💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Zuha abla sebepsiz bir karamsarlik bi can sıkintsi var anlamsiz yani mesela sabah iyi basliyorum diyete sonra bisey oluyor devami gelmiyor her kacamak benim moralimi motivemi altust ediyor gun boyu pismanliklar duyup uzuntulu oluyorum

kacamaklarn hepsı anlık mutluluk zaten.. 4-5 dakıka suruyo yemenın verdıgı haz.. Ama yemezsen bıraz sabırlı olup hem motıven dusmez canım benım hemde kendımızı daha ıyı hıssederız dımı.? Bazen oluyo donemsel olarak.. Gececegıne ınan ve hıc bozma moralını

Evet feyza sende kg ni yazican

Korkunun ecele faydasi yok ben +1 bile cikabilirm

Pekı bakalım oyle olsun.. ama ben rahat +3 varımdır.. hem regl hem bı haftanın verdıgı rehavet.. Amaaann neyse ya saglık olsun.. korkunun ecele faydası yok dedgın gıbı

Mefkurem abla bende mı bıldırım yapıcam yarın yanı.
Niye yapmıyasınki kuzum
Normal pazartesi bildirimi
Hem ne durumda olduğunu görürsün ona göre menülerini ayarlarsın
Sakın baştan çok kısmaya kalkma vücudu kıtlığa sokma
Zaten bisüredir dikkat etmediğin için normal sağlıklı menü yaparsan kısa sürede gider
Çabuk gelen çabuk gider tatlım

Bakalım ben ne olacam izinde

Heralde ben de 2 gun once regl oldum duyfu durumum onlada alakali olabilir ama kg de en cok 200-300 regle baglarim.gerisi olursa.pis bogazliliktandir

Olsun feyza sen +3 ciksanda iradelisin canim verirsin

Offff yaaaa canim cok sıkılıyorrrr yarin iicin endiseliyimmmm

Zuha abla sebepsiz bir karamsarlik bi can sıkintsi var anlamsiz yani mesela sabah iyi basliyorum diyete sonra bisey oluyor devami gelmiyor her kacamak benim moralimi motivemi altust ediyor gun boyu pismanliklar duyup uzuntulu oluyorum
Tatlım dedimya kaçamak yaptığın için kendini kötü hissediyorsun
Şu 3 gün yapma, bak nasıl daha güçlü, güvenli hissedeceksin
Ben bu hafta hiç yapmadığım için inan artı bile olsam çok huzurluyum

Zaten.benim en buyuk problemim.yemek yapamadigimda olusan kacamaklar bu aralar bebisim ne uyuyor ne bizi uyutuyor offf neyse yarin olsn daha guzel olacak dua edin Kizlar lutfen

Zaten.benim en buyuk problemim.yemek yapamadigimda olusan kacamaklar bu aralar bebisim ne uyuyor ne bizi uyutuyor offf neyse yarin olsn daha guzel olacak dua edin Kizlar lutfen

Ay deme emelcan bni de afakanlar basti su an:) sabahlar olmasinn

Günaydın şekerler
Ben sabitim

Kızlar bu hafta gerçekten çok işim var
Temizlik, bayram izin hazırlığı, alışveriş, kuaför
Bide bu hafta işe daha çok gitmem gerekiyor
Arada okurum ama pek giremem canlarım
Özlemcim listeyi bu haftadan devr alırmısın güzelim
Ben ogün sabahtan işte olacağım için tartılamam, beni hesap etme
Hadi sizlere kolay gelsin
Burda birbirinize destek olunki grubumuz dağılmasın
Ben yokken yeni arkadaş gelirsede alabilirsiniz

Tmm abla sen bak keyfine kolay gelsin
Su gibi git su gibi gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…