- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Benim netim şu anda iyi değil cnmBende diyet yapiyorum yarin tanisiriz artik ay mutlu oldum birden sesimi duyan olmus
Sen söylemek istediklerini yaz yarın bakarım
Şimdilik öpüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim netim şu anda iyi değil cnmBende diyet yapiyorum yarin tanisiriz artik ay mutlu oldum birden sesimi duyan olmus
Hosgeldin dunyadamisafir.Saniyorum düzen değisikliginden almaya basladim cunku bir sene boyunca hic kilo almamistim
Hoşgeldin tatlımNerden başlasam bilemedim 1.57 boyum 75 kiloyum şuan. hedef 60...
25 yaşindayim evliyim 1 oğlum var.inş bende hedefime ulaşirim dogumdan baya sonra dukan diyetiyle en son 63 olmustum hatta bunyem ritmi yakaladiği icin galiba son 4 kiloyu falan diyet yapmadan kendiliginden verdim.ama sonra farkina bile varamadan kiyafetlerin daralmasiyla aci gercek basladi.
Daha dur bismillah çok çabuk ödül vermişin kendinegünaydın millet
sabah 70.9 u gördüm. insallah devamı gelir rakiplerim lafım size silkelenin
sabah: koca bi börek , çay
Valla Maşallahın var tatlım hep sabah sabah spor yapanlara çok imrenirim ama bana para verseler yapamam. Sabahları çok miskin oluyomKızlarr hepinize kocaman bir günaydın :))))
Bu sabah 7:30ta kalktım 8 gibi yürümeye çıktım ve yeni döndüm ^^ 2 saat yürüsemde öyle delicesine yürümedim nasıl geçtiğini bile anlamadım yavaş orta hızlı şeklinde değişen ritimlerle yürüdüm ama yürüyüşün sonlarında birden güneş yakmaya nemde bunaltmaya başladı dönüş yolu zor oldu arabayada binmek istemeyince 2 saat geçmiş oldu :) şimdi soğuk bir su dökünüp hemen kahvaltıya geçiyorum.
Vay supersin canim 1 kili gitmis bile.günaydın millet
sabah 70.9 u gördüm. insallah devamı gelir rakiplerim lafım size silkelenin
sabah: koca bi börek , çay
valla yürüyüş yapasim geld i inan. Ama oğlum cok küçük bu sene zor.eve kosu bandi alsam iyi olacak.Kızlarr hepinize kocaman bir günaydın :))))
Bu sabah 7:30ta kalktım 8 gibi yürümeye çıktım ve yeni döndüm ^^ 2 saat yürüsemde öyle delicesine yürümedim nasıl geçtiğini bile anlamadım yavaş orta hızlı şeklinde değişen ritimlerle yürüdüm ama yürüyüşün sonlarında birden güneş yakmaya nemde bunaltmaya başladı dönüş yolu zor oldu arabayada binmek istemeyince 2 saat geçmiş oldu :) şimdi soğuk bir su dökünüp hemen kahvaltıya geçiyorum.
Koy bebişi arabaya hem onu gezdirmiş olursun hemde sen yürümüş olursunvalla yürüyüş yapasim geld i inan. Ama oğlum cok küçük bu sene zor.eve kosu bandi alsam iyi olacak.
Normalde bende pek sevmem sabah erken kalkıp yürümeyi ama haftada 1-2 gün nedense şak diye gözüm açılıyor, eh bende uyumaya devam etmek için gözlerimi kapayınca kötü hissediyorum hemen kalkıp yürüyüşe çıkıyorum hem açılıyorum dinç oluyorum hemde spor oluyor daha hava sıcaklamadan :)Valla Maşallahın var tatlım hep sabah sabah spor yapanlara çok imrenirim ama bana para verseler yapamam. Sabahları çok miskin oluyom
:)) eğer yataklı bebek arabanız varsa onu yatırıp güneşliğini çekerekte bir yarım saat yürüyebilirsin canım :) hem minnoş efil efil uyumaya devam eder temiz hava alır hem de sen hızlı olmasa da spor yaparsın :)) Yürüyüş bantları kışın çok iyi oluyor ama biraz yer kaplıyor genede en rahatı o hadi bakalım inş alırsın :)Günaydın
Vay supersin canim 1 kili gitmis bile.
ama o borekhic olmamış hiç.
valla yürüyüş yapasim geld i inan. Ama oğlum cok küçük bu sene zor.eve kosu bandi alsam iyi olacak.
Yokk yok küsme ablacım 12 gibi girer herkes büyük ihtimalle :)Sabahları herkes burda olurdu, bugün ben yatmadım ortalıkta kimse kalmadı
Küstüm bende
Günaydın
Vay supersin canim 1 kili gitmis bile.
ama o borekhic olmamış hiç.
valla yürüyüş yapasim geld i inan. Ama oğlum cok küçük bu sene zor.eve kosu bandi alsam iyi olacak.
Sen kb sayıyor amaNormalde bende pek sevmem sabah erken kalkıp yürümeyi ama haftada 1-2 gün nedense şak diye gözüm açılıyor, eh bende uyumaya devam etmek için gözlerimi kapayınca kötü hissediyorum hemen kalkıp yürüyüşe çıkıyorum hem açılıyorum dinç oluyorum hemde spor oluyor daha hava sıcaklamadan :)
:)) eğer yataklı bebek arabanız varsa onu yatırıp güneşliğini çekerekte bir yarım saat yürüyebilirsin canım :) hem minnoş efil efil uyumaya devam eder temiz hava alır hem de sen hızlı olmasa da spor yaparsın :)) Yürüyüş bantları kışın çok iyi oluyor ama biraz yer kaplıyor genede en rahatı o hadi bakalım inş alırsın :)
Yokk yok küsme ablacım 12 gibi girer herkes büyük ihtimalle :)
Sabah menümü yazayım hazır gelmişken :)
1 haşlanmış yumurta, 3 dilim domates, Yarım(5dilim) salatalık, 4 zeytin, 2 küçük parça keçi peyniri, başparmağı ile işaret parmağını yuvarlak yapar gibi de bir kepekli ekmek minnacık yani (çok dolaylı bir anlatım olmuş olabilir ama vallahi başka anlatamazdım )
toplam karb: 4,30 :)
Hosgeldin dunyadamisafir.
ne duzenin degişti se kilo aldımn.ne güzel vermissin cunku.
Haklısın ablacım, yeşilliği çok yemek sabah aklıma gelmiyor aslında yumurta pek sevmem ben safra kesesi rahatsızlığım olmuştu öyle olunca yumurta türevi şeylerden hep kaçtım yeni yeni yiyorum hatta hergün yumurta ile başlayınca ister istmez doygunluk oluyor Ama daha çok dikkat ederim bugün yürüyüşten dönerken tarlada çalışan teyzeleri ziyaret ettim hemen salatalıkmış reyhanmış aldım ee doğal olunca bizede bol bol yemek düşer :)Sen kb sayıyor ama
Bana göre sabahları 1-2 dil tam buğday ekmeğini yiyebilirsin, domates salatalık yeşillik doyuncaya kadar ye, dilim hesabı yapma
Yolumuz uzun olduğu için bi süre sonra sabırlar tükeniyor bıkkınlık geliyor
Mesela ben haftanın diyelim 4 günü Ekmekli kahvaltı yapardım 3 günü ekmeksiz
ayy tesekkur ederım sımartıyosunuz benı ıste dedıgım gıbı abla kendını begenmıslık gıbı oluyo kılomu gostermıyorum dedıgmde ama gercekten gostermıyorum.. spora gıtmısdm bı donem yuzmeyı cok sevıyorum ıp atlamayı sevıyorum derken sıkılastm cıddı manada ama bu ıltıfatlar benı daha da hırslandırdı.. 65 olmak varken neden oyle gorunuym kı sadece.. dusunsende 65ken 55 gıbı fılan durucam sanırm (resımler orjınal kendı resımlerım valla) yuzum bıcognda salak gıbı de cıkmıs olsa fızıgımı gormenız acısndan ekledm hepsını.. ust bacak sorunum var benım maalesef.. popo buyuk olmasa da ust bacak surtuyo bırbırıne yururken
Evet özlem emziriyorum.seninkiler kac yasinda.ben de memurum adım özlem canım balık etli olduğumdan öyle nick yaptım
benim boyum da 1.62 ama daha uzun duruyorum. Ekmeği pek sevmem ben sadece kahvaltıda yerim. ikinci doğumdan sonra 68 e kadar düşmüştüm sonra pis boğazlığımdan yine 73 lere çıktım amacım 60 kg olmak bekarlık kilom..senin bebiş küçükmüş emziriyor musun?
Senin için daha erken uykunu al ve gel bekliyoruz burdayız