💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Slm.kizlarrr

MENUM.GELSİNNN

KALKİNCA 09.40 2 K.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 10.30 5 zeytin 2 ç.ekmegi 1.5 h.yumurta 1kkb.peynir domates salatalik.maydonoz 1tk krem peynir

SAAT 11.30 tek sekerli t.kahvesi

OGLE 15.00 yarim ekmek.ararasi dana kavurma salata 1 sb ayran 3 yk barbunya pilaki

Menuyu 3 te kapattim

Su 3 olur

Bende menumu yazayim

Sabah yarim dilim ekmek
1 dlm salam 1 dlm kasar disari cikarken attim agzima

Öglen brokoli yogurt
Aksam brokoli yogurt mutis olsmus yemegim doyamadim tadina
Su 2 lt
Spor tum gun disardaydim nerdeyse habire yurude yuru simdi 1 saat uyumusum cocukla pek bisey alamadim giyinip pazara gitcem

Yazdign mesaj yanlis anlamaya cok musait ama nijayetinde sen onun karisisin seni en ii taniyanin o olmasi lazim. Oyle bir mesajda hemen gidiosun aldatiosun bilmem ne ne alaka yani. Sahsen bnm esimden ole bi mesaj gelse once bi gulerim zaten:)
Kız yok arkadaşla yazışıyodum ilk mesajda kız ayşe şöyle böyle dedim her mesajda mı adını geçiretim yani

Kilo bildirimi yaptımmı hatırlamıyorum vermiş olsam kesin yapardım :))
Geçen hafta 91.7
Bu hafta 92.7
Pazartesi 92.7 yle başlamıştım zaten üzerine almamışım şükür
Spor falan yapmıyorm ya zaten vermiş olmayı beklemiyorum kızlar izne yarından sonra çıkıyorum inşallah izin dönüşü çok çok dikkat edicem sporda yaparım
Veren arkadaşları veremeyenleri hepsini tebrikssssss

11EYLÜL --------18 EYLÜL

Mefkurem 73.6/73.2/0.4/%0.54

Storperde

EMELin EMELİ /82.8/81.9/0.9/%1.09

Htc drg.

Ekim85 101.9/100.9/1/%0.98

BBD. 86.9/85.7/1.2/%1.38

Uzum328.

Citirkiz

Mimoza1974. 58.9/57.5/1.4/%2.38

Dunyadamisafir. 71.6/71/0.6/%0.84

Canan456.

Tek_ben. 104.8/103.9/0.9/%0.43. Geçen hafta bildirim yapmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü

Brcstegul

Hulya li

BU HAFTA DERECEYE GİREN

___GÜZELLER ____

1.___mimoza1974 %2.38

2.___BBD %1.38

3.____ EMELin EMELİ %1.09

KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN BÜTÜN KIZLARIMIZA KOCAAAMANNN TEBRİKLER

Kizlarr bgn arkadsmla parkta otrduk guzelce. Ben lahmacun soyleriz die dusunmustm ama cerez yiyince cok tok tuttu.

Sabah
Klasik kreplerim:)
Bir bardak sut
3 ceviz

Oglen
Bi avuc kadar cekirdek
Bi avuc kadar antep fistgi + badem+ findik
Bi avuc kadr da soslu fistik ( bu fazla oldu)

Aksama bisi yiyemedm midm patlamak uzere sanki cok tok hssediyorum. Spor yapicam bgn. Snrasnda belki yogurt yerim. Yarn da arkadsmda gunumz var. kabak salatasi yapip gotrcem ki kndmi riske atmiym. Sbhki kreplerimdn de gotrp tatli nyetine baska bseye doknmadan onlarla idare etmeyi dsnuorum. Ay dogmdan snra ilk kez bel oyntumu ufaktan gormeye basladin cok mutlandim:)

Hayırlı akşamlar
Kilomu bildiremedim bugün o kadar yoğundum ki

Geçen hafta 91.5 Bu hafta 91.1
Bu ka oldu
Sabah annem gitti malesef sonra hastaneye gittim. Çok sıra vardı geri geldim. Sonra komşum kahvaltıya çağırdı. Sonra bana bi arkadaş geldi
Öğleden sonra tekrar hastaneye gittim ve parmağımdaki yarayı aldılar sonunda. O da Annemin gittiği güne denk geldi. Daha önce alsaydılar bari. Neyse 3 gün suya sokmıyım inşallah da toparlasın biraz

Menüm
Sabah 2 dilim ekmek az patates, domates salatalık peynir zeytin yumurta salatası

Komşuda öğlene doğru 2 dilim ekmek peynir zeytin az patlıcan, omlet

Akşam biraz karışık oldu. 1 Grissini, 2 mercimek köftesi ve haşlanmış patates, haşlanmış tavuk yedim
Su 2 litre Spor yok

Geçmiş olsun Rüveyde

Satir başi yapcagima msj i yollamisim
Cuma gunu 71.6
Bugun 71
Fark 0.6
0.84
Dogru oldu sanirim

Kilo verenleri tebrik eder başarilarinin devamini dilerim bizimde çok verebilmemiz için dua etmelerini arz ederim saygilar

tebrik ederim canım

canım menün güzel olmuş

gayet sağlıklı bir menü kuzum sabah bir şeyler daha olsaydı iyi olurdu

Herkesi tebrikkk ederim :)
Bu hafta 2ye bolundum ama en azindan listede olduguma sevindim .
Menu yazayim
Uyandigimda 2 bardak su ve yarim elma yedim
Kahvalti 2dl ekmek peynir 2 zeytin 1 sucuklu yumurta cay bi iki catal salca
Oglen meyveli musli sutle beraber icine tarcin ve cevizde koydum
1dlm kek yedim
Aksam 4kabak mucver., mercimek corbasi 1kase, yoğurt, salata
Su suan 1.5 ltre fln oldu heralde disari çıkınca yuruyus yaparim sanirim.

Kızlar ilk sayfayada son kilolarınızı ekledim
Kilosunu bilmadiklerimi yapamadım
Gelirlerse bidahaki sefere düzeltirim

kızlar yaklaşık yaklaşık 5 aydır diyet yapıyorum ramazanda diyet yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim diyete başladığımdan beri 16.9 kilo vermişim sizinle birlikte 4.4 kilo vermişim burada inanılmaz motive oldum hepinize teşekkür ederim

sabah güzel canım çerezler fazla olmuş çerezleri az yeseydin akşam da hafif yiyecekler yeseydin daha sağlıklı olabilirdi

canım elinin iyileştiğine çok sevindim tekrar geçmiş olsun sabah güzel olmuş öğlen bir dilim ekmek yemeseydin daha iyi olabilirdi akşam da grissini mercimek köftesi haşlanmış patates beraber olmamış hepsi karbonhidrat ama az yemişsin çok sorun da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…