Sayfanın en üstünde bilkazan yazan yerin yanında altalta 3 çizgi varya oraya basınca albümler yazıyoraynen oyle.. bırı bızı duysunnnyokmu bılen bırısı
tamam tamam normal baklava dılımınde 3 tane ızın. sende 5-6 kac oluyosa artıkEeee napalım öyle olsun madem
Emir büyük yerden
Yalnız ben minik minik keserim, hesabı hazır baklava büyüklüğünde hesap ederim ona göre
tamamm bakıcamm once bılgısayarıma yukluym fotograflarıSayfanın en üstünde bilkazan yazan yerin yanında altalta 3 çizgi varya oraya basınca albümler yazıyor
Oraya gir bakalım karıştır belki bulursun
tamam tamam normal baklava dılımınde 3 tane ızın. sende 5-6 kac oluyosa artık
Hepinizi çok merak ediyomtamamm bakıcamm once bılgısayarıma yukluym fotografları
kesınlıkle bende cok merak edıyorum herkesıııı.. aıle gıbı hıssedıyorm hepınızı..Hepinizi çok merak ediyom
Bide aylar sonraki değişimler süper olacak
Daha yeniyiz bide biraz zaman geçsin, biraz tanıyalım birbirimizi daha çok bağlanıcazkesınlıkle bende cok merak edıyorum herkesıııı.. aıle gıbı hıssedıyorm hepınızı..
ben albumumu yaptm sanırmm bakarmısınızzzzDaha yeniyiz bide biraz zaman geçsin, biraz tanıyalım birbirimizi daha çok bağlanıcaz
Ben işteyim ya güzelim burda net çok yavaş sayfa açılmıyor bi türlü
Yarın devam ederiz çok öpüyorum
İyi geceler tatlı rüyalar
Benim net çok yavaşya resimler açılmadı bi türlüben albumumu yaptm sanırmm bakarmısınızzzz
tamam abla.. vala ıyı kotu demeden bıcok resım yukledım.. tıpımı gormeynBenim net çok yavaşya resimler açılmadı bi türlü
Çokda merak ettim ama yarın evde bakarım artık
Nalanım yaa çok tatlısınnnn sağolasın canım arkadaşımMerhabalar azimli arkadaşlarım zuhalden dolayı takip ediyorum ne güzel kaynaştınız birbirinize destek oluyorsunuz bu ekipten başarılı sonuçlar çıkacağına eminim
Zuhal şu moda deyimle senden tam yaşam koçu olur sayende sosyeteye de giriş yapmış oluruz havamız bin beş yüz yaşamkoçum eşliğinde zayıflıyorum deme şansı fena mı olur
Merhabalar azimli arkadaşlarım zuhalden dolayı takip ediyorum ne güzel kaynaştınız birbirinize destek oluyorsunuz bu ekipten başarılı sonuçlar çıkacağına eminim
Zuhal şu moda deyimle senden tam yaşam koçu olur sayende sosyeteye de giriş yapmış oluruz havamız bin beş yüz yaşamkoçum eşliğinde zayıflıyorum deme şansı fena mı olur
Nalanım yaa çok tatlısınnnn sağolasın canım arkadaşım
Aynı dertten muzdarip insanlar birbirini çekiyor normal olarak
Sağolsunlar burdaki kızlarlada çok çabuk kaynaştık valla ben onları değil ,onlar beni yola getirecek bu gidişle
Maşallah çok azimliler
Senide burda görmek başka bi mutluluk veriyor bana
Kızlar Kitkurdum 9.takımdan kader arkadaşlarımdan banada hiç bi zaman desteğini dostluğunu esirgemedi
Herzaman bekleriz tatlişkom
gunaydın canımmmGünaydııınnn sultanlarrrrrr
Evet ben de çok merak ediyorum herkesi, tipini geçtim yüzünü gülüşünü filan..
Çünkü yazışmalarla kaynaşıyoruz sıcaklığınızı hissediyorum.
Eminim o samimiyet tatlılık hepinizin yüzünden okunuyordur..
gunaydın canımmm
tesekkur ederım canım benım.. bıraz sıkı etlerım 65-70 arası dıyo herkes ama maalesef baslangıc kılom malumSeni gördüümmm
Ya çok tatlı görünüyorsun şaşırdım hatta bu kız zayıııııf diye
İstediğin kiloya inince kimbilir ne kadar daha fıstık olacaksın
hayirli olsun balık kiz. Biraz kendinden bahseder misin.eşteş merhaba hayırlı olsun..
ben dünkü menümü yazacaktım unutmadan yazayım
sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 haşlanmış yumurta beyazı (oğlum sarısını yedi beyazı bana kaldı), peynir, zeytin, domates, salatalık, 1 dilim uno denge ekmeği, biraz kavurma, zeytin
Ara: 1 fincan tatlandırıcılı Osmanlı dibek kahvesi
Ara; 1 cup panda zero diyet dondurma
Akşam; Az yağlı tavuk göğsünden şinitzel yaptım, bollll salata (çok erken yedim)
Ara: Bir avuç kuruyemiş (fındık, badem, antep fıstığı)
Bolll suu
o zaman cok cok ziyaret yapsakssshh yok oyle tadına bakmak fılan.. o zaman soyle yapalım.. 5 ev zıyaretıne bı tatlı hakkı..her gıttıgn yerde tatlı yersen ohoooo.. zaten herkes ısrar edıyo ıpın ucunu kacırırz vallahı
tesekkur ederım canım benım.. bıraz sıkı etlerım 65-70 arası dıyo herkes ama maalesef baslangıc kılom malumbende sızlerı gormek ısıtıyorumm
evet yaa ben cok izluyrm.en iyisi hiç izlememek galiba.hayirli olsun balık kiz. Biraz kendinden bahseder misin.
[/QUOTE=", post: 41760931, member: 650201"]Bugün o kadar çok nette tatlı tariflerine baktımki iyice acıktım
Aslında ne zamandır tv de bile yemek programlarına bakmıyodum
İnsan baktıkça yapası, yaptıkçada yiyesi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?