- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Kız yok arkadaşla yazışıyodum ilk mesajda kız ayşe şöyle böyle dedim her mesajda mı adını geçiretim yaniYazdign mesaj yanlis anlamaya cok musait ama nijayetinde sen onun karisisin seni en ii taniyanin o olmasi lazim. Oyle bir mesajda hemen gidiosun aldatiosun bilmem ne ne alaka yani. Sahsen bnm esimden ole bi mesaj gelse once bi gulerim zaten:)
Ay ben mesajın ona gideceğini bilsem hiç yazar mıyım yaaaAyy hatice ne zor bi gece gecirmissin canim zor yaaa kiskanc adam benimiu de cok kiskanc.of sıkar yani.napcan.ama gulmekten de kendimi alamadim bir yandan.
Geçmiş olsun RüveydeHayırlı akşamlar
Kilomu bildiremedim bugün o kadar yoğundum ki
Geçen hafta 91.5 Bu hafta 91.1
Bu ka oldu
Sabah annem gitti malesefsonra hastaneye gittim. Çok sıra vardı geri geldim. Sonra komşum kahvaltıya çağırdı. Sonra bana bi arkadaş geldi
Öğleden sonra tekrar hastaneye gittim ve parmağımdaki yarayı aldılar sonunda. O da Annemin gittiği güne denk geldi. Daha önce alsaydılar bari. Neyse 3 gün suya sokmıyım inşallah da toparlasın biraz
Menüm
Sabah 2 dilim ekmek az patates, domates salatalık peynir zeytin yumurta salatası
Komşuda öğlene doğru 2 dilim ekmek peynir zeytin az patlıcan, omlet
Akşam biraz karışık oldu. 1 Grissini, 2 mercimek köftesi ve haşlanmış patates, haşlanmış tavuk yedim
Su 2 litre Spor yok
Yolum cok uzun abla keske ikiser ikiser gitse
Satir başi yapcagima msj i yollamisim
Cuma gunu 71.6
Bugun 71
Fark 0.6
0.84
Dogru oldu sanirim
Kilo verenleri tebrik eder başarilarinin devamini dilerim bizimde çok verebilmemiz için dua etmelerini arz ederim saygilar
Slm.kizlarrr
MENUM.GELSİNNN
KALKİNCA 09.40 2 K.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 10.30 5 zeytin 2 ç.ekmegi 1.5 h.yumurta 1kkb.peynir domates salatalik.maydonoz 1tk krem peynir
SAAT 11.30 tek sekerli t.kahvesi
OGLE 15.00 yarim ekmek.ararasi dana kavurma salata 1 sb ayran 3 yk barbunya pilaki
Menuyu 3 te kapattim
Su 3 olur
Bende menumu yazayim
Sabah yarim dilim ekmek
1 dlm salam 1 dlm kasar disari cikarken attim agzima
Öglen brokoli yogurt
Aksam brokoli yogurt mutis olsmus yemegim doyamadim tadina
Su 2 lt
Spor tum gun disardaydim nerdeyse habire yurude yuru simdi 1 saat uyumusum cocukla pek bisey alamadim giyinip pazara gitcem
Kızlar ilk sayfayada son kilolarınızı ekledim
Kilosunu bilmadiklerimi yapamadım
Gelirlerse bidahaki sefere düzeltirim
Kizlarr bgn arkadsmla parkta otrduk guzelce. Ben lahmacun soyleriz die dusunmustm ama cerez yiyince cok tok tuttu.
Sabah
Klasik kreplerim:)
Bir bardak sut
3 ceviz
Oglen
Bi avuc kadar cekirdek
Bi avuc kadar antep fistgi + badem+ findik
Bi avuc kadr da soslu fistik ( bu fazla oldu)
Aksama bisi yiyemedm midm patlamak uzere sanki cok tok hssediyorum. Spor yapicam bgn. Snrasnda belki yogurt yerim. Yarn da arkadsmda gunumz var. kabak salatasi yapip gotrcem ki kndmi riske atmiym. Sbhki kreplerimdn de gotrp tatli nyetine baska bseye doknmadan onlarla idare etmeyi dsnuorum. Ay dogmdan snra ilk kez bel oyntumu ufaktan gormeye basladin cok mutlandim:)
Hayırlı akşamlar
Kilomu bildiremedim bugün o kadar yoğundum ki
Geçen hafta 91.5 Bu hafta 91.1
Bu ka oldu
Sabah annem gitti malesefsonra hastaneye gittim. Çok sıra vardı geri geldim. Sonra komşum kahvaltıya çağırdı. Sonra bana bi arkadaş geldi
Öğleden sonra tekrar hastaneye gittim ve parmağımdaki yarayı aldılar sonunda. O da Annemin gittiği güne denk geldi. Daha önce alsaydılar bari. Neyse 3 gün suya sokmıyım inşallah da toparlasın biraz
Menüm
Sabah 2 dilim ekmek az patates, domates salatalık peynir zeytin yumurta salatası
Komşuda öğlene doğru 2 dilim ekmek peynir zeytin az patlıcan, omlet
Akşam biraz karışık oldu. 1 Grissini, 2 mercimek köftesi ve haşlanmış patates, haşlanmış tavuk yedim
Su 2 litre Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?