💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bacilarmm hemen menu paylasmi yapayim. Internet paketm bitms anca eve gelnce bakabildm gecmise:)

Sabah
Dunden kalan kreplerim
Domates peynir
Sut

Ara
Iki incir

Aksam yemegnden once kucuk tuzlu kirabiye, minik parca kek

Aksam
Tabakta tavuk doner ekmeksiz
Ayran

Smdi de dayanamayip iki incr daa yedim

Gunaydin kizlar dun bacagimi incittim.hic ustune basamiyorum tam diz kapagim hastaneye gittik baglar kopmus olabilir dedi doktor.15 icinde gecmesse tekar gitcekmisim dizlik buz ve krem tedavisi.yarin okul basliyo napcam ya ben moralim cok bozuk.agrida var simdi zayoflamis olaydim esimede iskence olmayacakti heryere kucak.

Ayy gecms olan kuzum ya. Bn de bayram gunu tum ailenin onnde ole bi dustum ki bi an belim kirildi sandim. Cok sukur gecmek uzere smdi. Dikkat et sn de, insallah onmli baey deildir de hemen gecer. Ayrica kocalar bugnler icn de var:) tasiycak tabi:) kol kasi yapsin:)

Geçmiş olsun cnm inşallah bikaç güne daha iyi olur
Zaten yürüyemiyosan mecbur rapor alıcan

Sanada geçmiş olsun tatlım
Kızlar zayıfladınız diye gözemi geldiniz yoksa

Herkese iyi pazarlar

Bugün yine çok işim var Son Çıkan çamaşırları ütüleri halletmem lazım
Gelen giden olacak bu arada
Akşamda yatmadan evi tekrar toparlarım
Valiz hazırlanacak
Allah izin verirse Sabahda yolculuk
Gitmeden bay bay derim Size

Kardesimle konustum eger 3.dereceyse ameliyatsiz gecmezmis kizlar netcem yaw.

Birgul gecmis olsun canimm

Ozlem dur bakalim bisey olmaz canim insallh olursada saglik icin olursun be guzelim en azindan tedavi edilebilir bi durumm ama sanmiyorum ameliyat gerektirecegini

Ayyy zuhal ablaaam hadi hayirli yolculuklar simdidennn hakkinda hayirlisi

Ben de nihayet geldim kayserideyim :)

Sabah okul var (sabahciyim bu arada) cok yorucu bir tatilin ardindan is basi yapcaz hadi hayirlisi bakalim...

cokk gecmis olsun kuzum aman dikkatli ol özlemimiz lazım bize

sana da cok gecmis olsun kuzum dikkat edelim kendimize de hem fit hem de saglikli olalim

hayirli yolculuklar canimcim guzel bir tatil gecirirsin insallah ara sira ugra burayada cok ozletme kendini

kizlar bugun hic giremedim buraya firsatim olmadi neyse menumu paylasip cikayim
sabah 11.00
2 ince dilim kepek ekmegi
1 kibrit kutusu peynir

13.00
1 activia
17.00
1 elma
aksam 19.40
5 tane izgara kofte
yesillik
1 ayran
iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…