• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kesinlikle..karşılaştıran moral bozan tipler..halden anlamaz..benim de görümcem bir dönem çok fazla yapmıştı..Üstelik ben doğum yapan yeni bir anneydim...kendi bacak kadar boyuyla kendisiyle beni kıyaslıyordu.."bende de var bu pantolandan ama tabiki 36 beden" hiç unutmuyorum o tavrını..dediğim gibi lohusaydım o vakit..sonra gitti o kilolar hatta bir kez daha doğum yaptım..onun kilosu da gitti..şimdi bekarlık kilomu istiyorum..ne kilolar veriliyor yeter ki isteyelim

Bugün biraz suyu ihmal ettim dışarılardaydım alışveriş falan ama evde içtim
İçimizde açılan bu yaralar bizler için çok iyi birer ders hükmünde
Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorsak homini gırtlak yemicez

Bana pek laf söylemezlerdi genelde ben sustururdum
Kimi ne ilgilendirir Kilo benim vücut benim derdim

Çok haklısınız.:KK51:

Aklıma ne geldi biz birer tane shakira kemeri alalım hem göbek atar hem neşelenir hem de zayıflarız :KK45::KK45:
Hele sende sırrını anlat bakalım sen ne yaptın ne ettin nasıl verdin
Bak bana bi rakip daha çıktı

Kızlar aranızda zumba yapanlar varmı ben hiç denemedim
Braveness bence tam senlik

Ben de baya miktarları azalttım bir ara dukan diyeti yaptım şu an yapamıyorum yumurtadan filan içim kalkıyor, bi ara çorbalar filan yedim hani özel bi yöntemim yoktu çok sıkı tutmustum şimdi veremeyince sıkıntı duyuyorum dediğim gibi bu baya eski kilom bir de benim kan demir sorunum var sonra duydum ki demir ilaçları kilo aldırıyor verimi engelliyoor kullanmadım ilaçları sanki şimdi çok verdim gibi :KK20::KK67: Ama keşke dukanı tekrar yapabilsem gerçi vucudum artık alıştı diyetlere dukanı denemeye filan ilk kez yapmak gibi olmazmış. Zumba videosu gördüm de düzenli hiç yapmadım. Ben de yogun olarak güçsüzlük ve halsizlik sorunu var mesela elimin kolumun hiç gücü yok bu da demir ve vitamin eksikligindenmiş bir ara doktora gitcem tekrar çünkü verdiği çinko ilacını demir ilacını vs kullanmadım:KK67: Eski halimle şimdiki halime bakınca baya gitmiş görünüyor. Ama ilk defa gören biri için kiloluyum tabiki. Bi ara before after fotoğrafları yapmıştım gaza gelmek için hala duruyorlarsa size gösteririm :KK45::KK51:

Ben de baya miktarları azalttım bir ara dukan diyeti yaptım şu an yapamıyorum yumurtadan filan içim kalkıyor, bi ara çorbalar filan yedim hani özel bi yöntemim yoktu çok sıkı tutmustum şimdi veremeyince sıkıntı duyuyorum dediğim gibi bu baya eski kilom bir de benim kan demir sorunum var sonra duydum ki demir ilaçları kilo aldırıyor verimi engelliyoor kullanmadım ilaçları sanki şimdi çok verdim gibi :KK20::KK67: Ama keşke dukanı tekrar yapabilsem gerçi vucudum artık alıştı diyetlere dukanı denemeye filan ilk kez yapmak gibi olmazmış. Zumba videosu gördüm de düzenli hiç yapmadım. Ben de yogun olarak güçsüzlük ve halsizlik sorunu var mesela elimin kolumun hiç gücü yok bu da demir ve vitamin eksikligindenmiş bir ara doktora gitcem tekrar çünkü verdiği çinko ilacını demir ilacını vs kullanmadım:KK67: Eski halimle şimdiki halime bakınca baya gitmiş görünüyor. Ama ilk defa gören biri için kiloluyum tabiki. Bi ara before after fotoğrafları yapmıştım gaza gelmek için hala duruyorlarsa size gösteririm :KK45::KK51:
Hep değişik diyetler yaptığın için vücudun yorulmuş metobolizman yavaşlatır olabilir

Neden sadece sağlıklı beslenmeyi düşünmüyon

Bana sorarsan ilaçları almamakla hata etmişin
Belki iştahını açabilir ama onuda kontrol etmek senin elinde
Vücudunda bi eksiklik varsa nasıl çalışsında yağları yaksın
Bence biran önce başla ilaçlarına gerçi öncesinde bi test yaptırsan daha iyi belki dozajı değişebilir

Çok haklısınız.:KK51:

Aklıma ne geldi biz birer tane shakira kemeri alalım hem göbek atar hem neşelenir hem de zayıflarız :KK45::KK45:

kız hangi kemermiş koy hele bakam bi görmedim ben

İçimizde açılan bu yaralar bizler için çok iyi birer ders hükmünde
Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorsak homini gırtlak yemicez

Bana pek laf söylemezlerdi genelde ben sustururdum
Kimi ne ilgilendirir Kilo benim vücut benim derdim

evet kesin hükümler...aynen o günlere dönmeye gerek yok artık önümüze bakacaz

Braveness Braveness
Unuttum yazmayı
Tabiki resimlerini görmeyi çok isterim
Sen koy bakalım dediğin gibi kilolumu duruyon

indir.jpg

Kıvırtmalık kemerler geldi hanıımmmm :D

benim de kansızlık ve demir sorunum var taaa kızlığımdan beri ara ara kullanıyorum ben akşam yatmadan önce alıyordum ki uykuda iştah sorunum olmasın diye
Bunlar çok basit şeyler değil cnm
Özellikle kiloyu verebilmek için çok önemli
En basit biz d vitaminini bile hiç önemsemeyiz ama Kilo vermek için çok önemliymiş

Karatay bile kansızlık demir eksikliğine çok vurgu yapıyor

Eki Görüntüle 1581328

Kıvırtmalık kemerler geldi hanıımmmm :KK70:

ohhh tam benlik yandan yandan ben tülbetleri bağlayıp da yapıyom ama şıkırtısı yokkk

Bunlar çok basit şeyler değil cnm
Özellikle kiloyu verebilmek için çok önemli
En basit biz d vitaminini bile hiç önemsemeyiz ama Kilo vermek için çok önemliymiş

Karatay bile kansızlık demir eksikliğine çok vurgu yapıyor

önemli cnm benim çok kansızlığım olunca saçlarım da dökülüyor zaten azlar kilodan ziyade saçlarım için

Bugün o kadar çok nette tatlı tariflerine baktımki iyice acıktım

Aslında ne zamandır tv de bile yemek programlarına bakmıyodum
İnsan baktıkça yapası, yaptıkçada yiyesi geliyor

Öncedende konuştuğumuz gibi eşleşmeler yaparsak heralde daha verimli olur

Eşler birbirlerine hem rakip hem destekci olacaktır. Birbirlerini eleştirecek, tavsiye verecek motive edecek hemde birbirini yüzde olarak geçmeye çalışacak

Boomdada ve muska77 aynı diyet türünü yaptıkları için onlar eş olsun diye düşündüm

Diğer arkadaşları kiloları yakın olanları eşleştirdim
Dediğim gibi eşiniz bi yerde hem kankiniz hemde rakibiniz gibi

Bu arada tabiki biz bi bütünüz hepimiz birbirimize destek olmaya uyarmaya devam edecez

Ben böyle düşündüm ama siz ne dersiniz bilmiyorum .Farklı önerilere her zaman açığım fıstıklar .Sonuçta burası hepimizin sayfası

Mefkurem -Storperde

Srgn avc -Braveness -lorinem

Fikir delisi -canan456 -balikkiz

Boomdada -muska77

Bakın bakalım uygunmudur
Bana uyar ablacim ayni diyeti yapinca birbirine yiyecek tavsiyesy de verirler

Bir ara cok yapıyordum asiri yoruluyirsun ama vaktin ve yerin varsa cok guzel oluyir tan zumba sayilmaz ama"keaira lashae"diye bir kadin var cok guzel çalıştırıyor vücudu hrmde eglenceli bayram sonrasi hergun 1 videosunh yapmaya calisavagim:)

Back