afıyet olsun canım.. salata su corba.? bunlarla sısır bence karnınıben geldim ıftarım kuru fasulye pirinç plavı 56 kaşık bu kadar bide yeşil bibr
Aslında ben hiç tavizkar değilimdir yani bi seferden bişey olmaz demem ama şu ramazanda ekstra kendimi biraz saldım sabit kalmak istedim vücut dinlensin diye birazolsun hadı o kadarcıkta.. son gunmus hem ama son olsun..
Fasulyenin yanında bol salata yoğurt olsaymış daha iyiymişben geldim ıftarım kuru fasulye pirinç plavı 56 kaşık bu kadar bide yeşil bibr
Aslında ben hiç tavizkar değilimdir yani bi seferden bişey olmaz demem ama şu ramazanda ekstra kendimi biraz saldım sabit kalmak istedim vücut dinlensin diye biraz
Ama bayramdan sonra bütün izinler kalkıyor
Hadi Size bi süpriz yapıp resimlerimi açayım
Görün bu yaşlı ve hasta babaanne adayını
Yarın kapatırım ona göre
Benim profilime gir fotoğraflara bakyupppııı.. yaslı ve hasta babaanne degıl tabıkı ablamızı gorucez bıznerden bakıcaazz
gorunmuyo abla bende..Benim profilime gir fotoğraflara bak
Açtım ama oldumu bak bi
Bidaha denegorunmuyo abla bende..
ewet yoğurdum ve yesilliğim bittigi için yapamadım.. yarına hepsini stoklayacagmafıyet olsun canım.. salata su corba.? bunlarla sısır bence karnınıdıgerlerıne yer kalmaz daha az yersın boylelıkle..
maalesef yapamadm ben yaa.. goremıyormBidaha dene
Herkes görsün diye açtım
bıtek ben mı goremıyorum yaa
Gizlilik ayarlarından herkes seçeneğini işaretledimbıtek ben mı goremıyorum yaa
Gizlilik ayarlarından herkes seçeneğini işaretledim
Normalde olması gerekiyor
Acaba senin netin mi yavaş o zaman açılmazalbum 1 fotograf 4 gosterıyo ama acılmıyo anlamadım..
Aca
Acaba senin netin mi yavaş o zaman açılmaz
ben de görmedim aynı şekilde.album 1 fotograf 4 gosterıyo ama acılmıyo anlamadım..
Selam
pek diyet gibi olmasa da yazacagim.alisayim da.bayramdan sonra düzene girer inşallah.
Sahur az makarna hosaf
iftar.1 kepce pirinç corbasi
2 biber dolmasi
3 br ayran
Domates salatası
karpuz az
ben nefesi m i tuttum bekliyorum yorumların ızı.
ben de görmedim aynı şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?