- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Amann Amannn kız bu ne iltifat böyle siz anlamıyonuz sizin Enerjinizi ben emiyom vampir gibienerji kaynagım gelmiş hoş gelmişş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amann Amannn kız bu ne iltifat böyle siz anlamıyonuz sizin Enerjinizi ben emiyom vampir gibienerji kaynagım gelmiş hoş gelmişş
Ayyy ne güzel anneni kıskandımevdeym abla anneme yardım ettm bugun camlar perdeler mutfak dolabı supur sıl ohooo toz al bussuru sey yıka makıne bosalt fılan cok yoruldumm.. bugun degıl de yarın aksam arkadasmla cıkıcaz dısarı yarınkı sporum da o olur dıye dusunuyorm.. bugun 500 ıpımı de atlarım tamamdır.. aksam kolay yemek yapalm dedı annem patates varmıs fırında bıde spagettı. corba tabı bıde salata ne yesem sence.? hasta olduugm ıcın ac degılım ama formalıte ıcabı
fırında patates derken tavuklu garnıturlu degısık bıseyler yapıyo o zamaaann tavuk yıyım ben salata corba.. 3 tane de patatesAyyy ne güzel anneni kıskandım
Biride benim işleri yapıverse
Annene söyle menü hiç güzel değil
Kız hem patates hem spagetti olurmu
Bitanesini yapın yanınada ya sebze ya et türü bişey olsun
En basiti tavuk göğsünü kavuruverin
Yoksa sana çorba salata düşer belki 2 -3 dil patates
Tmm cnm tavuk sebze iyi olurfırında patates derken tavuklu garnıturlu degısık bıseyler yapıyo o zamaaann tavuk yıyım ben salata corba.. 3 tane de patates
sen ne yıceksın bakalım eslestık madem sorumluyz dımı bırbırımzden ablacmTmm cnm tavuk sebze iyi olur
Hadi Patates 3 olsun
Amaninnn sorgu zamanısen ne yıceksın bakalım eslestık madem sorumluyz dımı bırbırımzden ablacm
Amann güzel güzel, yürüyün şekerlerben yürüyüşe çıkar önünce yazarım
ıyı bakalım.. meyve yıyelım aynen aksamları.. ıpın varsa sende basla bugun atlamaya.. 50yle olsa da basla yanı ıyı oluyo..Amaninnn sorgu zamanı
Kalkınca baktım orucum bozulmuş tost yaptım lavaştan
Eşim geldi şimdi gelirken patates kızartması almış 1 tane aldım (6 aydır ilk defa)
Akşam muhtemelen yemem belki biraz karpuz
Ama şu 2 gün biraz detoks tarzı bişey yapmak istiyom bakalım
Ok.güzellik sonra görüşürüzben sımdı cıkıyorm ıftardan sonra konusurz yıne.. opuldunz kendınıze ıyı bakın
Eee sizler koymıcakmısınızTartı bozuk olmasin kız:))))
ayyy canım benım cok tesekkur ederm.. tartı dogru ne yazıkkı.. oyle mutlu oldm kı soyledıgnz seyler karsısında. duygulandım resmen yawff..store cum ben de baktim fotolarina gercekten cok sasirdim hic anama hic gostermiyosun sen kilonu..kilondan emin n misin:)))
bende merak edıyoruuuummmm..hadı gorelım grubumuzun guzellıklerınıBraveness
Nerdesin tatlım görünmedin bugün
Eee sizler koymıcakmısınız
Valla merak ediyom bizim kızlar nasıl diye
Kocamaaaaan aferin sanabu arada ben bı kase corbaa uc tane patates bırazcık parca tavuk bol salata ve karpuz yedım.. no spagettı no pıde suyumda 2 lıtreyı gectı bugun
Kocamaaaaan aferin sana
Bende yemicem dedim ama son olarak el kadar kıymalı pide yedim saat 7 gibi
Bizim burdaki fırında sadece ramazanda yapıyorlar bugün son olarak aldık