💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayyy ne güzel anneni kıskandım
Biride benim işleri yapıverse
Annene söyle menü hiç güzel değil
Kız hem patates hem spagetti olurmu
Bitanesini yapın yanınada ya sebze ya et türü bişey olsun
En basiti tavuk göğsünü kavuruverin
Yoksa sana çorba salata düşer belki 2 -3 dil patates

fırında patates derken tavuklu garnıturlu degısık bıseyler yapıyo o zamaaann tavuk yıyım ben salata corba.. 3 tane de patates

sen ne yıceksın bakalım eslestık madem sorumluyz dımı bırbırımzden ablacm
Amaninnn sorgu zamanı
Kalkınca baktım orucum bozulmuş tost yaptım lavaştan
Eşim geldi şimdi gelirken patates kızartması almış 1 tane aldım (6 aydır ilk defa)
Akşam muhtemelen yemem belki biraz karpuz
Ama şu 2 gün biraz detoks tarzı bişey yapmak istiyom bakalım

ıyı bakalım.. meyve yıyelım aynen aksamları.. ıpın varsa sende basla bugun atlamaya.. 50yle olsa da basla yanı ıyı oluyo..

ben sımdı cıkıyorm ıftardan sonra konusurz yıne.. opuldunz kendınıze ıyı bakın

store cum ben de baktim fotolarina gercekten cok sasirdim hic anama hic gostermiyosun sen kilonu..kilondan emin n misin:)))

store cum ben de baktim fotolarina gercekten cok sasirdim hic anama hic gostermiyosun sen kilonu..kilondan emin n misin:)))
ayyy canım benım cok tesekkur ederm.. tartı dogru ne yazıkkı.. oyle mutlu oldm kı soyledıgnz seyler karsısında. duygulandım resmen yawff..

bu arada ben bı kase corbaa uc tane patates bırazcık parca tavuk bol salata ve karpuz yedım.. no spagettı no pıde suyumda 2 lıtreyı gectı bugun

bu arada ben bı kase corbaa uc tane patates bırazcık parca tavuk bol salata ve karpuz yedım.. no spagettı no pıde suyumda 2 lıtreyı gectı bugun
Kocamaaaaan aferin sana
Bende yemicem dedim ama son olarak el kadar kıymalı pide yedim saat 7 gibi
Bizim burdaki fırında sadece ramazanda yapıyorlar bugün son olarak aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…