💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tamam sozz yemicem zuhal abla yer giderim yada yanima alirim.biseyler haklisin soz dedim bugun evet hembodul hemde regl verdigi durumlanrahattim.ama sozzz tutcam.kendimi
Hadi bakalım
Bakın üçümüzde söz verdik
Yarın benim için çok zorlu olacak ama hiç korkmuyorum kendime güveniyorum
Beynimi yemicem diye kodladım
Sende tatlı hamurişi dışındakilerden biraz yiyebilirsin ama çok karıştırma
Bugün çok karbon aldın
Patates salatası kısır yada mercimek köftesi varsa 1 ni seç
Kısır normal salata olabilir diğerlerinin yerine
Başka tür salatalar varsa daha iyi olur

insallah ablacim.aea SIRA Hayal etmek lazım sanırım

Uii abla kac gr yedim acaba Zatn midemi doldrms aksama bsi yiemedm:)

Ton balıklı salata yada tavuklu salatada yapabilirsin cnm
Varsa yoğurtlu semiz otuda güzel olur
Evde kabk vardi rendelyp hafif yagla kavrdum brz. Yarn da yogurtlayip gotrcem:) ayrica artik her kahvltida yedgm yulak kepekli keklermi de gotrcm hnmda sabah ymk yerine. Sanrm bu seklde dngeli bi ogun yapablrm:)

Evde kabk vardi rendelyp hafif yagla kavrdum brz. Yarn da yogurtlayip gotrcem:) ayrica artik her kahvltida yedgm yulak kepekli keklermi de gotrcm hnmda sabah ymk yerine. Sanrm bu seklde dngeli bi ogun yapablrm:)
Birgülüm niye ayaktasın bu saatte
Akşam yatmıyon sabah kalkmıyon
Hadi yat artık

Gunaydinnnnn.. hayirli sabahlar arkaadaslar.. ya giremedim oruca niyetliyorum o yuzden menu veremiorum bide oruclu da olsam disarlardayim isler var cok doluyum. Kilolar iyi gitmis valla helal olsun.benmde gitti sanrm cnku daha da zayifladm hissediorum tartim olmadigi icin bakamadm..

Yarın saat 10 da uçağımız var abla evvden sınırsızdan giriyodum ama telmdede net var girerim fırsat buldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…