Kolay gelsn cnm temzlik cok vakit alio zatiBisey yapmiom aslinda sabahlari kayinvaldeme iniom kahvalti hazirla kaldir eve cikiom evi topluyom asagi yukari inip cikiom gun icinde aksamda esim gelip eve cikinca tel I elime alamiyorum smdide eve cikip cam silcem her gun bi odayi silsem bayrama bitirmem gerek
Ya sut dugmlenio die her sporu yapamiorm artik. Dkkt etmem gerekio. Step daha rahat olr gbime geldi. Hem de yeni ya eglenceli olr idare eder uzn bi sure:)Allah yadimcin olsun.muge biz baskalarina vakit buldugumuz kadar bi de kendimize vakit ayirsak inan super olacak.
Kendin icin de biseyler yap canim.
Birgul stepde cok iyi yap canim ins zamanla daha iyi olucak sonuclarimiz
Abla gene ezip gectn bea:)) masallah masallahhhhhherkese günaydın
kilo bildirimi yapayım
geçen cuma
58.9
bugün 57.5
fark 1.4
yüzde 2.38
Kızlar neler oldu neler kafayı yiycektim valla
Yan dairede oturan yakın arkadaşım 3 ay önce kürtaj olmuştu bebeğin parçaları kalmış içinde saat 11 gibi aşırı bi kanaması oldu kızı 2 yaşında bana bırakıp acil gittiler eşimde nöbetçiydi neyse arkadaşı tekrar kürtaj yapacaklar sabah bi saat kadar önce eve gelmiş bana defalarca msj atmış bnm kızı çıkar kapıya diye duymamışım zatende çok zor uyutmuştum kızını uyku sersemliğiyle en son eşime msj attığım için tamam açıorm kapıyı gel ama sessiz ol zor uyuttum zaten çocukları diye yazdığım msjı eşime atmışım sen beni aldatıyo musun seni öldürürüm topla pılını pırtını gidiyosun diyo dinlemiyo bile delirtti beni arkadaşımın kocası aradı neyse sonra ikna oldu zaten çok çok kıskanç balkona bile çıkmamı istemiyo ama bu seferde ben ona kırıldım en küçük bişeyde hep böyle bana hiç güvenmiyo ki evlendiğimizden beri güvenini kıracak en küçük bişey yapmadım yani
Menü paylaşımıda yapamadım yapayım kızlar
Sabah 1 muz çok canım çekmişti
Kahvaltı domates peynir zeytin 2 dlm ekmek çay 1 çk reçel
Öğlen. 1. Kase mercimek çorbası 2 dlm ekmek yoğrt
Akşam midem çok kötüydü yarım yemek tabağı makarna salata yoğrt yedim ama geri çıkarttım bi iki saat sonra ekmek arası bişeyler yedim ayran içtim
Kız Füsun artık kıskanmaya başlıcam bakkkkherkese günaydın
kilo bildirimi yapayım
geçen cuma
58.9
bugün 57.5
fark 1.4
yüzde 2.38
Kız Füsun artık kıskanmaya başlıcam bakkkk
Anacım ne yaptın sen yine uçmuşun
Maşallah güzelim çok güzel tebrikler
Sebebi herneyse güzel vermişin cnmsağol canım hem evi düzenliyoruz hem temizliğini yapıyoruz çok hareket ediyorum ondan fazla kilo verdim herhalde
Çok değil ama hiç yoktan iyidir cnm
Sağolasın cnm
İnşallah bu haftayı kaçamak yapmadan atlatacam
Sebebi herneyse güzel vermişin cnm
Artık dur demeyi düşünüyonmu
Hedefin 52 miydi öyle hatırladım ama
Heyyyyyyt be fusun.ablama bak aboooo masallhhh ezdin hectin firtina gibi
Tebrikler ablammm
Gunaydin hanimlar ya benim hic vaktim kalmio buraya gitmeye napicam:-(
Gecen cuma 101.9
Bugun 100.9 yine takildm bu rakamda tarti farki olabilirmi bilmiyorum
Zuhal abla 7 24 burdaydin nerdesin gel cabuk.
Neyse bnmde oglum ateslendi dunde hastaydi solemistim sanirim icimrahat etmedi tv falan izledim dustu simdi bekliyom bende oyle ondan uyumadim
Kilo bildirimi gelsin:)
Gecen cuma: 86,9
Bugun: 85,7
Fark: 1,2 kg
Sabahlari yedigm yulaf kepekli seler zayiflamami kolaylastrdi sanki, belki de wc sorununu cozdgu icindir kizceler. Herkese tavsiye ediyorum su an:)
BİRGULUMMM tebrikler canim iyi gitmis
Gecen cuma :82.8
Bugun :81.9
Fak : -900 gr
Kizlar hafta ici aldigim + 300 de sayarsam bence guzel sonuc an itibariyle bu topige geldim geleli 10.3 gr vermis bulunmaktayim.Bayram hedefimide gerceklestirdimmm
Darisi carsambaya 79.9 olmakkk cok sukur rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?