• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

bende çok seviyorum ama birçok yerde light light yazınca tam yağlıdan kaçının falan denilince acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmeden edemedim :KK43:ama öyleyse böyle devam edicemmm :)
Hazır yoğurtlarda light seçilebilir ama ev yoğurdun varsa bide taze sütle hiç birinin yerini tutmaz

Normalde hiç tavizkar değilimdir ama ramazanda kıyamıyorum bu haftayı iyi kötü atlatalım zaten bayramdada az çok bişeyler götürülür
Amaaaa bayramdan sonra bahanemiz yok kızlar
O zaman tatlı görmeyim menülerde

:KK23:Evet yaaa ramazandan sonra daha farklı olur mutlaka.:oops:

Bugün bende iftardan önce tartıldım bu kadar hareketsizliğe iyi artı olmamışım 100 gr gitmiş
Ama bu hafta çok işim var hem temizlik hem bayram hazırlığı

Kızlar haftaya cuma bayramya
Bildirimleri perşembe yapsak nasıl olur
Ne dersiniz

Günaydın..
Bugün moralim bozuk dün kilo vermiş görünüyordum bugün aynen almış görünüyorum..
Çok keyifsizim..:KK42::KK42::KK42:
Üstelik o kadar yorgunluğun üzerine yarım saat de yürümüştüm.:mad:

Günaydın..
Bugün moralim bozuk dün kilo vermiş görünüyordum bugün aynen almış görünüyorum..
Günaydın şekercik

hoppala bu ne şimdi, çok dikkatlide olsak zaman zaman günlük değişimler olabilir
Bazen ödem, bazen kaslarda Şişme yada wc sorunu Vs.gibi
Bu gerçek Kilo artışı değil
Benim herzaman dediğim, ben kaçamak yapmadım yediklerimden eminim o halde NO problem
Yapmamız gereken moral bozmadan aynı kararlılıkla yolumuza devam etmek
Hadi bakayım toparla kendini

Eee sen ne zaman baskül alacan

Sanada iyi geceler cnm
Bugün oruç olsam komsuya gidip tartilacaktım inana ben de merak ediyorum.normalde cok sık tartılırım zaten. Ama sahura kalkamadık.:KK43:
alıcam tez zamanda ama su an zaten kendi evimde değilim. Benimki bayram sonrasini bile gecebilir.malesef...:KK30:
Günaydın..
:stop:tatlım o kadar kiloyu 1 haftada mı aldımn. Elbette iniş çıkışlar olacak. Vucudumuzun alıstığı bi durum var sonuçta. keşke şakır sakiŕ gitseler:KK51:

Yediğim her şeyi size yazıyorum dün inmiş görünüyordu bugün tekrar çıkınca sabah sabah moralim bozuldu biraz da baş ve sırt ağrım var o yüzden canım sıkıldı:KK43:

Yediğim her şeyi size yazıyorum dün inmiş görünüyordu bugün tekrar çıkınca sabah sabah moralim bozuldu biraz da baş ve sırt ağrım var o yüzden canım sıkıldı:KK43:
Dun 900 gr gitti demiştin di mi zaten cok fazla iidi.canini sıkma hic.aynen devam

Dün çok yorulduğun için ondanda olabilir

Ne kadar artı görünüyor. Bazen miktarı az bişey bize artı olarak dönebiliyor
Ben test etmişimdir bazı şeyleri yediğimde ertesi gün artı olurum
Seninde makarnadan olabilirmi acaba

Dun 900 gr gitti demiştin di mi zaten cok fazla iidi.canini sıkma hic.aynen devam

Yok o ben değildim de canım benim uzuuuun süredir doğru düzgün kilo vermem olmadığı için insanın canı sıkılıyor. Bi ara 83.5 a kadar bile inmiştim sonrası olmadı 85-84 vs böyle kaldı. 82yi bile ucundan göremedim hiç :110::110:

Dün çok yorulduğun için ondanda olabilir

Ne kadar artı görünüyor. Bazen miktarı az bişey bize artı olarak dönebiliyor
Ben test etmişimdir bazı şeyleri yediğimde ertesi gün artı olurum
Seninde makarnadan olabilirmi acaba

O da aklıma geldi ablacım dün tek sorunum makarna gibi görünüyor çünkü. Uzun zamandır da yemiyordum aslında dün az da olsa yedim ama o da bana yaptı yapacağını maalesef.

Back