- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Emelim her yaptığımız kaçamak bizi hedefimizden uzaklaştırır ve kendimize olan güvenimizi sarsar
Sadece 1 haftayı sıfır kaçamakla geçir bak kendini nasıl iyi hissedeceksin
Tatlım yapabilsem demicenAh
Ah yapabilsem zuhal abla bi haller oldu banakendimi iyi hissetmiyorum her konuda
Hadi hayırlı yolculuklar HaticemCanlar tam 2 saat sonra memleketime kavuşuyorum anneme yarın giderim sanırım allah kimseyi gurbete düşürmesin babam vefat ettiği için çok eksik hissediyorum bugünlerde hep ağlarım artık
Bende oyleyim kac bayramdir baklava yapmak istiyorum cnm istiyo ama cok yerim napsam bilmiyomOzlem yaaa ben.valla bu ara motivemi kaybettim.herseyden yiyesim.varrr ya napsam vvalla cozum de bulamiyorummm
Ben mecbur yapıcam herkes benim baklavamı bekliyorBende oyleyim kac bayramdir baklava yapmak istiyorum cnm istiyo ama cok yerim napsam bilmiyom
YOk abla sıkmam canımı valla her anın keyfini yaşamak istiyorumHadi hayırlı yolculuklar Haticem
Orda elinden geldiğince canını bişeye sıkmamaya çalış tatilin keyfini çıkar
Bütün olabilecek olumsuzlukları görmemeye duymamaya çalış
ben iyiyim bi tencere patlıcan kavurdum azicik yagli tuzu var ama en azindan yag yok.bu bana 2 gun yeter.
Ne güzel tebrikler.dugun ne zaman.
Merhabalaaarr uzun bır aradan sonra ıste yıne geldım burdayımm..
Gecmısın hepsını okudum (100 sayfa) Beynım donuyo suan kıme ne yazıcagımı karıstrdım..
20snde gelıcem dedım ve geldımmm. Bıldırım yapamadım cunku tartı yoktu gıttıgım yerde ustelık hıc nete gırmeye de vakıt ayıramadım.. denız kum gunes ınanılmaz ıyı geldı.. ayyy cok guzeldı
Sızlerı ozledım tabıkı bolca..
Dıkkat ettım desem yalan olur edemedım pek fazla.. Tartılmadım hala gıttıgm gunden berı.. Zuhal abla ne zaman ayrılıyosun tatıle tam hatırlamıyorum.. Bende menu paylasımıma yarın baslıcam bugun uyucam dırek ınanılmaz uykusuzummm.. kılo bıldırımımı de sız ne zaman yapıcaksanız o zaman yapalım baslangıc gıbı alalım dıye dusunuyorum son kılomu hatırlamıyorum cunkuustelık kesın +'yım moral bozmaya gerek yok dıye dusunuyorum ve sıze soyle bı soz verıyorum bu yaptıgm tatılın telafısını bayramda yapıcam.. Hepınızı kocaman opuyorummm..
Canlar tam 2 saat sonra memleketime kavuşuyorum anneme yarın giderim sanırım allah kimseyi gurbete düşürmesin babam vefat ettiği için çok eksik hissediyorum bugünlerde hep ağlarım artık
Canlar tam 2 saat sonra memleketime kavuşuyorum anneme yarın giderim sanırım allah kimseyi gurbete düşürmesin babam vefat ettiği için çok eksik hissediyorum bugünlerde hep ağlarım artık
Ay insallah yarn bildrm yapmiorzdur yedikxe yedim sanki
Sabah
Kahvaltiya annem davet etti dolayisiyla herkese uymak zornda kaldim
Sucujlu yumurta ( az )
Iki dilim kadar ekmek ( kucuk dilimler, iclerni yemedim gene)
Bi cay kasgi nutella
Bir domates
Peynir
Ara
Yarim elma
Iki avuc peblebi
Aksam
Balik
Muhlama ( cok degil ama yagliydi tbiki )
Iki dilim ekmegn sadece kabugu
Salata
Oh cok sukur sonunda doydum:))
canım menün iyi sadece öğlen ki ekmeği sabah yesen daha iyi olurduBenim menüm
8.30 _Light konfleks, 10 badem, 3 K.erik, süt
12.00 1kş.omlet, 2şer kş.yağsız biber sote, salata, yoğurtlu semizotu,peynir,1 dil tb Ekm.
16.45 _biber sote, salata, yoğurtlu semizotu
Suyu ölçemedim ama içmeye devam ediyorum
Spora şimdiye kadar vaktim olmadı belki akşam azda olsa yaparım
Slm kizlar iste menum
KALKİNCA 09.15 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 10.00( disarda) 2 dilim ekmek 2 yk kasigi yogurtlu kizartma.yogurtlu karalahana ve havuc salatasi 2 ince dilim salam 1 sosis
SAAT 16.30 sutlu t.kahvesi
AKSAM 18.30 200 kalorilik special k
Su 3 olur
Slm kizlar gorumcem geldi bugun ama unum bitmisti tam puaca yapiyodum kaldi oyle malzemler teknede kaldi
Sabah 1 h.yumurta peynir yogurt sut
Öglen corba
Aksam 6 ya dogru yemek yedik 1 dlm ekmek acili ezmeden yedim yaptigim
Havuclu kirmizi biber yogurtlama.
5 kasik eriste
Su icemiyorum gene bu aralar ya.spor bugun yok disari cikmadim
Sabahtan beri temizlik yapiyorum
olsun canımcım tartıya diren sonunda kazanan tabiki de sen olacaksınBencede güzel olmuş Birgülüm
Kaçamak yapmadığım için tebrikler
Çok güzel füsunum
Teşekkür ederim tatlım
Ama tartı aynı Fikirde değil
Birbenim lütfen dediklerime alınma cnm
Belki biraz sert gelebilir ama eğer Kilo vermek istiyorsan iradeli olmak zorundasın başka yolu yok cnm
Önce kendine güven inan, ben yapamıyorum dersen baştan kaybedersin
Bak daha yaşın genç, zaman geçtikçe daha zor vereceksin
Kararlı ol, ya yapıcam ya yapıcam de kendine
Mesela bugün yediklerin geçti gitti sadece aldığın kaloriler kaldı sana ama eğer yemeseydin yarın tartıda daha çok mutlu olacak yemeklerin verdiği hazdan daha fazlasını duyacaktın
Cananım sabah az bal olabilir ama kaymak olmamış
Patateste gerçekten fazla bide çekirdekte fazla olmuş
Kek yemediğin için tebrikler
Akşam güzel olmuş
Eet abla insallah cok arti vikmam bariValla ne diyim Birgülüm olmayanları zaten sende biliyosun
Ablacim haklisin ama usutmusum sanrm afedersinz midem bulaniyodu. Bastirsindiye yedim. Yoksa epeyce uzun zamandir leblebi yemiodum. Ekmek de yemesydim sanrm hic doymicak gbi hissettmcanım sabah annene davetli olmana rağmen iyi ara da 2 avuç leblebi biraz fazla sankibir avuç yeterliydi akşam mıhlamanın yanında ekmek yemeseymişsin iyiymiş sonuçta mıhlamayı az yesen de çok kalorili bir şey
canım menün iyi sadece öğlen ki ekmeği sabah yesen daha iyi olurdu
canım sabah kızartma olmamış onun dışında iyi akşam az olmuş biraz
canım sabah güzel akşam eriştenin yanında ekmek olmasaydı iyi olurdu
Yok kız ne baklavasıBaklava mı dediniz
Akşamki pilav yerine salata olsaymış menün daha güzel olacakmış cnmiyi akşamlarrr
menümü paylaşayım
sabah saat 11.30
2 ince dilim diyet tam buğday ekmeği
1.5 kibrit kutusu kadar peynir
2 zeytin
1 yumurta
biraz domates biraz salatalık
akşam 18.00 (dışardaydık)
1 kase mercimek çorbası
5 tane ızgara köfte
çok az bulgur pilavı
Bugün kahvaltıya misafirim vardı cnmanım menün iyi sadece öğlen ki ekmeği sabah yesen daha iyi olurdu
Inşallah tatlımolsun canımcım tartıya diren sonunda kazanan tabiki de sen olacaksın
Geçmiş olsun FeyzamGercekten bende sızı ozledımmm..Ama artık burdayım gıtmem bı yeree..
Gercekten tatıl baya ıyı geldı.. 80le baslasam bıle cok rahatladım uzuunn bı sure kacamaktı zararlı seylerdı yuzune bıle bakmıcam.. Carsamba yapıyorum o halde kılo bıldırımımı.. Yarından ıtıbaren de menumu yazmaya devam edıyorummm..
Bu arada Zuhal abla cok gecmıs olsun.. Benımde ınanılmaz bogazım agrıyo sacma sapan kuru bı oksuruk var..Atesım var hıc dusmuyo sanırm salgın var bu mevsımde boyle de hasta olmamıstm hıc..Ustune bıde reglıym..
Ya bu arada bısey sorucam sıze.. Ben denıze gıdıcegım ıcın gecıktırıcı kullandım 4-5 gun kadar.. Kullanan varmı hıc bende cok sacma yan etkıler yaptı ve devam edıyo anlam veremedıgım sekılde..Normal mı acaba bılemedım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?