• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben de bakınıp fotoğraf bulup yüklerim. Malum tombişken pek fotoğraf çekinmiyoruz :KK45:
Ama kendime before after yapmıştım onu bulup yükleyeyim en eski halimi de görürsünüz :KK51:
tamam canım benım album uzdrınden devam edelım o halde oraya yukle ugrasma bıdaha oluyosa tabı :cool:

hayirli olsun balık kiz. Biraz kendinden bahseder misin.:KK19:

[/QUOTE=", post: 41760931, member: 650201"]Bugün o kadar çok nette tatlı tariflerine baktımki iyice acıktım

Aslında ne zamandır tv de bile yemek programlarına bakmıyodum
İnsan baktıkça yapası, yaptıkçada yiyesi geliyor
evet yaa ben cok izluyrm.en iyisi hiç izlememek galiba.:KK47:

o zaman cok cok ziyaret yapsak:KK45:[/QUOTE]

Günaydın canım 35 yaşını doldurmak üzere 2 çocuklu çalışan bir anneyim..73.6 kg idim bu sabah.

Günaydınlarrrrr

tamam canım benım album uzdrınden devam edelım o halde oraya yukle ugrasma bıdaha oluyosa tabı :cool:
Eve gelirgelmez hemen baktım resimlerine
Kız sen başkasının resimlerinimi koydun ben orda şişko bi kız görmedim
Tmm az balık etli, şirinmi şirin bi güzellik var

evet yaa ben cok izluyrm.en iyisi hiç izlememek galiba.:KK47:

o zaman cok cok ziyaret yapsak:KK45:

Günaydın canım 35 yaşını doldurmak üzere 2 çocuklu çalışan bir anneyim..73.6 kg idim bu sabah.[/QUOTE]
Gunaydin:KK25:balikkiz
ben 30 yasindayim .oretmenim.1 bebegim var.9 aylik.hep biraz tombiktim ama dogumdan sonra 71 de kaldim .bboyum 1 59 olunca bayagi bi dikkat etmem lazim yani:KK23:.ama ekmekten pek vvazgecemeyenlerdenim. :KK75:
Iste boyle.ismin ne sana balikkiz mi diyeyim :KK30:

Günaydın canım 35 yaşını doldurmak üzere 2 çocuklu çalışan bir anneyim..73.6 kg idim bu sabah.
Gunaydin:KK25:balikkiz
ben 30 yasindayim .oretmenim.1 bebegim var.9 aylik.hep biraz tombiktim ama dogumdan sonra 71 de kaldim .bboyum 1 59 olunca bayagi bi dikkat etmem lazim yani:KK23:.ama ekmekten pek vvazgecemeyenlerdenim. :KK75:
Iste boyle.ismin ne sana balikkiz mi diyeyim :KK30:[/QUOTE]

ben de memurum adım özlem canım balık etli olduğumdan öyle nick yaptım :KK48::KK48:
benim boyum da 1.62 ama daha uzun duruyorum. Ekmeği pek sevmem ben sadece kahvaltıda yerim. ikinci doğumdan sonra 68 e kadar düşmüştüm sonra pis boğazlığımdan yine 73 lere çıktım amacım 60 kg olmak bekarlık kilom..senin bebiş küçükmüş emziriyor musun?

Ohh ohh ne güzel sohbetler başlamış
Ama ben gözümü açamıyom biraz nen nen yapayım

Sonra görüşürüz
Öpüldünüz fıstıklar
Senin için daha erken uykunu al ve gel bekliyoruz burdayız :KK39:

demek benim rakiplerim bunlar :KK8:Fikir delisi -canan456 -balikkiz
yedim sizi kızlar :KK45:
güya ptesi 69.9 görecektim ama ben 71.0 oldum :KK16:hedefimden uzagım...belki regl oldum ondan mı diyeceğim ama yok anca 900 gr gitmiş :KK23:

evet canım birisi benim canan da buralardaydı
regldendir ödemlisindir bitince düşer eminim yine de -900 gr çok iyi tabiki
diyete devam???

Ya kızlar ben de 71 kiloyum ve gerçeken vermeyi çok istiyorum yıllardır kiloluyum ve pko yum ramazanda da pek diyet olmuyor 20 yaşındayım ve fırında çalışıyorum çok korkuyorum ramazandn sonra baklavayı böreği yerim diye lütfen bi yardım edin

SELAMLAR KIZLAR ancak gırebıldımm halen motıve olamamış durumdayım reglımde uzadı bıtmıyor sıkıntı sıtresssss pof
motıve olamıcak bısey yok canım once ne ıstedıgının hayalını kur.. ıncecık bı fızık aynada daha mutlu bı sen mı yoksa bu kılolarınla cokta mutlu olmadan yasamaya devam edıcek olan senmı .. herseyın basında ıstek gelıyo canım

Günaydınlarrrrr

Eve gelirgelmez hemen baktım resimlerine
Kız sen başkasının resimlerinimi koydun ben orda şişko bi kız görmedim
Tmm az balık etli, şirinmi şirin bi güzellik var
ayy tesekkur ederım sımartıyosunuz benı :KK53: ıste dedıgım gıbı abla kendını begenmıslık gıbı oluyo kılomu gostermıyorum dedıgmde ama gercekten gostermıyorum.. spora gıtmısdm bı donem yuzmeyı cok sevıyorum ıp atlamayı sevıyorum derken sıkılastm cıddı manada:KK49: ama bu ıltıfatlar benı daha da hırslandırdı.. 65 olmak varken neden oyle gorunuym kı sadece.. dusunsende 65ken 55 gıbı fılan durucam sanırm :KK37::KK68::KK73:(resımler orjınal kendı resımlerım valla) :cool: yuzum bıcognda salak gıbı de cıkmıs olsa fızıgımı gormenız acısndan ekledm hepsını.. ust bacak sorunum var benım maalesef.. popo buyuk olmasa da ust bacak surtuyo bırbırıne yururken :63:

ben de memurum adım özlem canım balık etli olduğumdan öyle nick yaptım :KK48::KK48:
benim boyum da 1.62 ama daha uzun duruyorum. Ekmeği pek sevmem ben sadece kahvaltıda yerim. ikinci doğumdan sonra 68 e kadar düşmüştüm sonra pis boğazlığımdan yine 73 lere çıktım amacım 60 kg olmak bekarlık kilom..senin bebiş küçükmüş emziriyor musun?

Senin için daha erken uykunu al ve gel bekliyoruz burdayız :KK39:[/QUOTE]
Evet özlem emziriyorum:KK46:.seninkiler kac yasinda.
ben de asl i bda 57 olmak istiyorum.yeni evlendiimde oyleydim.aaahhh ahhh.:KK16:

[/QUOTE="fikirdelisi" post: 41766169, member: 110769"]demek benim rakiplerim bunlar :KK8:Fikir delisi -canan456 -balikkiz
yedim sizi kızlar :KK45:
güya ptesi 69.9 görecektim ama ben 71.0 oldum :KK16:hedefimden uzagım...belki regl oldum ondan mı diyeceğim ama yok anca 900 gr gitmiş :KK23:[/QUOTE]
:KK17::KK17::KK17:yeme bizi kilio yaparız.topikce coook tatliyiz yaa:KK48:
merhaba fikirdelisi.senin ismin nedir.
900gr coojk iyi 1 haftada bence.en sagliklisi zaten az az vermek.

Ya kızlar ben de 71 kiloyum ve gerçeken vermeyi çok istiyorum yıllardır kiloluyum ve pko yum ramazanda da pek diyet olmuyor 20 yaşındayım ve fırında çalışıyorum çok korkuyorum ramazandn sonra baklavayı böreği yerim diye lütfen bi yardım edin
Ayni ben.:KK45:
:KK37:
tesekkur ederm canım.. bıcok resım eklemeye calısdım sızınde albumlerınızı gormek ıstıyorummm :KK68:
albumleri nasil goruyoruz kizlar.
ben bakiim da resim koyabilecegimu sankiyrm.esimle papaz olmayalim.bu ramazan gununde.o_O

yukarda albumler yazıyo oraya tıklarsan sana da gorunur yaptıgm ıcın gorebılırsn beforelarımı canım sen bılırsın tabıkı burda amac (-)lerı somut olarak gormek gostermek zaten, sıze guvenıyorm bıcok resmımı ekledım. bı sorun olucagnı zannetmıyorum tabı senın kararn yıne de. :KK68:

Back