💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kesınlıkle bende cok merak edıyorum herkesıııı.. aıle gıbı hıssedıyorm hepınızı..
Daha yeniyiz bide biraz zaman geçsin, biraz tanıyalım birbirimizi daha çok bağlanıcaz

Ben işteyim ya güzelim burda net çok yavaş sayfa açılmıyor bi türlü
Yarın devam ederiz çok öpüyorum
İyi geceler tatlı rüyalar

ben albumumu yaptm sanırmm bakarmısınızzzz

Merhabalar azimli arkadaşlarım zuhalden dolayı takip ediyorum ne güzel kaynaştınız birbirinize destek oluyorsunuz bu ekipten başarılı sonuçlar çıkacağına eminim
Zuhal şu moda deyimle senden tam yaşam koçu olur sayende sosyeteye de giriş yapmış oluruz havamız bin beş yüz yaşamkoçum eşliğinde zayıflıyorum deme şansı fena mı olur

Nalanım yaa çok tatlısınnnn sağolasın canım arkadaşım
Aynı dertten muzdarip insanlar birbirini çekiyor normal olarak
Sağolsunlar burdaki kızlarlada çok çabuk kaynaştık valla ben onları değil ,onlar beni yola getirecek bu gidişle
Maşallah çok azimliler
Senide burda görmek başka bi mutluluk veriyor bana

Kızlar Kitkurdum 9.takımdan kader arkadaşlarımdan banada hiç bi zaman desteğini dostluğunu esirgemedi

Herzaman bekleriz tatlişkom

cok memnun oldum tanıstıgımızaa.. hosgeldınz her zaman beklerız sızıde

Günaydııınnn sultanlarrrrrr
Evet ben de çok merak ediyorum herkesi, tipini geçtim yüzünü gülüşünü filan..
Çünkü yazışmalarla kaynaşıyoruz sıcaklığınızı hissediyorum.
Eminim o samimiyet tatlılık hepinizin yüzünden okunuyordur..

gunaydın canımmm

Seni gördüümmm
Ya çok tatlı görünüyorsun şaşırdım hatta bu kız zayıııııf diye
İstediğin kiloya inince kimbilir ne kadar daha fıstık olacaksın
tesekkur ederım canım benım.. bıraz sıkı etlerım 65-70 arası dıyo herkes ama maalesef baslangıc kılom malum bende sızlerı gormek ısıtıyorumm

hayirli olsun balık kiz. Biraz kendinden bahseder misin.

[/QUOTE=", post: 41760931, member: 650201"]Bugün o kadar çok nette tatlı tariflerine baktımki iyice acıktım

Aslında ne zamandır tv de bile yemek programlarına bakmıyodum
İnsan baktıkça yapası, yaptıkçada yiyesi geliyor[/QUOTE]
evet yaa ben cok izluyrm.en iyisi hiç izlememek galiba.

ssshh yok oyle tadına bakmak fılan.. o zaman soyle yapalım.. 5 ev zıyaretıne bı tatlı hakkı.. her gıttıgn yerde tatlı yersen ohoooo.. zaten herkes ısrar edıyo ıpın ucunu kacırırz vallahı
o zaman cok cok ziyaret yapsak

tesekkur ederım canım benım.. bıraz sıkı etlerım 65-70 arası dıyo herkes ama maalesef baslangıc kılom malum bende sızlerı gormek ısıtıyorumm

Ben de bakınıp fotoğraf bulup yüklerim. Malum tombişken pek fotoğraf çekinmiyoruz
Ama kendime before after yapmıştım onu bulup yükleyeyim en eski halimi de görürsünüz

evet yaa ben cok izluyrm.en iyisi hiç izlememek galiba.

o zaman cok cok ziyaret yapsak[/QUOTE]
artık sen bılırsn canım.. 5te 1 hak tanıyorum ben herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…