- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar valla cok hastayim yazamiyorum diyette olmuyo simdiden + kusurlerdeyimmm![]()
zuhal abla aynen sen yokken benımde canım hıc bısey ıstemıyoo..
bugunde menumu verıym..
sabah yok oglen 11 gıbı bı tane peynırlı kraker bı paket yanı ama en mınklernden.. toplasan 15 tane yoktu ıcınde ınce ınce..
arada bı tane cıkolata bı fıncan kahve okulda dayanamıyorum..eve geldım 6 gıbı bıraz kuskus bıraz patlıcan yemegı.. yanında yogurt bıle yıyemıyorum bı tuhaf oldum ben yaa..
teyzem pısmanıye almıs 3 tane ondan aldm 6.30 gıbı.. sımdı de kahve ıcıyorum.. spor yok su da 2 olmadı sanırm.. Zuhal abla gelsın normale donucem ıns..
![]()
Füsunum tebrikler cnm aramızda en azimli ve düzenli sen varsınmenüm gelsin
saat 11 iki dilim tam buğday ekmeği
1,5 kibrit kutusu kadar peynir
3 yeşil zeytin
domates
akşam 17:30 3 kaşık bulgur pilavı
3 köfte
domates salatası
Şu an Balıkesirdeyim kızlar burası çok soğuk yarın edremite geçiyorum.Benim için yarın yoğun bir gün olacak gene de menümü bildirmeye çalışırım.
Özlemcim biraz iyi olduğuna göre demekki zamanla düzelicekSlm canlarim kac gundur menu yazamiyom cunku ne bulursam onu yiyom yemek yalamiyom bacagim biraz iyi gibi okuldan arayip duruyolar moralim bozuk bu gece kaynanam yolda geliyo yazin koyde kisin yanimda
Emelim topla kendini tatlım biliyosun gramla veriyoz ama dikkat etmezsek Kilo olarak geri alıyoruzZuhal abla valla sen yokken sahsim adina soyluyorum diyet falan hakketire
Biraz dahastaliktan yemek falan yapamadim az evel lahana tursusu yedimde az biraz gozum acildi
Zaten arti dayim bu da iyice sisirir offff beee
Feyzam tüm gün patlıcandan başka doğru dürüst bişey yememişinzuhal abla aynen sen yokken benımde canım hıc bısey ıstemıyoo..
bugunde menumu verıym..
sabah yok oglen 11 gıbı bı tane peynırlı kraker bı paket yanı ama en mınklernden.. toplasan 15 tane yoktu ıcınde ınce ınce..
arada bı tane cıkolata bı fıncan kahve okulda dayanamıyorum..eve geldım 6 gıbı bıraz kuskus bıraz patlıcan yemegı.. yanında yogurt bıle yıyemıyorum bı tuhaf oldum ben yaa..
teyzem pısmanıye almıs 3 tane ondan aldm 6.30 gıbı.. sımdı de kahve ıcıyorum.. spor yok su da 2 olmadı sanırm.. Zuhal abla gelsın normale donucem ıns..
![]()
Dünkü menün güzelmiş cnmCok cok yogn ve yorucuydu bugun bacilarim. Menunu verip ruyalara dalicam:)
Sabah
Iki incr
Iki ceviz
Dunden kalan yulaf kepekli kreplerm
Bir bardak sut
Ara
Bi avuc findik
Aksam
Etli sarma
Yogurt
Et
Soda:)
Bu saate kdr uyumaynca bi iki findk ve biraz peynr attm agzima. Bu saatte nasi deli gni peynr cekio canm otrsam yerm bi kilosnu herhalde:) en iisi yatmak:) opuyorm hepnzi allah rahatlk versn
Bgnku menum de guzeldi abla. Taaa ki annemn herkeslerden cok cokDünkü menün güzelmiş cnm
Bugün yazmamışın
Günaydın cnmGünaydın bende aranıza katılabilir miyim?
Tabiki yaparım yalnız yarın iş başı yapıcam kısmetse akşamları bildirim yapsam bi sakıncası olur mu? Adım Esra 26 yaşındayım 5 Ekimde 2 yıllık evli olucam kısmetse bebek istiyoruz olmadı hiç bir sorun olmamasına rağmen doktorda kilo vermemi önerdi ve glifor şeker ilacı başladı şekerim olmadığı halde boyum 1.70 kilom en son 92 di tartıma bugün pil alıcam kısmetse yarın güncel kilomu yazarım hedefim 75 kilo olmak nasipse yani 40/42 bedene girdiğim günleri görmek istiyorumGünaydın cnm
Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen tabiki katılabilirsin
İşe kendini tanıtmakla başlıyabilirsin
Hoşbuldum Emelciğim teşekkür ederim memnun oldumMerhabaaaa zuhal ablaaaa seni ozledikkkkk :)
Esracigim hosgeldin emel ben.
Bugun iyiyimmm rabbime sukur ogrencilerim hala agliyor kafayi siyircam yahuuu
Hoşbuldum teşekkür ederim aranıza benide kabul ettiğiniz içinYeni gelen arkadaslar hosgelmislerrr
Eee abla gidemessem baskasini alcaklar onun telasindalar mecburÖzlemcim biraz iyi olduğuna göre demekki zamanla düzelicek
Kuzum rapor almadınmı sen niye arayıp duruyolarki