💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kiiiz oskar odulunu haketmis seninki.sende abini aradiginda gel al beni deseydin tutussun etekleri bi nasil oluyomus

Ya saat geç diye girmedim kimse yoktur diye neler olmus neler ama ben geliyom herkes gidiyo bendemi var bi kerametsizlik ya

Bnm esimde bakiyo tip tip yarin tarti gunu dedum cok onemli diyo kiziyo takiliyo kendince

Kiz hatçe dayanamadim itiraf etcem ben kocanin ajaniyim kiiiz kiskancliktan kuduruyom takip et onu dedi

Saka bi yana bnm esimde kiskanmiyo diye kiziyom nere gittimw hic karismaz.bende niye kiskanmiyo diye gicik olurum.gecenlerde itiraf etti ama belli etmiyo ne anladim bu isten

Zuhal abla 7 24 burdaydin nerdesin gel cabuk.
Neyse bnmde oglum ateslendi dunde hastaydi solemistim sanirim icimrahat etmedi tv falan izledim dustu simdi bekliyom bende oyle ondan uyumadim

Mefkurem abla saolasın allah razı olsun
@EMELinEMELi saol canım imtihan ediliyorum işte ama artık herşey o kadar üstüste geliyo ve ben bunaldım ki sınavı bırakıp çıkasım geliyo@dunyadamisafir burayada mı sızdınsen bana bak ajan yeter artık
Canım çok kıskanmasıda iyi bişey değil hiç olmamasıda bnmki biraz abartıyo en ufak bi birinden bile bahsedemiyorum yanında ters ters bakıyo nerye gitsem ne yapsam haberi olacak iyice sinir bozucu ki ben zaten kendime dikkat ediyorum
Oğlun içinde geçmiş olsn canım

Yazdign mesaj yanlis anlamaya cok musait ama nijayetinde sen onun karisisin seni en ii taniyanin o olmasi lazim. Oyle bir mesajda hemen gidiosun aldatiosun bilmem ne ne alaka yani. Sahsen bnm esimden ole bi mesaj gelse once bi gulerim zaten:)

Canm bnmki de face kulnnanmami istemio. Bn universtede calsiorm ve ogrencilerm muhendislik bolumnde oldgu icn nerdyse hepsi erkek. Baslarda kafayi yiodu nerdyse yasiti ogrencilermle die. Smdi daha bi eahat:) sadece dkkt cekici sklde giyinmemsen rahatsiz oluo. Face olmaynca tabi ogrencilerden msj yok ekleme yok kafasi daha rahat:)

Ayy kuzum snn sonucunn da masallahi var:) bn de bi on kiloya ulasabilsydim bii. Step tahtasi aldm eve, step daha zevkli olcak sanrm spora brz daha abanmam lazm cok bosluyorum:)

Neler yapiosun da gelemiosun mugecim:) surekli aktif olmak vakit alio ama ara ara ugra:)
Bisey yapmiom aslinda sabahlari kayinvaldeme iniom kahvalti hazirla kaldir eve cikiom evi topluyom asagi yukari inip cikiom gun icinde aksamda esim gelip eve cikinca tel I elime alamiyorum smdide eve cikip cam silcem her gun bi odayi silsem bayrama bitirmem gerek

Allah yadimcin olsun.muge biz baskalarina vakit buldugumuz kadar bi de kendimize vakit ayirsak inan super olacak.

Kendin icin de biseyler yap canim.

Birgul stepde cok iyi yap canim ins zamanla daha iyi olucak sonuclarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…