Kizlar bana emanetsiniz cabuk toplanin kaybolmayın biryere valla zuhal abla geldimi döver beni.zaten türkiyeye geliyo gelir bulur valla
iş bilenin işi bitmezmiş.baklavalar faslan ihhh maşallah.bi kemak pasa tatlisı bike kaynatamadımTatlımmmm ellerine sağlık
Biraz sönük bi bildirim günü oldu bayram telaşı herkesde
Pazartesi tekrar normal hayata dönüp kaldığınız yerden hızlı bi start verin kızlar
Tabiki bayramda ufak tefek kaçamaklar olur ama abartmamaya çalışalım
Ben sabah kuafördeydim sonra alışveriş
Kendimi bi mutfağa attım halâ çıkamadım
10.30 da zaten işe gidecem
Tepsiler fırın sırası bekliyor
Niye biz kadınlar için bayram demek iş demekki acaba
Neyse yarına görüşürüz canlarım
Ay sorma walla al benden de onkdr. Bi kek yapiym didim artk kayinvalidemler gelio die mi telas ettm naptm cikaramadm kaliptan ki hep yaptgm tarifti:) artk allem edip kallem edip sosladim da insan icine cikaricam:))nee saklanmaliyim.en cok ben korkmaliyim gali ba
iş bilenin işi bitmezmiş.baklavalar faslan ihhh maşallah.bi kemak pasa tatlisı bike kaynatamadım
Yok abla işl3mez oyle seyler ya.bi abi var akrabamiz okadar esinin yanina gidiyorum hic kagit falan oynadigini gormedim dedi.milleti izliyo sohbet ediyo cay iciyo sadece.bide bilardo oynuyomus cok seviyo
Genelde ayni saatlerde tartiliorm
Bu sefer nie bile oldu bilmiorm ama vok da sis hissediorum. Insallah cumaya gitms olurr
Merhaba hanimlar Ben bugun tarti oldugunu unutmusum yaa Simdi okudum niyetliyim zaten tartilip geliyorum
Ay Bende fenalardayim bayram temizligi kayinvalde ayagini kirinca onun Seysi bide oglan hasta oldu :-(
Bscilqr menu paylasmi yapiym hemen
Sbh
Yulaf kpkli kreplerim
Bir bardk sur
1 zeytn
3 kuguk incir
Oglen
1 incir
Sksam
Iki kasik frik bilgur pilavi
4 kofte
2-3 catal kavun
Bende iftarda haslanmis tavuk azcik pilav bide tatli yedim
Selam kızlar.menumu yazayım.
sabah1 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 dlm ekmek
ara muz
Öğlen 1 porsiyon türlü yuogurt 1 dln ekmek
aksam 19.15 3 kaşık bulgur pilavı salata yoğurt
gece22.30 bi avuc fıstık 1 avuc cekirdek ikisi de kavrulnamis.3 üzüm
Aaaa 3. Olmusum
Ayyy ozlem kiz sen cok yasaaa
Zuhal abla kolay gelsinn
Fusun abla abin ne dedi yazarsan sevinirim pek merak ettim
Kizlar benim menu soyleeee
KALKİNCA 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 10.00 2 yk menemen 2 ç.ekmegi
1.5 h.yumurta 1 kkb.peynir
ARA 11.30 tek aekerli sutlu t.kahvesi
OGLE 14.30 200 kalorilik special k
Veeeeeee cozuttugum an gelirrrr
AKSAM 18.00 Kizlar ben bugun temizlik yapinca yemek yapamadim cok aciktim esimde sagolsun yarim ekmek arasi peynirli domatesli tost yapmis 2 sb ayran ictim
SU 2.5
Mefkurem izinli
Storperde 73.8 pazartesiden sonra -300 yüzdesi haftaya hesaplancak
EMELin EMELİ 81.9 /81.6 /0,3 /% 0.37
Htc drg.
Ekim85 100.9 /100.5 / 0,4 / %0.40
BBD.
Uzum328.
Citirkiz
Mimoza1974. 57.5 / 57.2 /0.3 /0.52
Dunyadamisafir. 71.2
Canan456.
Tek_ben. 104.3
Brcstegul
Hulya li
BU HAFTA DERECEYE GİREN
___GÜZELLER ____
1.___mimoza1974 % 0.52
2.___ekim85 0.40
3.____ EMELin EMELİ %0.37
KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN BÜTÜN KIZLARIMIZA KOCAAAMANNN TEBRİKler
Renklensin topik şöyle gene bi kasvet çöktü
zayıfladığımı farketti canımAaaa 3. Olmusum
Ayyy ozlem kiz sen cok yasaaa
Zuhal abla kolay gelsinn
Fusun abla abin ne dedi yazarsan sevinirim pek merak ettim
Kizlar benim menu soyleeee
KALKİNCA 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 10.00 2 yk menemen 2 ç.ekmegi
1.5 h.yumurta 1 kkb.peynir
ARA 11.30 tek aekerli sutlu t.kahvesi
OGLE 14.30 200 kalorilik special k
Veeeeeee cozuttugum an gelirrrr
AKSAM 18.00 Kizlar ben bugun temizlik yapinca yemek yapamadim cok aciktim esimde sagolsun yarim ekmek arasi peynirli domatesli tost yapmis 2 sb ayran ictim
SU 2.5
kek deyip geçme Birgül .kendi fırını değilse çok normal.ben kauinvalidemlerde kek yapam dedim geçen ay misafir de gelecekti.kek hiç ama hiç kabarma bisküvi gibi kaskatı oldu.çocuklar mutfağa dolustu mu kek yiycez diye.Ay sorma walla al benden de onkdr. Bi kek yapiym didim artk kayinvalidemler gelio die mi telas ettm naptm cikaramadm kaliptan ki hep yaptgm tarifti:) artk allem edip kallem edip sosladim da insan icine cikaricam:))
Menun iyi cnm kuruyemisleri fazla yeme ama onun yerinw meyve kokteyli oluyo kurutulmus onu deneyebilirsinSelam kızlar.menumu yazayım.
sabah1 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 dlm ekmek
ara muz
Öğlen 1 porsiyon türlü yuogurt 1 dln ekmek
aksam 19.15 3 kaşık bulgur pilavı salata yoğurt
gece22.30 bi avuc fıstık 1 avuc cekirdek ikisi de kavrulnamis.3 üzüm
BaklavaTatli mi....ne tatlısı tatlım??????
Biz çözduk seni tatlim sen yimeyi seviyosunnee saklanmaliyim.en cok ben korkmaliyim gali ba
iş bilenin işi bitmezmiş.baklavalar faslan ihhh maşallah.bi kemak pasa tatlisı bike kaynatamadım
Kizlar birgul girmiyo kac gundur ama siz hep birgule cvp yaziyosunuz benmi msjlari goremiyorum acaba yakek deyip geçme Birgül .kendi fırını değilse çok normal.ben kauinvalidemlerde kek yapam dedim geçen ay misafir de gelecekti.kek hiç ama hiç kabarma bisküvi gibi kaskatı oldu.çocuklar mutfağa dolustu mu kek yiycez diye.misafirler 3 ken 7 oldu.e be mübarek kek madem olmayacaksınniye misler gibi kokarsin. önlerine koydum koktu diye ama çok utandım yaa.kayınvalideciim tutturdu ben sana 2 tane kabartma toz koy dediğim diye.ay Hayır hep yaptığım klasik tarif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?