi problemim var. Ben haziranda diyetisyenimi yarida birakip adanaya gitmistim tatili gecirmek icin neyse 92.2 de 15 temmuzda sizle beraber diyete basladim kendi kafama gore diyet yaptim pazartesi diyetisyende 81.4 kg geldim ogun acil isim vardi su kas yuzdesini bugun tlf ile arayip ogrendim.

Yuzde 48 olan kas oranim 44 e dusmus verdigim kg nin 4.5 i kastan 6.2 si yagdan gitmis ve vucudumun asiri derecede sivi kaybi olusmus

her neyse ben bol su ictigimi hatta yazin 4 lt yi buldugunu soyledim bana dediki saglikli sekilde beslenmedigin icin olusmus.ben onun listelerine uymadim fakat ne biliyimm siz de biliyorsunuz ben sagliksiz mi beslendim.

valla bu moral bozukluguyla yazdigim makarnayi ve mercimegi 1 er tabak yedim offff yaaa ne zaman iyi biseyler olsa bi yerde tikaniyorrr

bu krepler konusunda uzman oldun artık Birgül.

Ayy Zuhal ablam yaa çok sevindim.taniyamamislardir seni.anlatsana.

Yok yok en öbürü benim yaaa
KuUm bnm kahvalti kulturum yok hc sevmem kahvaltiyi. Hele de calsrken hc kahvalti yapmazdm. Anca bu kreplerle bi duzen olstrmaya basladm iste.) tadi da ii. Kek yemis kadr oluorm:) usttelik hafif de ve tok tutuyo cok. Krep diorm da gerci krep formnda uzak brz icine kuru meyveler attgm icn:)

Canm yeni kas yapmadgn surece ne yersen ye kastan gidecek zatflarken. O yzdn zayflarken mutlaka agirlik da calisin diolar. Bn zamannda 80lerden iste 60lara indim ve kas kaybetmedim hic. Aksine kasim epey artti sadece yag oranin dusuodu kilom sabit kalsa da. Ve tek sebebi spor. Spor yapmadgm surece zyfladkca kas da gidecek el mahkum. Yani istersen sadece protein ye spor spor spor baska yolu yok

Bgknku menum
Sabah
Yulaf kepekli kakaolu kreplerim
Bi bardak sut
2 incir

Sabah dedigme bakmayin. Baya baya oglen olmustu.

Aksam
Iki yumrtali peynirlu omlet
Uc kasik bulgr pilavi ve yogurt

Canim bana yasak spor tendomlarin durumunu biliyosun sanirim

o zaman ben diyetisyene uymaya calisiyim offf o da cok sıkıcı gibi geliyorrr

Menun guEl olmus canmm:) cuma gununetartida guzel bi rakam sni beklio olcak:)

Canim bana yasak spor tendomlarin durumunu biliyosun sanirim

o zaman ben diyetisyene uymaya calisiyim offf o da cok sıkıcı gibi geliyorrr
Evet cnm biliorm gcms olsn tekrardan. Ama en azndan kollarni filan calstrmaya calis. Yani kndni zorlamadn yapabilecegb herhngi bi harekt varsa hoplamadn ziplamadn en azndan onlari yap ki vucuduna yardmci olabilesn:)

Kizlar gunaydin aksamki menumu yazayim internet yenilendi şükür sabah yumurta peynir 1 dilim kete
Öğlen yeşil fasulye
Meyve

Aksam fasulye ve yogurt azcikta vişne hoşafı

menün genel olarak güzel ve sağlıklı canım ama keteyi dikkatli ye kalori değeri yüksek bir yiyecek

Menü gelsin
sabah 10 gibi azıcık yağlı Menemen 1 dilim ekmek 3 zeytin
öğlen 2 kaşık patlıcan kavurma 1 slm ekmek

ara muz

akşam yoğurt 6 kaşık patlıcan kavurma

menün güzel canım

menün genel olarak iyi gözüküyor canım ama akşam yemeğinde hem patates hem bulgur pilavı yemişsin ikiside karbonhidrat

KALKİNCA 06.00 2 sb su

KAHVALTİ 06.30 1kkb.peynir 5 zeytin sahanda yumurta 1 tbe domates

SAAT 11.00 1 sb ayran

OGLE 14.30 tavuk durum 2 sb ayran

AKSAM 20.00 6 yk makarna (peynirli) 3 kepce m.corbasi

SU 2.5 lt

menün iyi gözüküyor canım ama makarnayı 3 kaşıkla sınırlasaydın daha iyi olurdu.suyu iyi içmişsin ben havalar soğuduğundan beri pek su içemiyorum.

Bgknku menum
Sabah
Yulaf kepekli kakaolu kreplerim
Bi bardak sut
2 incir

Sabah dedigme bakmayin. Baya baya oglen olmustu.

Aksam
Iki yumrtali peynirlu omlet
Uc kasik bulgr pilavi ve yogurt

menün güzel canım ama kreplerde kakao kullanmasan bence daha iyi olur

moralini bozma canım spor yapamamandan kaynaklanıyor olabilir.

ben de menümü paylaşayım

sabah 11:00 2ince dilim tam buğday ekmeği üzerine sürülmüş az çemen
çok az peynir
domates

akşam 17:00 3 incir

18:30 3 kepçe mercimek çorbası
2 küçük parça sucuk

Dukanda serbest ya ona guvenerk hem de degsklik olsn die koydm abla:) gerci sadesini de seviorm ole yaparm gene bndan snra:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…