Hadi bakalımTamam sozz yemicem zuhal abla yer giderim yada yanima alirim.biseyler haklisin soz dedim bugun evet hembodul hemde regl verdigi durumlanrahattim.ama sozzz tutcam.kendimi
insallah ablacim.aea SIRA Hayal etmek lazım sanırımTatlımmm benim yaaa
Aminnnn Cümlemizden cnm
Kız bilmiyomki zayıflayınca hepimiz güzel olmayı bırak süper hissedecez
Gözlerini kapatıp bi hayal et
Tartıya çıkıyon istediğin rakamı görmüşsün
Ben düşününce bile çok heyecanlanıyorum
Yıllar sonra bi bakmışım 65 olmuşum
Yık güzelim yok, ya olacaz ya olacaz başka yolu yok
Zaten yabancı değilmişYarin bakarim menuyu yazarim baktim menu uygun degil gittigm yer teyzemin evi dolabi acar yogurt domates falan yerim :)
Hayaller gerçekleşmek için vardır cnminsallah ablacim.aea SIRA Hayal etmek lazım sanırım
Inşallah dahada güzel olacak tatlımZuhal ablam ilk sayfa col guzel olmusss :)
Su 79.9 u bi gorsemmm bayram oncesi sizce olur mu ki ya carsamba tarti gunu ya bugun zaten cozuttu sabah kesin + cikarim
Bugün kaçamak yapmasaydın daha büyük ihtimal olurduSu 79.9 u bi gorsemmm bayram oncesi sizce olur mu ki ya carsamba tarti gunu ya bugun zaten cozuttu sabah kesin + cikarim
Uii abla kac gr yedim acabaSabah güzel cnm
Hadi ekmeği erken yemişin bugünlük olabilir dicektimki akşam tekrar bişeyler yemişin
Kuzum menü kötü değil ama biraz eksik gibi
Yola ne zaman çıkıyosunuz cnm
Ordan girebilecenmi
Çerez baya çok olmuş Birgülüm
100 gr 500 600 kalori olduğunu düşünürsek
Tatlım yanına şişeyi al mutlaka suyu artırmaya çalış su içmeden Kilo verilemezki
Mücverin sulu olduysa birazdaha içine yulaf kepeği ekliyebilirsin kıvamını koyulaştırmak için
Füsunum o kadar istikrarlısınki inan imreniyorum sana burdaki hepimizin senden örnek alması lazım
Eğer pide çok değilse çok kötü sayılmaz cnm
Ama suyun az olmuş
Tatlım ben bıkmadan sana salata hatırlatması yapıcam
Sebzesiz eksik geliyor bana
Emel yarın bizimde nikah yemeği var öyle kadın oturması gibi değil sadece 8-10 çeşit tatlı pasta olacak öbürlerini söylemiyorum bile
Ama bi anlaşma yaptık ve ben söz verdim o yüzden kaçamak yapmıcağıma eminim
Bence sende bugün yeterince hakkını kullandın
Eğer sözünden dönüceksen sen bilirsin
Ben bişey demiyom
Evde kabk vardi rendelyp hafif yagla kavrdum brz. Yarn da yogurtlayip gotrcem:) ayrica artik her kahvltida yedgm yulak kepekli keklermi de gotrcm hnmda sabah ymk yerine. Sanrm bu seklde dngeli bi ogun yapablrm:)Ton balıklı salata yada tavuklu salatada yapabilirsin cnm
Varsa yoğurtlu semiz otuda güzel olur
Birgülüm niye ayaktasın bu saatteEvde kabk vardi rendelyp hafif yagla kavrdum brz. Yarn da yogurtlayip gotrcem:) ayrica artik her kahvltida yedgm yulak kepekli keklermi de gotrcm hnmda sabah ymk yerine. Sanrm bu seklde dngeli bi ogun yapablrm:)
Yarın saat 10 da uçağımız var abla evvden sınırsızdan giriyodum ama telmdede net var girerim fırsat buldukçaSabah güzel cnm
Hadi ekmeği erken yemişin bugünlük olabilir dicektimki akşam tekrar bişeyler yemişin
Kuzum menü kötü değil ama biraz eksik gibi
Yola ne zaman çıkıyosunuz cnm
Ordan girebilecenmi
Çerez baya çok olmuş Birgülüm
100 gr 500 600 kalori olduğunu düşünürsek
Tatlım yanına şişeyi al mutlaka suyu artırmaya çalış su içmeden Kilo verilemezki
Mücverin sulu olduysa birazdaha içine yulaf kepeği ekliyebilirsin kıvamını koyulaştırmak için
Füsunum o kadar istikrarlısınki inan imreniyorum sana burdaki hepimizin senden örnek alması lazım
Eğer pide çok değilse çok kötü sayılmaz cnm
Ama suyun az olmuş
Tatlım ben bıkmadan sana salata hatırlatması yapıcam
Sebzesiz eksik geliyor bana
Emel yarın bizimde nikah yemeği var öyle kadın oturması gibi değil sadece 8-10 çeşit tatlı pasta olacak öbürlerini söylemiyorum bile
Ama bi anlaşma yaptık ve ben söz verdim o yüzden kaçamak yapmıcağıma eminim
Bence sende bugün yeterince hakkını kullandın
Eğer sözünden dönüceksen sen bilirsin
Ben bişey demiyom
Abla ya walla cok gec yattim. Ustune de 7de kalktm. Daha da uyku tutmadiBirgülüm niye ayaktasın bu saatte
Akşam yatmıyon sabah kalkmıyon
Hadi yat artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?