💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

canım gerçekten göstermiyosun ve hedefine ulaştığında gerçekte çıtırcık bi kız olacaksın
cok tesekkur ederm canım benım.. ayyyy ne guzel seyler soyluyosun soyle bu muberek gunde saskın oldum ben ıltıfatlarnz sayesınde.. ınsallah hepımız fıt olucaz desteklerımzle

bu arada reglıym malum ama pek bısey yedım sayılmaz.. 1 lıtre suyumu ıctım bıkac tane zeytınyaglı sarma yedım.. bı tane tatlı yedım, gece gercekten gozum cok kalmıstı gec saatte yemıym barı dıye sucumu hafıfletmek ıstedm bı tanecık yedım.. ıste hepsı bu kadar..

ramazan çıktıntan sonnra yürüyüşler bol sular hareketler gelsin bak gör nası zayıflıyoruz.. ben inaniyorum burdaki herkes hedefine ulaşacak. ramazandan dolayı sadece bi saat yürüyüş yapıp 250 300 arası ip atlayabiliyorum

bende ıp atlıyodm yuruyus yapamıyorum pek fazla.. regl donemnde agrılarmdan dolayı ıp de atlayamadm cok fazla dun yuruddm ama.. bende 300 cıvarı atlıyorm ıp gecen 500 atladm popo kuculttugnu dusnuyorm ıp atlamanın ramazandan sonra spora da yazılıyorm fıtness stajımda baslıcak bıraz uzak yuruyerek gıder gelırm.. aradada havuz.. ohh superr gıtsın kılolar gelsın 38 beden cıcısler

Selamlar sevgili grubdaşlarım güzel kızlarım

Öncelikle mübarek kadir gecesi cümlemiz için bütün müslüman alemi için hayırlara vesile olsun

Bende durdum durdum orucumu bugün bozdum maalesef
Yinede gecemizi boş geçirmeyip elimizden geleni yapmaya çalışalım

demek benim rakiplerim bunlar Fikir delisi -canan456 -balikkiz
yedim sizi kızlar
güya ptesi 69.9 görecektim ama ben 71.0 oldum hedefimden uzagım...belki regl oldum ondan mı diyeceğim ama yok anca 900 gr gitmiş
Tatlım sen yediklerine dikkat et kiloyu çok takma kafana
Zaten cısss yemezsen kendiliğinden gider onlar
Ama pek göremiyoz ne yiyon ne içiyon

Hoşgeldin tatlım
Kız sen cennette çalışıyormuşun

Canım biz senin ağzını bağlıyamayızki bunu sen iradenle kendin başarman lazım
Eğer motive olmak istiyorsan bizlere katılki birbirimizi şevklendirebilelim uyaralım destek olalım

SELAMLAR KIZLAR ancak gırebıldımm halen motıve olamamış durumdayım reglımde uzadı bıtmıyor sıkıntı sıtresssss pof
Biliyorum çalışıyorsunuz işiniz zor ama fırsat buldukça gelmeye çalışki destek olabilelim
Ben kendi adıma burdan uzak kaldığımda gözlerim yemeklere gidiyor
Bayramdan sonra senide sık sık bekliyom cnm

Benim tatlımda burdaymış hemde ne güzel motive edermiş
Zaten bayram sonrası bahanemizde kalmıyor
Tam gaz Kilo vericez, başka yolu yok
Ben bu ay anca yerimde saydım artık atak zamanı

Maşallahın var güzelim böyle devam edersen pıtır pıtır gidecek kilolar
Bide spora ağırlık verirsen ohhh mis mis

Ne yapıyon cnm evdemisin

Benimde şu 2 -3gün çok işim var
Doğru dürüst iş yapamadım iyi bi temizlik yapmam lazım
Heralde yarın yaparım perşembede haliyle hazırlık tatlılar börekler
evdeym abla anneme yardım ettm bugun camlar perdeler mutfak dolabı supur sıl ohooo toz al bussuru sey yıka makıne bosalt fılan cok yoruldumm.. bugun degıl de yarın aksam arkadasmla cıkıcaz dısarı yarınkı sporum da o olur dıye dusunuyorm.. bugun 500 ıpımı de atlarım tamamdır.. aksam kolay yemek yapalm dedı annem patates varmıs fırında bıde spagettı. corba tabı bıde salata ne yesem sence.? hasta olduugm ıcın ac degılım ama formalıte ıcabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…