Tmm cnm sonra görüşürüzGünaydin canlar okudum sohbetleri ama alinti yapamadim çünkü tabletten bakiyorum zor oluyor benim de dünkü menumu yazacagim PC ye geçince şimdilik hoşça kalin
Bende dün kendi kendime demiştim bu kız niye kilosunu bildirmesi diyeSelamlar kizlar iyi haftasonlari diliyorumm hepinize net paketim bittigi icin giremiyorumm suan vifiden baglaniyorumm bir cafeden ... dun tartildimm ve kilom 85.3 hedef kilim 62-65 arasi yarin gorusmek uzere is yerinde baglanabilicem birkac gun optum hepinizi
Tatlım taaa kaç kilolardan düşmüşünSanırım regl yaklaştığı için onun duygusallığı ve kilo konusundan üzerimde bi duygusallık oluştu. Ben öyle vıcık vıcık değilimdir ağır oturaklı uzun yıllar geçmesine ragmen de çekinirim zaten saygılı davranırım. Bana ters geliyor arada ciddi bir şey olmadan yapılan anne muhabbeti sanki dünden razı gibi ne bileyim. Ciddi bir şey olursa eninde sonunda söylenir. İnsanlar kıyas yapar mı diye moralim bozuluyor hani ben sonucta baya kilolu durcam filan. Evet onlar en eski hallerimi biliyorlar 118 kg filandım ben. Hatta 123 olduğum zamanlar bile oldu. Şimdi bu ailedekiler yeni tanıyacak ya onun moral bozuklugu sanırım. Bir de bir kaç ay önce kötü şeyler yaşadım özelden anlatırım ablacım onun da etkisiyle moralim bozuldu. Normale dönerim yakında inşallah :) Evet erkek arkadaşım kimseyi ilgilendirmez bu konu diyor ve bu yüzden bizim bir araya gelmemizi düşünmüyorsun sen öyle şeyler düşünüp mutsuz oluyorsun kimse umrumda değilki sonucta o gün beraber olmak isterim diyor, sen neden güzel bir gün olacağını uzun zaman sonra görüşecegimizi düşünmüyorsun bunları takılıp canını sıkıyorsun diyor. Ona da hak veriyorum bir yandan da yılların şişman psikolojisi var. Hatta sordu kg konusundan mı istemiyorsun tanısmak diye ben de hayır dedim çünkü artık ona kilo muhabbeti açmak istemiyorum yıllardır benimle birlikte harap oldu o hiçbir zaman sıkıntı yaratmadı destek oldu ama ben bile bu durumdan artık bunalmışken ona artık bu mevzuları açmak istemiyorum
Tatlım taaa kaç kilolardan düşmüşün
Öncelikle Kendinle gurur duy, herkesin harcı değil bu
Aslında çok iyi anlıyorum seni, Kilo çok huzursuz ettiği için seni farkında olmadan yanındakilerden hırsını alıyorsun
Dedimya bende senelerdir ne bi yere gitmek isterdim nede bişey yapmak
Eşim bazen yemeğe gidelim derdi ben istemezdim, sonuçta ne giydiğim yakışıyordu ne bişey
Ama sende o kadar kilolu değilsin artık
Bence arkadaşınıda huzursuz etme sadece ikinizi düşün
Diğerleri ne düşünürse düşünsün onlar dış kapının dış mandalları
Güzelce hazırlanan o günün keyfini çıkar
Dediğim gibi sakın o günde mutsuz durma inadına kendine güvenli başın dik olsun gözlerinde sevdiceğinin gözlerinde
Inşallah olacaksın güzelimİnşallah ablacım çok teşekkür ederim ya biraz olsun iyi hissettim duygulandım da, inşallah kendi düğünümde daha zayıf olurum.
Inşallah olacaksın güzelim
Dediğim gibi bayramı bi atlatalım senin menülere daha dikkat edelim
Ama en önemlisi Moral yoksa vücut laktik asit üretiyor metoda yavaşlıyor
Hadi bakalım bizim canlı heyecanlı bravenessimiz gelsin
Zaman zaman hepimizde olur güzelim sen onu bunu boşver kendine odaklanEvet ya nolduysa bana aslında canlı bir karaktere sahip olmama ragmen çogu zaman depresif sıkıntılı oluyordum malum nedeni de kilolar. İnş aşıcaz bunları da hep birlikte.
Kızlar gurubumuza bi isim koyalımmı
Önerilerinizi bekliyorum
Tatlım başlangıç Kilo listemizi ilk sayfaya ekleyebilirmisinDüşünelim..
Tmm cnm akşama bakayımAblacım onu sen ilk mesajına düzenle deyip yapacaksın ben maalesef yapamıyorum.
Tmm cnm akşama bakayım
Ben teknodan hiç anlamıyomya
Becerebilirsem artık
Haa tamam ozaman ben daha karışık bişey sanıyordumİlk sayfaya gittiğinde mesajının atında düzenle yazar oraya tıkla sonra eklemek yazmak istediklerini yazıp kaydet olur ablacım
Olur olur bos kalmasin.badem000
Canancım ilk mesajına baktımda 71 kiloyum demişin
İstersen öyle yazalım ne dersin
Tamda emin olmayınca yanıltıcı oluyor ama
Ok.tatlım oldu bileeOlur olur bos kalmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?