Emelim bana da aynisi oldu yaw ndn ama o kdr da abartmamisken dmi.+1.2 kg yuhhhh yaaww
Ayy gecms olan kuzum ya. Bn de bayram gunu tum ailenin onnde ole bi dustum ki bi an belim kirildi sandim. Cok sukur gecmek uzere smdi. Dikkat et sn de, insallah onmli baey deildir de hemen gecer. Ayrica kocalar bugnler icn de var:) tasiycak tabi:) kol kasi yapsin:)Gunaydin kizlar dun bacagimi incittim.hic ustune basamiyorum tam diz kapagim hastaneye gittik baglar kopmus olabilir dedi doktor.15 icinde gecmesse tekar gitcekmisim dizlik buz ve krem tedavisi.yarin okul basliyo napcam ya ben moralim cok bozuk.agrida var simdi zayoflamis olaydim esimede iskence olmayacakti heryere kucak.
Geçmiş olsun cnm inşallah bikaç güne daha iyi olurGunaydin kizlar dun bacagimi incittim.hic ustune basamiyorum tam diz kapagim hastaneye gittik baglar kopmus olabilir dedi doktor.15 icinde gecmesse tekar gitcekmisim dizlik buz ve krem tedavisi.yarin okul basliyo napcam ya ben moralim cok bozuk.agrida var simdi zayoflamis olaydim esimede iskence olmayacakti heryere kucak.
Sanada geçmiş olsun tatlımAyy gecms olan kuzum ya. Bn de bayram gunu tum ailenin onnde ole bi dustum ki bi an belim kirildi sandim. Cok sukur gecmek uzere smdi. Dikkat et sn de, insallah onmli baey deildir de hemen gecer. Ayrica kocalar bugnler icn de var:) tasiycak tabi:) kol kasi yapsin:)
Kardesimle konustum eger 3.dereceyse ameliyatsiz gecmezmis kizlar netcem yaw.Ayy gecms olan kuzum ya. Bn de bayram gunu tum ailenin onnde ole bi dustum ki bi an belim kirildi sandim. Cok sukur gecmek uzere smdi. Dikkat et sn de, insallah onmli baey deildir de hemen gecer. Ayrica kocalar bugnler icn de var:) tasiycak tabi:) kol kasi yapsin:)
Kiz dur hemen en kotu senaryoyu yazma kafanda google gbi:) gecer insallah kendinden. Ne zmn anlasilcak durumun ne oldgu?Kardesimle konustum eger 3.dereceyse ameliyatsiz gecmezmis kizlar netcem yaw.
Gunaydin kizlar dun bacagimi incittim.hic ustune basamiyorum tam diz kapagim hastaneye gittik baglar kopmus olabilir dedi doktor.15 icinde gecmesse tekar gitcekmisim dizlik buz ve krem tedavisi.yarin okul basliyo napcam ya ben moralim cok bozuk.agrida var simdi zayoflamis olaydim esimede iskence olmayacakti heryere kucak.
Ayy gecms olan kuzum ya. Bn de bayram gunu tum ailenin onnde ole bi dustum ki bi an belim kirildi sandim. Cok sukur gecmek uzere smdi. Dikkat et sn de, insallah onmli baey deildir de hemen gecer. Ayrica kocalar bugnler icn de var:) tasiycak tabi:) kol kasi yapsin:)
Herkese iyi pazarlar
Bugün yine çok işim var Son Çıkan çamaşırları ütüleri halletmem lazım
Gelen giden olacak bu arada
Akşamda yatmadan evi tekrar toparlarım
Valiz hazırlanacak
Allah izin verirse Sabahda yolculuk
Gitmeden bay bay derim Size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?