- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
tamam canım benım album uzdrınden devam edelım o halde oraya yukle ugrasma bıdaha oluyosa tabıBen de bakınıp fotoğraf bulup yüklerim. Malum tombişken pek fotoğraf çekinmiyoruz
Ama kendime before after yapmıştım onu bulup yükleyeyim en eski halimi de görürsünüz
evet yaa ben cok izluyrm.en iyisi hiç izlememek galiba.hayirli olsun balık kiz. Biraz kendinden bahseder misin.
[/QUOTE=", post: 41760931, member: 650201"]Bugün o kadar çok nette tatlı tariflerine baktımki iyice acıktım
Aslında ne zamandır tv de bile yemek programlarına bakmıyodum
İnsan baktıkça yapası, yaptıkçada yiyesi geliyor
Eve gelirgelmez hemen baktım resimlerinetamam canım benım album uzdrınden devam edelım o halde oraya yukle ugrasma bıdaha oluyosa tabı
evet yaa ben cok izluyrm.en iyisi hiç izlememek galiba.
o zaman cok cok ziyaret yapsak
GunaydinGünaydın canım 35 yaşını doldurmak üzere 2 çocuklu çalışan bir anneyim..73.6 kg idim bu sabah.
Senin için daha erken uykunu al ve gel bekliyoruz burdayızOhh ohh ne güzel sohbetler başlamış
Ama ben gözümü açamıyom biraz nen nen yapayım
Sonra görüşürüz
Öpüldünüz fıstıklar
demek benim rakiplerim bunlarFikir delisi -canan456 -balikkiz
yedim sizi kızlar
güya ptesi 69.9 görecektim ama ben 71.0 oldumhedefimden uzagım...belki regl oldum ondan mı diyeceğim ama yok anca 900 gr gitmiş
tesekkur ederm canım.. bıcok resım eklemeye calısdım sızınde albumlerınızı gormek ıstıyorummmHerkeslere günaydın storperde canım açtım albümünü gördüm çok süperr ben de yapayım size before after
motıve olamıcak bısey yok canım once ne ıstedıgının hayalını kur.. ıncecık bı fızık aynada daha mutlu bı sen mı yoksa bu kılolarınla cokta mutlu olmadan yasamaya devam edıcek olan senmı .. herseyın basında ıstek gelıyo canımSELAMLAR KIZLAR ancak gırebıldımm halen motıve olamamış durumdayım reglımde uzadı bıtmıyor sıkıntı sıtresssss pof
ayy tesekkur ederım sımartıyosunuz benıGünaydınlarrrrr
Eve gelirgelmez hemen baktım resimlerine
Kız sen başkasının resimlerinimi koydun ben orda şişko bi kız görmedim
Tmm az balık etli, şirinmi şirin bi güzellik var
Ayni ben.Ya kızlar ben de 71 kiloyum ve gerçeken vermeyi çok istiyorum yıllardır kiloluyum ve pko yum ramazanda da pek diyet olmuyor 20 yaşındayım ve fırında çalışıyorum çok korkuyorum ramazandn sonra baklavayı böreği yerim diye lütfen bi yardım edin
albumleri nasil goruyoruz kizlar.
tesekkur ederm canım.. bıcok resım eklemeye calısdım sızınde albumlerınızı gormek ıstıyorummm
hosgeldın canım aramıza..Kızlar beni duymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?