💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ben geldim ıftarım kuru fasulye pirinç plavı 56 kaşık bu kadar bide yeşil bibr
afıyet olsun canım.. salata su corba.? bunlarla sısır bence karnını dıgerlerıne yer kalmaz daha az yersın boylelıkle..

olsun hadı o kadarcıkta.. son gunmus hem ama son olsun..
Aslında ben hiç tavizkar değilimdir yani bi seferden bişey olmaz demem ama şu ramazanda ekstra kendimi biraz saldım sabit kalmak istedim vücut dinlensin diye biraz
Ama bayramdan sonra bütün izinler kalkıyor

Aslında ben hiç tavizkar değilimdir yani bi seferden bişey olmaz demem ama şu ramazanda ekstra kendimi biraz saldım sabit kalmak istedim vücut dinlensin diye biraz
Ama bayramdan sonra bütün izinler kalkıyor

aynen tavızkar olmak bızım ıcın ıyı bısey degıl.. zaten ılerde zayıflayınca herseyden azar azar yıcez. o zamana saklayın ıstahınızı evet abla bayramdan sonra cok daha ıyı olucak.

Hadi Size bi süpriz yapıp resimlerimi açayım
Görün bu yaşlı ve hasta babaanne adayını
Yarın kapatırım ona göre

Hadi Size bi süpriz yapıp resimlerimi açayım
Görün bu yaşlı ve hasta babaanne adayını
Yarın kapatırım ona göre

yupppııı.. yaslı ve hasta babaanne degıl tabıkı ablamızı gorucez bız nerden bakıcaazz

Selam
pek diyet gibi olmasa da yazacagim.alisayim da.bayramdan sonra düzene girer inşallah.

Sahur az makarna hosaf

iftar.1 kepce pirinç corbasi
2 biber dolmasi
3 br ayran
Domates salatası
karpuz az
ben nefesi m i tuttum bekliyorum yorumların ızı.

album 1 fotograf 4 gosterıyo ama acılmıyo anlamadım..
ben de görmedim aynı şekilde.

sucunu ne de guzel bılıyosunnn bayramdan sonra duzene gırıcek canım bu sadece hazırlık gıbı dusun.. ama bıraz daha kısman lazım bıseylerden kı hem haftaya kadar kılo vermek daha da gaza getırır dımı senı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…