• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Allah izin verirse bayramdan sonra direk spora başlıyom
Öncedende söylemiştim jillian grubuna katıldım aramızdan gelmek isteyen olursa katılabilir
Ama bu hamlıkla nasıl yapıcam orası muamma

yok abla olur mu oyle.. ben senı gaza getırırm sen hıc merak etme :21:
Zaten sizlerin sayenizde tekrar toparladım cnm
Yoksa ipin ucu kaçmak üzereydi

Sizlerin enerjisi azmi banada yansıyor yoksa geçen hafta bende ne tatlılar götürmüştüm belki

Allah izin verirse bayramdan sonra direk spora başlıyom
Öncedende söylemiştim jillian grubuna katıldım aramızdan gelmek isteyen olursa katılabilir
Ama bu hamlıkla nasıl yapıcam orası muamma
bende spor salonuna yazılıcam stajımda baslıyo 20snde.. bayramdan sonra cıddı manada guzel olucak hersey :KK45: bu arada resım yukleyelmmı yoksa before yapıcak resım kalmıcak :KK53:

Zaten sizlerin sayenizde tekrar toparladım cnm
Yoksa ipin ucu kaçmak üzereydi

Sizlerin enerjisi azmi banada yansıyor yoksa geçen hafta bende ne tatlılar götürmüştüm belki
emek vermıssın abla bak o kadar bu saatten sonra hedefımıze ulasmadan kacamakmıs tatlıymıs yok.. kurallar sıkı malum cıssları senden ogrendık :KK45:

bende spor salonuna yazılıcam stajımda baslıyo 20snde.. bayramdan sonra cıddı manada guzel olucak hersey :KK45: bu arada resım yukleyelmmı yoksa before yapıcak resım kalmıcak :KK53:
Bende çok inanıyorum hepimiz daha düzenli beslenecez daha hareketli olacaz

Sadece uzun zamandır spor yapmayınca muhtemelen kaslarda Şişme olacak buda kiloya yansımıcak kendi adıma
Bakalım yaşayıp görecez

emek vermıssın abla bak o kadar bu saatten sonra hedefımıze ulasmadan kacamakmıs tatlıymıs yok.. kurallar sıkı malum cıssları senden ogrendık :KK45:
Aynen öyle güzelim
Bende sizden utandıma yemiyom zaten
Ama bayramda azcık abartmadan tadına bakarız :KK53:

Aynen öyle güzelim
Bende sizden utandıma yemiyom zaten
Ama bayramda azcık abartmadan tadına bakarız :KK53:

ssshh yok oyle tadına bakmak fılan.. o zaman soyle yapalım.. 5 ev zıyaretıne bı tatlı hakkı.. :confused: her gıttıgn yerde tatlı yersen ohoooo.. zaten herkes ısrar edıyo ıpın ucunu kacırırz vallahı

Unutmu
Bende çok inanıyorum hepimiz daha düzenli beslenecez daha hareketli olacaz

Sadece uzun zamandır spor yapmayınca muhtemelen kaslarda Şişme olacak buda kiloya yansımıcak kendi adıma
Bakalım yaşayıp görecez
Unutmuşum yazmayı
Tabi isteyen koyabilir resim
Açık olarak koymak istemeyen albüm yapar ordan bakarız

ssshh yok oyle tadına bakmak fılan.. o zaman soyle yapalım.. 5 ev zıyaretıne bı tatlı hakkı.. :confused: her gıttıgn yerde tatlı yersen ohoooo.. zaten herkes ısrar edıyo ıpın ucunu kacırırz vallahı
Yok kız ben gittiğim yerlerde yemem dedimya ben hayır dersem hayırdır
Ben kendi baklavamdan yerim biraz söylemesi ayıp biraz güzel yaparımda

Unutmu

Unutmuşum yazmayı
Tabi isteyen koyabilir resim
Açık olarak koymak istemeyen albüm yapar ordan bakarız

nasıl oluyo album ben eklemek ıstıyorumm.. :21: hem gorsel olarak bakarız bırbırımıze.. verdıgımız kılolarn somut halı daha etkıleyıcı durur dıye dusunuyorm :KK37:

nasıl oluyo album ben eklemek ıstıyorumm.. :21: hem gorsel olarak bakarız bırbırımıze.. verdıgımız kılolarn somut halı daha etkıleyıcı durur dıye dusunuyorm :KK37:
Daha iyi bilen biri anlatsın güzelim
Ben orayı burayı karıştırıp bi şekilde yapmıştım
Kendi profil sayfaya albüm oluşturuyosun bide ayarlardan kimlerin görmesini istiyosan ayarlıyabiliyosun

Daha iyi bilen biri anlatsın güzelim
Ben orayı burayı karıştırıp bi şekilde yapmıştım
Kendi profil sayfaya albüm oluşturuyosun bide ayarlardan kimlerin görmesini istiyosan ayarlıyabiliyosun
bende pek anlamıyorm zaten sıteyede cok hakım degılım yapabılen bırıne atıym ben o halde.. hepımız yapalım ayda bı resım yuklerız mesela nerelerden ıncelmısız bakarız fılan :KK48:

bende pek anlamıyorm zaten sıteyede cok hakım degılım yapabılen bırıne atıym ben o halde.. hepımız yapalım ayda bı resım yuklerız mesela nerelerden ıncelmısız bakarız fılan :KK48:
Tmm güzelim süper olur
Hem insan yazıştığı kişileri görürse daha gerçekçi olur

evet.. yeter uc tane esneme payı yok :KK51: zaten 3te yesen 13te yesen goz aclıgı hıc gecmıyo kı bı sonu yok hanı.. yeter uc tane :KK20::KK66::KK45:
Eeee napalım öyle olsun madem
Emir büyük yerden
Yalnız ben minik minik keserim, hesabı hazır baklava büyüklüğünde hesap ederim ona göre

Back