Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BRave brave brave
hadi biraz cesaret.
O dugune gidip arkadaşı nla guzel vakit gecirdiginde iyi ki gelmisim diyeceksin.
neden Mi
çocuk seni sevmis beğenmiş ailesi ile tantanistirmis.onlar da sevmiss ki bak dugune davetlisin.bu durumun keyfi n cikar tatlım. Kilolarin degil ama bu kompleksin arkadasinu senden sogutabilir.o kiz degil.o kiz gibi inceler hep vardi etrafta sonucta ilk kez gormeyecek arkadaş in ve ailesi.cocuk tercihin i coktan yapmış. Sen neden o kiza taktin ki.Kiyaslama yapma hic.
bence cok güzel olacak.
Kendine yakisan guzel bi elbise
hafif bi makyaj.
Kendine guvenen hos bir tebessum...eksik olan seyler bu n lar canim.
Tatlım sayfanın başındada dediğim gibi Kilo problemini çeker bilir ve yaşadığımız bunalımları en iyi yine biz anlarızCanım benim çok teşekkür ederim Yıllardır kilo yüzünden önümüzden arkamızdan söylenen laflar sanırım özgüvenimizi kırdı. Biliyor musunuz önceden bayramları da hiç sevmez ailemle tartışırdık onlar benimle gezmek ister ben ise zaten kıyafet bulamamışım onu geçtim gittiğimiz her yerde süzen bakışlar ya da işte zayıflama konuları vs vs sürekli bunlar geçerdi sanki ben bilmiyorum gibi o bayram mı cenaze mi bilemezdim çünkü ağlıyordum hep. Hiç sevmezdim bayramları çünkü normalde beni görmeyen insanlar görecek diye. Zaten klasik kilo muhabbetleri kaçınılmaz.
Önümüzdeki bayramlar gerçek anlamda bayramımız olsun inşallah..
Bu arada yazdım sanmısım göndermeyi unutmusum dalgın kafam
Ya benim moralim çok bozuk şu düğün olayına gidersem ne giycem elbise filan bulup giymem lazım. Erkek arkadaşımın ailesi ile tanışıyoruz hatta çok daha kilolu olduğum hallerimi de biliyorlar onlara göre zayıfladım da hatta ama o düğünde amcaları vs filan akrabaları da olacak ve beni ilk kez görecekler. Bu düğüne gitmem şart değil ama tam da erkek arkadaşımla görüşme zamanlarımıza denk geliyor moralim çok bozuk. Ayrıca ben çekiniyorum hem kilodan hem de utanma durumlarım oluyor o yüzden çok çekiniyorum ama erkek arkadaşımın kardeşinin kız arkadası benim tam tersim kız o kadar zayıf ki kırılacak gibi ayrıca hiç çekingen değil sürekli onların evlerinde hatta kalıyor bile misafir olsun birileri olsun hiç fark etmiyor sürekli onların evinde. Bir kutlama filan bile olsa onlarla takılıyor. Benim kafamda deli sorular; kiloluyum zaten çekiniyorum ben nasıl tanışıcam hakkımda ne düşünecekler filan rahat edemicem. Büyük ihtimalle ikimizin de moralini bozup o düğüne gitmicem. Ama o kız benim tam tersim ve kesin gidecek. Ve erkek arkadaşım bu duruma üzülecek biliyorum. Onların ilişkisi bizimki kadar eski değil biz uzun yıllardır beraberiz fakat başka şehirlerde. Üniversite bitince şehirler ayrıldı mecburen. Bu kız daha yeni ama dediğim gibi çok rahat hatta erkek arkadaşımın annesine ' Anne ' diyor Babasına baba diyor mu bilmiyorum. Ne bileyim bana garip geliyor. Ben uzun yıllardır tanımama rağmen teyzecim şeklinde hitap ediyorum. Saygılıyımdır filan da. Ama belki de onun gibi olmadığım için insanlara soğuk mu geliyorum acaba. Kimse öyle bir şey demedi gayette seviyorlar. Bilmiyorum ya tam zayıflamaya çalışıyorum olmuyor sonra bir de bunlar çıkıyor aslında o düğüne gitmeyi çok istiyorum ama bu duygular ağır basıyor. Regl de yakın moralim bozuk ve üzerimde bir duygusallık var oturup ağlamak istiyorum. Bu kilo olaylarıyla uğraşıyorum kendimi bildim bileli.. Millet öneri sunar, laf söyler, alay eder şu bu filan.. Ya ben gençliğimden hiçbir şey anlamadım.
Öncedende konuştuğumuz gibi eşleşmeler yaparsak heralde daha verimli olur
Eşler birbirlerine hem rakip hem destekci olacaktır. Birbirlerini eleştirecek, tavsiye verecek motive edecek hemde birbirini yüzde olarak geçmeye çalışacak
Boomdada ve muska77 aynı diyet türünü yaptıkları için onlar eş olsun diye düşündüm
Diğer arkadaşları kiloları yakın olanları eşleştirdim
Dediğim gibi eşiniz bi yerde hem kankiniz hemde rakibiniz gibi
Bu arada tabiki biz bi bütünüz hepimiz birbirimize destek olmaya uyarmaya devam edecez
Ben böyle düşündüm ama siz ne dersiniz bilmiyorum .Farklı önerilere her zaman açığım fıstıklar .Sonuçta burası hepimizin sayfası
Mefkurem -Storperde
Srgn avc -Braveness -lorinem
Fikir delisi -canan456 -balikkiz
Boomdada -muska77
Bakın bakalım uygunmudur
Canım benim çok teşekkür ederim Yıllardır kilo yüzünden önümüzden arkamızdan söylenen laflar sanırım özgüvenimizi kırdı. Biliyor musunuz önceden bayramları da hiç sevmez ailemle tartışırdık onlar benimle gezmek ister ben ise zaten kıyafet bulamamışım onu geçtim gittiğimiz her yerde süzen bakışlar ya da işte zayıflama konuları vs vs sürekli bunlar geçerdi sanki ben bilmiyorum gibi o bayram mı cenaze mi bilemezdim çünkü ağlıyordum hep. Hiç sevmezdim bayramları çünkü normalde beni görmeyen insanlar görecek diye. Zaten klasik kilo muhabbetleri kaçınılmaz.
Önümüzdeki bayramlar gerçek anlamda bayramımız olsun inşallah..
Bu arada yazdım sanmısım göndermeyi unutmusum dalgın kafam
Bana uyar
Selam güzellikAh canım nasıl da güzel ifade etmişsin duygularını bence sen çok güçlü ve iradeli bir insansın gerçekten..bu psikolojiyle bu yürekle sen o kızdan bile zayıf olursun..yeter ki iste..lütfen umutsuzluğa kapılma hepimiz geçtik bu gibi benzer yollardan..kendinin kıymetini bil ve bu işi başar..çok hakkediyorsun..o düğüne de git..özgüven sahibi, saygılı, kibar, hanımefendi gibi..kilolar nasıl olsa gidecekler..çok güveniyorum ben sana..hissettiğimi söylüyorum..
uyar ablam eşleriiiim tanımak isterim sizii
Kilo geçmişin bakıyorum da hep aklında bu senin azminin göstergesi olsun
Selam güzellik
Pek görüşemiyoz sen ne yapıyon ne ediyon cnm
Menün güzel tatlımeşteş merhaba hayırlı olsun..
ben dünkü menümü yazacaktım unutmadan yazayım
sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 haşlanmış yumurta beyazı (oğlum sarısını yedi beyazı bana kaldı), peynir, zeytin, domates, salatalık, 1 dilim uno denge ekmeği, biraz kavurma, zeytin
Ara: 1 fincan tatlandırıcılı Osmanlı dibek kahvesi
Ara; 1 cup panda zero diyet dondurma
Akşam; Az yağlı tavuk göğsünden şinitzel yaptım, bollll salata (çok erken yedim)
Ara: Bir avuç kuruyemiş (fındık, badem, antep fıstığı)
Bolll suu
Tabi tatlım çalışanlara hafta sonuda durmak yok. Senin bebişler kaç kaşındaydıSelam ablam ben h.sonu çalışan bir anne olarak iş güç pazar market temizlik çıkmazında boğuluyorum işte küçük oğlan uyuyorken iki selam kelam edeyim dedim diyetim tam gaz devam sen nasılsın?
Menün güzel tatlım
Kız dondurmanında zerosumu oluyormuş ilk defa duydum
Banane banane bende yicem tatlı, hep siz yazıyonuz ben okuyom
Ah canım nasıl da güzel ifade etmişsin duygularını bence sen çok güçlü ve iradeli bir insansın gerçekten..bu psikolojiyle bu yürekle sen o kızdan bile zayıf olursun..yeter ki iste..lütfen umutsuzluğa kapılma hepimiz geçtik bu gibi benzer yollardan..kendinin kıymetini bil ve bu işi başar..çok hakkediyorsun..o düğüne de git..özgüven sahibi, saygılı, kibar, hanımefendi gibi..kilolar nasıl olsa gidecekler..çok güveniyorum ben sana..hissettiğimi söylüyorum..
İyi yapıyosun cnm Tabi sucuk gibi işlenmiş ürünler olmasa daha iyihatta bugünkü menümü de yazayım oğlan uyanmadan
Sabah: Sucuklu yumurta, peynir, haşlanmış yumurta 2 lokma, zeytin, domates, salatalık, az kavurma
Ara: 1 muz, 1 küçücük armut
Ara: 1 fincan tatlandırıcılı sütlü neskafe
Akşam; 1 tabak etli güveç, 1 kase yoğurt
Dikkat ederseniz ben çok bol kahvaltı yapıp akşama kadar neredeyse acıkmıyorum daha doğrusu h.sonu genelde böyle oluyor h.içi hep kahvaltıyı az biraz yapıp işe gittiğimden h.sonu keyfini çıkarıyorum bu sefer de öğlene acıkmıyorum geç kahvaltı erken akşam yemeği oluyor
Ama sık sık olmasın güzelimoluyormuş abla baktım içindekilere pandanın cup şeklinde sütlü dondurması var tatlandırıcılı ama tadı aynı normal dondurma gibi ben de tam bir dondurma delisi olarak nefsimi köreltiyorum
Bana göre senle beraber yolun dörtte üçünü bitirdik kaldı dörtte biriÇok teşekkür ederim aslında beni sıkıntıya sokacak olan o kızın zayıflığı değilde karşılaştırma mevzuları ile karşı karşıya kalmak hani kilo bakımından yoksa kızı tanımıyorum bile. Bu kilo nasıl bir şeyse insanın özgüvenini de alıyor, tartıda ilk kez 99 olduğum günü hatırlıyorum uzuuun yıllar sonra görmüştüm o anki mutluluğu tarif bile edemem sanırsın 50 kilo olmuşum süzülüyorum manken edasında :) Bir zamanlar 84-85 hayaldi benim için. Şimdi de 60'lar 70l'er öyle geliyor ama inşallah o hayale kavuştuğumuz günleri de yaşarız
Çok teşekkür ederim aslında beni sıkıntıya sokacak olan o kızın zayıflığı değilde karşılaştırma mevzuları ile karşı karşıya kalmak hani kilo bakımından yoksa kızı tanımıyorum bile. Bu kilo nasıl bir şeyse insanın özgüvenini de alıyor, tartıda ilk kez 99 olduğum günü hatırlıyorum uzuuun yıllar sonra görmüştüm o anki mutluluğu tarif bile edemem sanırsın 50 kilo olmuşum süzülüyorum manken edasında :) Bir zamanlar 84-85 hayaldi benim için. Şimdi de 60'lar 70l'er öyle geliyor ama inşallah o hayale kavuştuğumuz günleri de yaşarız
İyi yapıyosun cnm Tabi sucuk gibi işlenmiş ürünler olmasa daha iyi
Hatta akşama salatada ekleyebilirsin
Suyunuda heralde bolca içiyosundur
Ama sık sık olmasın güzelim