💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar neler oldu neler kafayı yiycektim valla
Yan dairede oturan yakın arkadaşım 3 ay önce kürtaj olmuştu bebeğin parçaları kalmış içinde saat 11 gibi aşırı bi kanaması oldu kızı 2 yaşında bana bırakıp acil gittiler eşimde nöbetçiydi neyse arkadaşı tekrar kürtaj yapacaklar sabah bi saat kadar önce eve gelmiş bana defalarca msj atmış bnm kızı çıkar kapıya diye duymamışım zatende çok zor uyutmuştum kızını uyku sersemliğiyle en son eşime msj attığım için tamam açıorm kapıyı gel ama sessiz ol zor uyuttum zaten çocukları diye yazdığım msjı eşime atmışım sen beni aldatıyo musun seni öldürürüm topla pılını pırtını gidiyosun diyo dinlemiyo bile delirtti beni arkadaşımın kocası aradı neyse sonra ikna oldu zaten çok çok kıskanç balkona bile çıkmamı istemiyo ama bu seferde ben ona kırıldım en küçük bişeyde hep böyle bana hiç güvenmiyo ki evlendiğimizden beri güvenini kıracak en küçük bişey yapmadım yani
Bu tam filimlik olmuş güzelim
Sorun sende değil bu adamlarda
Kendi kafalarında bi senaryo kurup kendileride buna inanıyor
Sanmaki sadece seninki çoğu böyle
Benimki önceden dışarda biri bana baksa, bana surat asardı daha neler neler
Siz daha gençsiniz biraz zaman geçtikçe törpilenir bu huyu
Sende kırıldığını belli et biraz tavır yap anlasın hatasını

Menü paylaşımıda yapamadım yapayım kızlar
Sabah 1 muz çok canım çekmişti
Kahvaltı domates peynir zeytin 2 dlm ekmek çay 1 çk reçel
Öğlen. 1. Kase mercimek çorbası 2 dlm ekmek yoğrt
Akşam midem çok kötüydü yarım yemek tabağı makarna salata yoğrt yedim ama geri çıkarttım bi iki saat sonra ekmek arası bişeyler yedim ayran içtim

Menü paylaşımıda yapamadım yapayım kızlar
Sabah 1 muz çok canım çekmişti
Kahvaltı domates peynir zeytin 2 dlm ekmek çay 1 çk reçel
Öğlen. 1. Kase mercimek çorbası 2 dlm ekmek yoğrt
Akşam midem çok kötüydü yarım yemek tabağı makarna salata yoğrt yedim ama geri çıkarttım bi iki saat sonra ekmek arası bişeyler yedim ayran içtim
Niye kötü oldu miden bişeymi dokunduki
Sabah iyide öğlen Mercimekle ekmek olmamış
Akşamda ekmek yemişin heralde

Geçtimi bari

Bu tam filimlik olmuş güzelim
Sorun sende değil bu adamlarda
Kendi kafalarında bi senaryo kurup kendileride buna inanıyor
Sanmaki sadece seninki çoğu böyle
Benimki önceden dışarda biri bana baksa, bana surat asardı daha neler neler
Siz daha gençsiniz biraz zaman geçtikçe törpilenir bu huyu
Sende kırıldığını belli et biraz tavır yap anlasın hatasını
Çok kıskanıyo abla ya zehir ediyo bana zaten normalde kapalı biriyim başımı falan hiç açmam balkona bile söyleniyo bide msjda yazmış bu mesajı abine gönderiyorum gelip seni alsın diye bu saatte bide abimi aradım yok kızım bana msj falan gelmedi diyo uyku sersemi:))

Çok kıskanıyo abla ya zehir ediyo bana zaten normalde kapalı biriyim başımı falan hiç açmam balkona bile söyleniyo bide msjda yazmış bu mesajı abine gönderiyorum gelip seni alsın diye bu saatte bide abimi aradım yok kızım bana msj falan gelmedi diyo uyku sersemi:))
Tatlım inan Benimkide öyleydi
Ben kaç sene yalnız çarşıya bile gitmedim
Yeri geldi kendi ailesindeki erkeklerden bile kıskandı
Sen çok güzelsin buda biliyor bunu hasetliğinden yapıyor
Huzurunu bozma ama unutmaki taviz taviz getiriyor
Sen sustukça tepene çıkar
Herkes yerini bilecek, sen saf salak hiç bişey bilmeyen çocuk değilsin
Ben bu lafı çok severim
Kadını er zaptedemez, ar zapteder

Tatlım inan Benimkide öyleydi
Ben kaç sene yalnız çarşıya bile gitmedim
Yeri geldi kendi ailesindeki erkeklerden bile kıskandı
Sen çok güzelsin buda biliyor bunu hasetliğinden yapıyor
Huzurunu bozma ama unutmaki taviz taviz getiriyor
Sen sustukça tepene çıkar
Herkes yerini bilecek, sen saf salak hiç bişey bilmeyen çocuk değilsin
Ben bu lafı çok severim
Kadını er zaptedemez, ar zapteder
Aynen abla ne güzel lafmış bilmiyorum ben onu çok seviyorum ama face kullanmama bile izin vermiyo çok kötü yani burayı bile diyo ki orda kimler var erkek olmadığını ne biliyosun falan diyo ayyy bi sus dedim bağırdınm sinir etme beni dedim

Aynen abla ne güzel lafmış bilmiyorum ben onu çok seviyorum ama face kullanmama bile izin vermiyo çok kötü yani burayı bile diyo ki orda kimler var erkek olmadığını ne biliyosun falan diyo ayyy bi sus dedim bağırdınm sinir etme beni dedim
Kız bütün adamların kk LA bi alıp veremediği var bilmiyonmu
Aylardır benim adam bile alışmadı
Anca göz devirir
Boşverrrr ben duymamazlıktan geliyom

Biraz tavrını koy tatlım
Herşeye he he olmaz
Sonuçta Sende aklı başında bi kadınsın
Ya abla işte asker eşi olmak zor durumlar belli bide ben diklenip aklı bende kalsın istemiyorum 2 senedir oda izin kullanmadı ikimizinde psikolojimiz bozuldu şu izin bize çok ii gelecek inşallahda izinde kendisiyle görüşmeyi pek düşünmüyorum:)

Neyse ablam her derdimizi dinliyosun allah razı olsun hem senden hem bütün arkadaşlardan çok yorgunum zaten 6 da kalkıyolar çocuklar az uyuyim ben sanada iyi geceler allaha emanet ol

Asker eşiysen bi ağız tadıyla kavga edemiyosun küsemiyosun bile zaten hep görevde bir iki günü bir iki saati zehir etmiyim diyosun
Neyse sen onu bunu bırak yat dinlen cnm
Ama okadar kolay affetme bu sefer aynı hatayı tekrar yapmasın
Sen kendine odaklan, Kendinle uğraştıkça daha iyi hissedeceksin
Benim babamda askerdi

Neyse ablam her derdimizi dinliyosun allah razı olsun hem senden hem bütün arkadaşlardan çok yorgunum zaten 6 da kalkıyolar çocuklar az uyuyim ben sanada iyi geceler allaha emanet ol
Ne demek kuzum herzaman
7 -24 güzin ablanız burda
benimkinin kıskançlık olaylarını anlatmaya kalksam Oooo
Ne zamanki ben biraz dişimi göstermeye başladım yavaş yavaş bıraktı
Senin dicen şey eğer sana güvenmiyosa, güvenmediği biriyle niye birlikte oluyormuş
Bu hem sana hemde kendine hakaret
Sen onun kölesi değil eşisin

Kızlar neler oldu neler kafayı yiycektim valla
Yan dairede oturan yakın arkadaşım 3 ay önce kürtaj olmuştu bebeğin parçaları kalmış içinde saat 11 gibi aşırı bi kanaması oldu kızı 2 yaşında bana bırakıp acil gittiler eşimde nöbetçiydi neyse arkadaşı tekrar kürtaj yapacaklar sabah bi saat kadar önce eve gelmiş bana defalarca msj atmış bnm kızı çıkar kapıya diye duymamışım zatende çok zor uyutmuştum kızını uyku sersemliğiyle en son eşime msj attığım için tamam açıorm kapıyı gel ama sessiz ol zor uyuttum zaten çocukları diye yazdığım msjı eşime atmışım sen beni aldatıyo musun seni öldürürüm topla pılını pırtını gidiyosun diyo dinlemiyo bile delirtti beni arkadaşımın kocası aradı neyse sonra ikna oldu zaten çok çok kıskanç balkona bile çıkmamı istemiyo ama bu seferde ben ona kırıldım en küçük bişeyde hep böyle bana hiç güvenmiyo ki evlendiğimizden beri güvenini kıracak en küçük bişey yapmadım yani
Ne diyim cnm bilmiyorumki herkesin imtihani farkli.neyse allahtan dogru anlasilmista susmus seninki.bende arkadaslara yazarken esime cok msj atarim.
Cunku onla cok msjlasirik goz ve beyin aliskanligi oluyo hepte gonderdikten sonra farkedip sinir oluyorum kendime.ins duzelir cnm duadan baska caremiz yok

Back