- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Boy kilo olarak aynı sayılırızda yaş olarak değilbana uyguunnn boy kılo olarak yakınız sennle abla hem.
Seninle nasıl baş edeceksem artık sen beni sollayıp geçersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boy kilo olarak aynı sayılırızda yaş olarak değilbana uyguunnn boy kılo olarak yakınız sennle abla hem.
yok abla olur mu oyle.. ben senı gaza getırırm sen hıc merak etmeBoy kilo olarak aynı sayılırızda yaş olarak değil
Seninle nasıl baş edeceksem artık sen beni sollayıp geçersin
Zaten sizlerin sayenizde tekrar toparladım cnmyok abla olur mu oyle.. ben senı gaza getırırm sen hıc merak etme
bende spor salonuna yazılıcam stajımda baslıyo 20snde.. bayramdan sonra cıddı manada guzel olucak hersey bu arada resım yukleyelmmı yoksa before yapıcak resım kalmıcakAllah izin verirse bayramdan sonra direk spora başlıyom
Öncedende söylemiştim jillian grubuna katıldım aramızdan gelmek isteyen olursa katılabilir
Ama bu hamlıkla nasıl yapıcam orası muamma
emek vermıssın abla bak o kadar bu saatten sonra hedefımıze ulasmadan kacamakmıs tatlıymıs yok.. kurallar sıkı malum cıssları senden ogrendıkZaten sizlerin sayenizde tekrar toparladım cnm
Yoksa ipin ucu kaçmak üzereydi
Sizlerin enerjisi azmi banada yansıyor yoksa geçen hafta bende ne tatlılar götürmüştüm belki
Bende çok inanıyorum hepimiz daha düzenli beslenecez daha hareketli olacazbende spor salonuna yazılıcam stajımda baslıyo 20snde.. bayramdan sonra cıddı manada guzel olucak hersey bu arada resım yukleyelmmı yoksa before yapıcak resım kalmıcak
Aynen öyle güzelimemek vermıssın abla bak o kadar bu saatten sonra hedefımıze ulasmadan kacamakmıs tatlıymıs yok.. kurallar sıkı malum cıssları senden ogrendık
Aynen öyle güzelim
Bende sizden utandıma yemiyom zaten
Ama bayramda azcık abartmadan tadına bakarız
Unutmuşum yazmayıBende çok inanıyorum hepimiz daha düzenli beslenecez daha hareketli olacaz
Sadece uzun zamandır spor yapmayınca muhtemelen kaslarda Şişme olacak buda kiloya yansımıcak kendi adıma
Bakalım yaşayıp görecez
Yok kız ben gittiğim yerlerde yemem dedimya ben hayır dersem hayırdırssshh yok oyle tadına bakmak fılan.. o zaman soyle yapalım.. 5 ev zıyaretıne bı tatlı hakkı.. her gıttıgn yerde tatlı yersen ohoooo.. zaten herkes ısrar edıyo ıpın ucunu kacırırz vallahı
Unutmu
Unutmuşum yazmayı
Tabi isteyen koyabilir resim
Açık olarak koymak istemeyen albüm yapar ordan bakarız
Yok kız ben gittiğim yerlerde yemem dedimya ben hayır dersem hayırdır
Ben kendi baklavamdan yerim biraz söylemesi ayıp biraz güzel yaparımda
Daha iyi bilen biri anlatsın güzelimnasıl oluyo album ben eklemek ıstıyorumm.. hem gorsel olarak bakarız bırbırımıze.. verdıgımız kılolarn somut halı daha etkıleyıcı durur dıye dusunuyorm
3 denecikmiiiiiohh ıyı o zaman.. en fazla uc tane hak verıyorum sana takım arkadasm.. (bayram boyu)
bende pek anlamıyorm zaten sıteyede cok hakım degılım yapabılen bırıne atıym ben o halde.. hepımız yapalım ayda bı resım yuklerız mesela nerelerden ıncelmısız bakarız fılanDaha iyi bilen biri anlatsın güzelim
Ben orayı burayı karıştırıp bi şekilde yapmıştım
Kendi profil sayfaya albüm oluşturuyosun bide ayarlardan kimlerin görmesini istiyosan ayarlıyabiliyosun
evet.. yeter uc tane esneme payı yok zaten 3te yesen 13te yesen goz aclıgı hıc gecmıyo kı bı sonu yok hanı.. yeter uc tane3 denecikmiiiii
Çok acımasız çıktı benim eşim
Tmm güzelim süper olurbende pek anlamıyorm zaten sıteyede cok hakım degılım yapabılen bırıne atıym ben o halde.. hepımız yapalım ayda bı resım yuklerız mesela nerelerden ıncelmısız bakarız fılan
aynen oyle.. bırı bızı duysunnn yokmu bılen bırısıTmm güzelim süper olur
Hem insan yazıştığı kişileri görürse daha gerçekçi olur
Eeee napalım öyle olsun mademevet.. yeter uc tane esneme payı yok zaten 3te yesen 13te yesen goz aclıgı hıc gecmıyo kı bı sonu yok hanı.. yeter uc tane