Bu tam filimlik olmuş güzelimKızlar neler oldu neler kafayı yiycektim valla
Yan dairede oturan yakın arkadaşım 3 ay önce kürtaj olmuştu bebeğin parçaları kalmış içinde saat 11 gibi aşırı bi kanaması oldu kızı 2 yaşında bana bırakıp acil gittiler eşimde nöbetçiydi neyse arkadaşı tekrar kürtaj yapacaklar sabah bi saat kadar önce eve gelmiş bana defalarca msj atmış bnm kızı çıkar kapıya diye duymamışım zatende çok zor uyutmuştum kızını uyku sersemliğiyle en son eşime msj attığım için tamam açıorm kapıyı gel ama sessiz ol zor uyuttum zaten çocukları diye yazdığım msjı eşime atmışım sen beni aldatıyo musun seni öldürürüm topla pılını pırtını gidiyosun diyo dinlemiyo bile delirtti beni arkadaşımın kocası aradı neyse sonra ikna oldu zaten çok çok kıskanç balkona bile çıkmamı istemiyo ama bu seferde ben ona kırıldım en küçük bişeyde hep böyle bana hiç güvenmiyo ki evlendiğimizden beri güvenini kıracak en küçük bişey yapmadım yani
Çok değil ama hiç yoktan iyidir cnmtebrik ederim canımcımbak ne güzel artılar gitmiş eksiye de düşmüşsün daha ne olsun
Sağolasın cnmcanım bugün menün çok sağlıklı tatlı niyetine düşük kalorili besinleri tercih etmen çok
Niye kötü oldu miden bişeymi dokundukiMenü paylaşımıda yapamadım yapayım kızlar
Sabah 1 muz çok canım çekmişti
Kahvaltı domates peynir zeytin 2 dlm ekmek çay 1 çk reçel
Öğlen. 1. Kase mercimek çorbası 2 dlm ekmek yoğrt
Akşam midem çok kötüydü yarım yemek tabağı makarna salata yoğrt yedim ama geri çıkarttım bi iki saat sonra ekmek arası bişeyler yedim ayran içtim
Çok kıskanıyo abla ya zehir ediyo bana zaten normalde kapalı biriyim başımı falan hiç açmam balkona bile söyleniyo bide msjda yazmış bu mesajı abine gönderiyorum gelip seni alsın diye bu saatte bide abimi aradım yok kızım bana msj falan gelmedi diyo uyku sersemi:))Bu tam filimlik olmuş güzelim
Sorun sende değil bu adamlarda
Kendi kafalarında bi senaryo kurup kendileride buna inanıyor
Sanmaki sadece seninki çoğu böyle
Benimki önceden dışarda biri bana baksa, bana surat asardı daha neler neler
Siz daha gençsiniz biraz zaman geçtikçe törpilenir bu huyu
Sende kırıldığını belli et biraz tavır yap anlasın hatasını
Evet abla bugün ekmek akşamada oldu valla bilmiorm burda biraz soğudu havalar ayaklarımı falan üşüttüm sanırımNiye kötü oldu miden bişeymi dokunduki
Sabah iyide öğlen Mercimekle ekmek olmamış
Akşamda ekmek yemişin heralde
Geçtimi bari
Tatlım inan Benimkide öyleydiÇok kıskanıyo abla ya zehir ediyo bana zaten normalde kapalı biriyim başımı falan hiç açmam balkona bile söyleniyo bide msjda yazmış bu mesajı abine gönderiyorum gelip seni alsın diye bu saatte bide abimi aradım yok kızım bana msj falan gelmedi diyo uyku sersemi:))
Burası bayadır soğuk, zaten ben hep üşürüm kaloriferleri bile açtımEvet abla bugün ekmek akşamada oldu valla bilmiorm burda biraz soğudu havalar ayaklarımı falan üşüttüm sanırım
Aynen abla ne güzel lafmış bilmiyorum ben onu çok seviyorum ama face kullanmama bile izin vermiyo çok kötü yani burayı bile diyo ki orda kimler var erkek olmadığını ne biliyosun falan diyo ayyy bi sus dedim bağırdınm sinir etme beni dedimTatlım inan Benimkide öyleydi
Ben kaç sene yalnız çarşıya bile gitmedim
Yeri geldi kendi ailesindeki erkeklerden bile kıskandı
Sen çok güzelsin buda biliyor bunu hasetliğinden yapıyor
Huzurunu bozma ama unutmaki taviz taviz getiriyor
Sen sustukça tepene çıkar
Herkes yerini bilecek, sen saf salak hiç bişey bilmeyen çocuk değilsin
Ben bu lafı çok severim
Kadını er zaptedemez, ar zapteder
Kız bütün adamların kk LA bi alıp veremediği var bilmiyonmuAynen abla ne güzel lafmış bilmiyorum ben onu çok seviyorum ama face kullanmama bile izin vermiyo çok kötü yani burayı bile diyo ki orda kimler var erkek olmadığını ne biliyosun falan diyo ayyy bi sus dedim bağırdınm sinir etme beni dedim
Valla konuşsun dursun zaten bu dağda patlıyorm sıkıntıdan hiiiiiç tınlamam buraya karıştırtmamKız bütün adamların kk LA bi alıp veremediği var bilmiyonmu
Aylardır benim adam bile alışmadı
Anca göz devirir
Boşverrrr ben duymamazlıktan geliyom
Biraz tavrını koy tatlımValla konuşsun dursun zaten bu dağda patlıyorm sıkıntıdan hiiiiiç tınlamam buraya karıştırtmam
Ya abla işte asker eşi olmak zor durumlar belli bide ben diklenip aklı bende kalsın istemiyorum 2 senedir oda izin kullanmadı ikimizinde psikolojimiz bozuldu şu izin bize çok ii gelecek inşallahda izinde kendisiyle görüşmeyi pek düşünmüyorum:)Biraz tavrını koy tatlım
Herşeye he he olmaz
Sonuçta Sende aklı başında bi kadınsın
Neyse sen onu bunu bırak yat dinlen cnmAsker eşiysen bi ağız tadıyla kavga edemiyosun küsemiyosun bile zaten hep görevde bir iki günü bir iki saati zehir etmiyim diyosun
Ne demek kuzum herzamanNeyse ablam her derdimizi dinliyosun allah razı olsun hem senden hem bütün arkadaşlardan çok yorgunum zaten 6 da kalkıyolar çocuklar az uyuyim ben sanada iyi geceler allaha emanet ol
Ne diyim cnm bilmiyorumki herkesin imtihani farkli.neyse allahtan dogru anlasilmista susmus seninki.bende arkadaslara yazarken esime cok msj atarim.Kızlar neler oldu neler kafayı yiycektim valla
Yan dairede oturan yakın arkadaşım 3 ay önce kürtaj olmuştu bebeğin parçaları kalmış içinde saat 11 gibi aşırı bi kanaması oldu kızı 2 yaşında bana bırakıp acil gittiler eşimde nöbetçiydi neyse arkadaşı tekrar kürtaj yapacaklar sabah bi saat kadar önce eve gelmiş bana defalarca msj atmış bnm kızı çıkar kapıya diye duymamışım zatende çok zor uyutmuştum kızını uyku sersemliğiyle en son eşime msj attığım için tamam açıorm kapıyı gel ama sessiz ol zor uyuttum zaten çocukları diye yazdığım msjı eşime atmışım sen beni aldatıyo musun seni öldürürüm topla pılını pırtını gidiyosun diyo dinlemiyo bile delirtti beni arkadaşımın kocası aradı neyse sonra ikna oldu zaten çok çok kıskanç balkona bile çıkmamı istemiyo ama bu seferde ben ona kırıldım en küçük bişeyde hep böyle bana hiç güvenmiyo ki evlendiğimizden beri güvenini kıracak en küçük bişey yapmadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?