Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol tatlimGunaydin
Hatice ah kuzummm allah sabir versin.
Ozlemim gecmis olsun.sifalar versin rabbim.oglusuna
Tesekkur ederim cnm cok sukur daha cikmadiMefkurem abla saolasın allah razı olsun
@EMELinEMELi saol canım imtihan ediliyorum işte ama artık herşey o kadar üstüste geliyo ve ben bunaldım ki sınavı bırakıp çıkasım geliyo@dunyadamisafir burayada mı sızdınsen bana bak ajan yeter artık
Canım çok kıskanmasıda iyi bişey değil hiç olmamasıda bnmki biraz abartıyo en ufak bi birinden bile bahsedemiyorum yanında ters ters bakıyo nerye gitsem ne yapsam haberi olacak iyice sinir bozucu ki ben zaten kendime dikkat ediyorum
Oğlun içinde geçmiş olsn canım
O nasi gzl bi his dmi:))Kizlar bu arada az evel regl oldum tam 5 gun gecikmeli ohhh sukur :)
Yolum cok uzun abla keske ikiser ikiser gitsene güzel kilo vermişsin kuzum tebrikler![]()
hi hi bi tane yiyimNe bileyim valla Kilo vermek isteyen heralde normal bisküvi almaz diye düşündüm
normalde esime bile aldirtmam saglikli beslenelim diye.dun cozuttum.
badem000
Kız canan hemen o bisküviyi çıkart çantandan kime veriyosan ver
Diyet bisküviler bile fazla yenmez miktar önemli
Yok hala cantamdaalemsin ya cvp gelene kadar yemediysen ne mutlu 1 tane al at agzina gerisini dagit cocuklara.
Sabahta esim cocuga almis biseyler.
Ekmegi cekmeceye koyarken gozum takildi .
Hemen orttum seytana uyma yarin tarti var dedim
asklolsun ozlemAbla canandan bahsediyoruz onun cantadan form buskuvi cikarmi sence![]()
![]()
Valla oyle birgulcugumO nasi gzl bi his dmi:))