💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kolay gelsn cnm temzlik cok vakit alio zati

Allah yadimcin olsun.muge biz baskalarina vakit buldugumuz kadar bi de kendimize vakit ayirsak inan super olacak.

Kendin icin de biseyler yap canim.

Birgul stepde cok iyi yap canim ins zamanla daha iyi olucak sonuclarimiz
Ya sut dugmlenio die her sporu yapamiorm artik. Dkkt etmem gerekio. Step daha rahat olr gbime geldi. Hem de yeni ya eglenceli olr idare eder uzn bi sure:)

Günaydınnnnn şekerler

Kız özlem, anacım ben 24 demişim saat çoktan geçmiş onu, işi bırakmışım yani
Oğluşada geçmiş olsun tatlım

Emel Birgül tebrikler kızlar ikinizde çok güzel vermişiniz metosu hızlı kankalar olarak maşallah

Mügecim 1 Kilo az değilki geçen hafta artı olduğun için biraz yerinde saymak gibi hissettin heralde
Eğer menülerine dikkat ediyosan için rahat olsun
Kuzum biz burda kiloyla yatıp kalktığımız için buraya girmediğimizde bu sorun önemsizleşiyor gibi
Tmm evde yapman gerekenleri yap ama birazda kendine vakit ayır
Bayram sonrası yeni hedefler koyalım bak zaman çabucak akıp gidiyor

kuzum büyük geçmiş olsun sonradan düzeldiğine sevindim

sabah güzel canım öğlen 2 dilim ekmek olmasaymış daha iyi olurmuş akşam için üzüldüm kuzum

Kız Füsun artık kıskanmaya başlıcam bakkkk
Anacım ne yaptın sen yine uçmuşun
Maşallah güzelim çok güzel tebrikler

sağol canım hem evi düzenliyoruz hem temizliğini yapıyoruz çok hareket ediyorum ondan fazla kilo verdim herhalde

Kilo bildirimi gelsin:)
Gecen cuma: 86,9
Bugun: 85,7
Fark: 1,2 kg

Sabahlari yedigm yulaf kepekli seler zayiflamami kolaylastrdi sanki, belki de wc sorununu cozdgu icindir kizceler. Herkese tavsiye ediyorum su an:)

ne güzel kilo vermişsin kuzum tebrikler

tebrik ederim canım iyi kilo vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…