Kusura bakmayin tum gün disaridaydim internet pakedimde de cok az kalmisti giremedim iftarsan biraz once geldim eve aonra sofra toplama yuruyus derken gecti zaman
Canim ben az karbonhidrat diyeti yapiyorum benim yaptığım diyete gore senin yediklerin yüksek seviyesinde ama tabi diyetten diyete fark oluyor. Ama benim diyebilecegim makarna.pirinc.biber dolmasi karbonhidrati yuksek yiyecekler olduğundan sadece birini tuketseydin + 1 kase yogurt olsaynis daha iyi olurmus :)Selam
pek diyet gibi olmasa da yazacagim.alisayim da.bayramdan sonra düzene girer inşallah.
Sahur az makarna hosaf
iftar.1 kepce pirinç corbasi
2 biber dolmasi
3 br ayran
Domates salatası
karpuz az
ben nefesi m i tuttum bekliyorum yorumların ızı.
ben de görmedim aynı şekilde.
Kusura bakmayin tum gün disaridaydim internet pakedimde de cok az kalmisti giremedim iftarsan biraz once geldim eve aonra sofra toplama yuruyus derken gecti zamanbugun sabah kahvaltıda 1 salatalik + 1 lorlu yumurta + yarik domates + 1 kasik cilek receli ( sadece 1 adet cileginden)
Ogle: 1 tabak taze fasulye
Aksam: 1 porsiyon karisik salata (ton balikli) + 1 biber dolmasi ama sdece biberi icini yemedimgenelde tam tersi olur
Birde bugun kadir gecesi diye helva yapmis annem ondan da 2 yenek kasigi yedim(( uzerine bitki cayimi ictim kucuk kucuk ev egzersizi yaptim ama giden gitti tabi
Teşekkürler canim :)) aynen birden çayla hosuma gitti oyle olunca şak diye mideye indihıc fena degıl bence..afıyet olsun suyunu ıhmal etme.. helvayıda 2 yerıne 1 yeseymıssın ıyı olurmus..
Teşekkürler canim :)) aynen birden çayla hosuma gitti oyle olunca şak diye mideye indiama bir daha asla :) suyu cok ictim bugun simdiden 3 litreye yaklasmistir yatasiya kadar gecer bile :) sansimiz mi desem yoksa sanslik mi ama havanin sicsk olmasi cok su ictiriyor:)
:))anladm canım bırazck daha dıkkat et sadece kendın ıcın..suyunu baya ıcıyosn masallah ben senın kadar ıcemıyorum.. tebrık ederm..
İyi geceler fındıklar fıstıklarr ayyy ben çoook yorgunum ölüyorum yaaa..
Bugün saatlerce çarşıdaydık sonra eve geldik temizlikler hazırlıklar ıslak kekler börekler sarmalar karnıyarıklar vs bunlar yarın için hazırlandı ayrıca bugünün akşam yemeği hazırlıkları ayrıcaaaaa çok yakın arkadaşımın kızı için tütü etekli takım yapıyoruzz annemlee onunla uğraştım filann derkeeenn çok aşırı yorgunum sırtım filan çok ağrıyor.Bugün çok fena haldeyim yürüyüş yapamadım ama 3 saat filan dışarda yürüdüm spordan sayılır mı bilmiyorum. Bugün ne yediğimi bile bilmiyorum saçma bir gündü rastgele şekilde gelişen. Ve regl olmak üzereyim onun sıkıntısı da var. Bütün bu hazırlıklar yarın şehir dışından arkadasım ve annesi geliyor onun için. Yarın yoğun bir gün olacak fırsat bulduğum an buraya damlarım sizi özlerim kiiii
* Bu arada ablacım ben de göremedim fotoğraflarını ayarlayamamışsın sanırım.
dınlen canım guzelce sen sımdı.. sonra yıne konusurz yedıklerıne dıkkat et mutlaka suyunuı hmal etme.. vıtrın yuruyusu spordan sayılmasa da hıc yoktan ıyıdır canım..
Oyy oyy canım sen bayağı kalori yakmışsındır merak etme bu tempoda :)) Yaptıklarına dikkat et mutluluk heyecanına falan kapılıp götürme kalorileri :)) Vayyy nasıl da hamaratsınız kolay gelsin kocaman güç gelsin ^^ 3 saat az süre değil canısı kesinlikle spordan sayılır oraya koştur buraya koştur telaşı zaten ek bir güç harcıyor :)İyi geceler fındıklar fıstıklarr ayyy ben çoook yorgunum ölüyorum yaaa..
Bugün saatlerce çarşıdaydık sonra eve geldik temizlikler hazırlıklar ıslak kekler börekler sarmalar karnıyarıklar vs bunlar yarın için hazırlandı ayrıca bugünün akşam yemeği hazırlıkları ayrıcaaaaa çok yakın arkadaşımın kızı için tütü etekli takım yapıyoruzz annemlee onunla uğraştım filann derkeeenn çok aşırı yorgunum sırtım filan çok ağrıyor.Bugün çok fena haldeyim yürüyüş yapamadım ama 3 saat filan dışarda yürüdüm spordan sayılır mı bilmiyorum. Bugün ne yediğimi bile bilmiyorum saçma bir gündü rastgele şekilde gelişen. Ve regl olmak üzereyim onun sıkıntısı da var. Bütün bu hazırlıklar yarın şehir dışından arkadasım ve annesi geliyor onun için. Yarın yoğun bir gün olacak fırsat bulduğum an buraya damlarım sizi özlerim kiiii
* Bu arada ablacım ben de göremedim fotoğraflarını ayarlayamamışsın sanırım.
bende göremiyorumAca
Acaba senin netin mi yavaş o zaman açılmaz
Ben işteyim cnm net çok yavaş olunca yazamıyom ,iki saat uğraştırıyornerelerdesınz kızlarrr
Ben işteyim cnm net çok yavaş olunca yazamıyom ,iki saat uğraştırıyor
Tmm cnm sanada iyi gecelerpekı abla bende yatıym o halde.. sahur da yok zaten opuyorm kocaman ıyı geceler
Slm herkese yeni üye oldum inş msjim yayınlanıyodur
Sayfada görüyosan gelmiş demektirSlm herkese yeni üye oldum inş msjim yayınlanıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?