💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ah

Ah yapabilsem zuhal abla bi haller oldu bana kendimi iyi hissetmiyorum her konuda
Tatlım yapabilsem demicen
Yapacam diceksin
Tek yapman gereken kararlı olmak ve inat etmek
Bak günler ne çabuk geçiyor. Sen şanslısınki bu kadar kaçamağa sporsuzluğa rağmen verebiliyosun bide tam dikkat etsen süreyi çok daha kısaltırsın
6 ay oyalanıpmı vermek istersin yoksa 3 ayda kurtulmakmı. Süre uzadıkça insan sıkılıyor motivasyonu düşüyor
En azından hedefe ulaştıpımız zaman 1 gün fazla yesek bile diğer gün dengeleyip yerimizde sayarız

Tatlım Eğer canını sıkan şeyler konusunda eğer paylaşmak istersen biliyosun herzaman burdayım
Ama hiç bi sorun bizi kaçamak yapmaya itmemesi lazım
Hepimizin hergün birbirtürlü sorunu oluyor ama yemeklerin arkasına saklanmıcaz artık

Canlar tam 2 saat sonra memleketime kavuşuyorum anneme yarın giderim sanırım allah kimseyi gurbete düşürmesin babam vefat ettiği için çok eksik hissediyorum bugünlerde hep ağlarım artık
Hadi hayırlı yolculuklar Haticem
Orda elinden geldiğince canını bişeye sıkmamaya çalış tatilin keyfini çıkar
Bütün olabilecek olumsuzlukları görmemeye duymamaya çalış

Bende oyleyim kac bayramdir baklava yapmak istiyorum cnm istiyo ama cok yerim napsam bilmiyom
Ben mecbur yapıcam herkes benim baklavamı bekliyor
Belki ilk gün az bişey yenebilir
Ama sadece 1 gün
Sonraki günler et salataya ağırlık verin
Pazartesiye kadar telafi edilir

iyi akşamlarrr
menümü paylaşayım
sabah saat 11.30
2 ince dilim diyet tam buğday ekmeği
1.5 kibrit kutusu kadar peynir
2 zeytin
1 yumurta
biraz domates biraz salatalık

akşam 18.00 (dışardaydık)
1 kase mercimek çorbası
5 tane ızgara köfte
çok az bulgur pilavı

hoş geldin kuzum çokkk özledik seni geldiğine çok sevindim tatilin iyi geçmiş çok mutlu oldum

Canlar tam 2 saat sonra memleketime kavuşuyorum anneme yarın giderim sanırım allah kimseyi gurbete düşürmesin babam vefat ettiği için çok eksik hissediyorum bugünlerde hep ağlarım artık

Haticeee senin adina cok sevindim canim.annene kavusacaksin :)

Baban icinde uzuldum allah mekanini cennet etsinnn

Allah rahmet eylesin kuzum Allah geride kalanlara uzun ömürler versin memleketinde olmanın tadını çıkar üzme kendini

canım sabah annene davetli olmana rağmen iyi ara da 2 avuç leblebi biraz fazla sanki bir avuç yeterliydi akşam mıhlamanın yanında ekmek yemeseymişsin iyiymiş sonuçta mıhlamayı az yesen de çok kalorili bir şey

canım menün iyi sadece öğlen ki ekmeği sabah yesen daha iyi olurdu

canım sabah kızartma olmamış onun dışında iyi akşam az olmuş biraz

canım sabah güzel akşam eriştenin yanında ekmek olmasaydı iyi olurdu

olsun canımcım tartıya diren sonunda kazanan tabiki de sen olacaksın

Ablacim haklisin ama usutmusum sanrm afedersinz midem bulaniyodu. Bastirsindiye yedim. Yoksa epeyce uzun zamandir leblebi yemiodum. Ekmek de yemesydim sanrm hic doymicak gbi hissettm

Gercekten bende sızı ozledımmm.. Ama artık burdayım gıtmem bı yeree..

Gercekten tatıl baya ıyı geldı.. 80le baslasam bıle cok rahatladım uzuunn bı sure kacamaktı zararlı seylerdı yuzune bıle bakmıcam.. Carsamba yapıyorum o halde kılo bıldırımımı.. Yarından ıtıbaren de menumu yazmaya devam edıyorummm..

Bu arada Zuhal abla cok gecmıs olsun.. Benımde ınanılmaz bogazım agrıyo sacma sapan kuru bı oksuruk var..Atesım var hıc dusmuyo sanırm salgın var bu mevsımde boyle de hasta olmamıstm hıc.. Ustune bıde reglıym..

Ya bu arada bısey sorucam sıze.. Ben denıze gıdıcegım ıcın gecıktırıcı kullandım 4-5 gun kadar.. Kullanan varmı hıc bende cok sacma yan etkıler yaptı ve devam edıyo anlam veremedıgım sekılde.. Normal mı acaba bılemedım..

Akşamki pilav yerine salata olsaymış menün daha güzel olacakmış cnm

anım menün iyi sadece öğlen ki ekmeği sabah yesen daha iyi olurdu
Bugün kahvaltıya misafirim vardı cnm
Pazar olduğu için onların gelmesi sofraya oturmamız 12 yi buldu. Bende o saate kadar aç kalmamak için sabah konfleks yedim onun yanında zaten ekmek olmazdı
olsun canımcım tartıya diren sonunda kazanan tabiki de sen olacaksın
Inşallah tatlım
Dediğim gibi yanlış bişey yemediğim için içim rahat sonuç ne olursa

Geçmiş olsun Feyzam
Ben hiç geciktirici kullanmadım bilmiyorum cnm
Yarın ara bildirimimiz var unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…