• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydin canlar okudum sohbetleri ama alinti yapamadim çünkü tabletten bakiyorum zor oluyor benim de dünkü menumu yazacagim PC ye geçince şimdilik hoşça kalin
Tmm cnm sonra görüşürüz

Selamlar kizlar iyi haftasonlari diliyorumm hepinize net paketim bittigi icin giremiyorumm suan vifiden baglaniyorumm bir cafeden ... dun tartildimm ve kilom 85.3 hedef kilim 62-65 arasi yarin gorusmek uzere is yerinde baglanabilicem birkac gun optum hepinizi
Bende dün kendi kendime demiştim bu kız niye kilosunu bildirmesi diye
İyi oldu haber verdiğin hadi yarın görüşürüz bebek

Sanırım regl yaklaştığı için onun duygusallığı ve kilo konusundan üzerimde bi duygusallık oluştu. Ben öyle vıcık vıcık değilimdir ağır oturaklı uzun yıllar geçmesine ragmen de çekinirim zaten saygılı davranırım. Bana ters geliyor arada ciddi bir şey olmadan yapılan anne muhabbeti sanki dünden razı gibi ne bileyim. Ciddi bir şey olursa eninde sonunda söylenir. İnsanlar kıyas yapar mı diye moralim bozuluyor hani ben sonucta baya kilolu durcam filan. Evet onlar en eski hallerimi biliyorlar 118 kg filandım ben. Hatta 123 olduğum zamanlar bile oldu. Şimdi bu ailedekiler yeni tanıyacak ya onun moral bozuklugu sanırım. Bir de bir kaç ay önce kötü şeyler yaşadım özelden anlatırım ablacım onun da etkisiyle moralim bozuldu. Normale dönerim yakında inşallah :) Evet erkek arkadaşım kimseyi ilgilendirmez bu konu diyor ve bu yüzden bizim bir araya gelmemizi düşünmüyorsun sen öyle şeyler düşünüp mutsuz oluyorsun kimse umrumda değilki sonucta o gün beraber olmak isterim diyor, sen neden güzel bir gün olacağını uzun zaman sonra görüşecegimizi düşünmüyorsun bunları takılıp canını sıkıyorsun diyor. Ona da hak veriyorum bir yandan da yılların şişman psikolojisi var. Hatta sordu kg konusundan mı istemiyorsun tanısmak diye ben de hayır dedim çünkü artık ona kilo muhabbeti açmak istemiyorum yıllardır benimle birlikte harap oldu o hiçbir zaman sıkıntı yaratmadı destek oldu ama ben bile bu durumdan artık bunalmışken ona artık bu mevzuları açmak istemiyorum
Tatlım taaa kaç kilolardan düşmüşün
Öncelikle Kendinle gurur duy, herkesin harcı değil bu

Aslında çok iyi anlıyorum seni, Kilo çok huzursuz ettiği için seni farkında olmadan yanındakilerden hırsını alıyorsun
Dedimya bende senelerdir ne bi yere gitmek isterdim nede bişey yapmak
Eşim bazen yemeğe gidelim derdi ben istemezdim, sonuçta ne giydiğim yakışıyordu ne bişey

Ama sende o kadar kilolu değilsin artık
Bence arkadaşınıda huzursuz etme sadece ikinizi düşün
Diğerleri ne düşünürse düşünsün onlar dış kapının dış mandalları
Güzelce hazırlanan o günün keyfini çıkar
Dediğim gibi sakın o günde mutsuz durma inadına kendine güvenli başın dik olsun gözlerinde sevdiceğinin gözlerinde

Tatlım taaa kaç kilolardan düşmüşün
Öncelikle Kendinle gurur duy, herkesin harcı değil bu

Aslında çok iyi anlıyorum seni, Kilo çok huzursuz ettiği için seni farkında olmadan yanındakilerden hırsını alıyorsun
Dedimya bende senelerdir ne bi yere gitmek isterdim nede bişey yapmak
Eşim bazen yemeğe gidelim derdi ben istemezdim, sonuçta ne giydiğim yakışıyordu ne bişey

Ama sende o kadar kilolu değilsin artık
Bence arkadaşınıda huzursuz etme sadece ikinizi düşün
Diğerleri ne düşünürse düşünsün onlar dış kapının dış mandalları
Güzelce hazırlanan o günün keyfini çıkar
Dediğim gibi sakın o günde mutsuz durma inadına kendine güvenli başın dik olsun gözlerinde sevdiceğinin gözlerinde

İnşallah ablacım çok teşekkür ederim ya biraz olsun iyi hissettim duygulandım da, inşallah kendi düğünümde daha zayıf olurum. :KK200:

İnşallah ablacım çok teşekkür ederim ya biraz olsun iyi hissettim duygulandım da, inşallah kendi düğünümde daha zayıf olurum. :KK200:
Inşallah olacaksın güzelim
Dediğim gibi bayramı bi atlatalım senin menülere daha dikkat edelim
Ama en önemlisi Moral yoksa vücut laktik asit üretiyor metoda yavaşlıyor
Hadi bakalım bizim canlı heyecanlı bravenessimiz gelsin

Inşallah olacaksın güzelim
Dediğim gibi bayramı bi atlatalım senin menülere daha dikkat edelim
Ama en önemlisi Moral yoksa vücut laktik asit üretiyor metoda yavaşlıyor
Hadi bakalım bizim canlı heyecanlı bravenessimiz gelsin

Evet ya nolduysa bana aslında canlı bir karaktere sahip olmama ragmen çogu zaman depresif sıkıntılı oluyordum malum nedeni de kilolar. İnş aşıcaz bunları da hep birlikte.

Evet ya nolduysa bana aslında canlı bir karaktere sahip olmama ragmen çogu zaman depresif sıkıntılı oluyordum malum nedeni de kilolar. İnş aşıcaz bunları da hep birlikte.
Zaman zaman hepimizde olur güzelim sen onu bunu boşver kendine odaklan
Zaten uzun bi yol katetmişin başarmışında
Bundan sonra herşey daha güzel olacak
Kız siz gençsiniz bu günlerinizin kıymetini bilin
Boşver depresyon takılmayı, zamanına yazık

BAŞLANGIÇ KİLOLARI

mefkurem 78.8
Storeperde 78,4
Srgn avc 82,2
Fikirdelisi 71.9
Braveness 85.3
Balikkiz 74.6
Muska77 88.7
boomdada 98.6
Lorinem 85.3

Kızlar gurubumuza bi isim koyalımmı
Önerilerinizi bekliyorum

Ablacım onu sen ilk mesajına düzenle deyip yapacaksın ben maalesef yapamıyorum.

İşlem tamam kızlar
İsim ve kilolarınız ilk sayfaya işlendi
İlerde hakkınızda delil olarak kullanılacaktır
Ona göre ayağınızı denk alın :KK70:

Canancım senin kilon belli olmadığı için yazamadım cnm

badem000 badem000
Canancım ilk mesajına baktımda 71 kiloyum demişin
İstersen öyle yazalım ne dersin
Tamda emin olmayınca yanıltıcı oluyor ama

BRave brave brave:anneadayı:

hadi biraz cesaret.:KK51:
O dugune gidip arkadaşı nla guzel vakit gecirdiginde iyi ki gelmisim diyeceksin.
neden Mi:KK55:
çocuk seni sevmis beğenmiş :KK60:ailesi ile tantanistirmis.onlar da sevmiss ki bak dugune davetlisin.bu durumun keyfi n cikar tatlım. Kilolarin degil ama bu kompleksin arkadasinu senden sogutabilir.o kiz degil.o kiz gibi inceler hep vardi etrafta sonucta ilk kez gormeyecek arkadaş in ve ailesi.cocuk tercihin i coktan yapmış. Sen neden o kiza taktin ki.Kiyaslama yapma hic.
bence cok güzel olacak.:KK19:
Kendine yakisan guzel bi elbise
hafif bi makyaj.
Kendine guvenen hos bir tebessum...eksik olan seyler bu n lar canim.:KK24:

Öncedende konuştuğumuz gibi eşleşmeler yaparsak heralde daha verimli olur

Eşler birbirlerine hem rakip hem destekci olacaktır. Birbirlerini eleştirecek, tavsiye verecek motive edecek hemde birbirini yüzde olarak geçmeye çalışacak

Boomdada ve muska77 aynı diyet türünü yaptıkları için onlar eş olsun diye düşündüm

Diğer arkadaşları kiloları yakın olanları eşleştirdim
Dediğim gibi eşiniz bi yerde hem kankiniz hemde rakibiniz gibi

Bu arada tabiki biz bi bütünüz hepimiz birbirimize destek olmaya uyarmaya devam edecez

Ben böyle düşündüm ama siz ne dersiniz bilmiyorum .Farklı önerilere her zaman açığım fıstıklar .Sonuçta burası hepimizin sayfası

Mefkurem -Storperde

Srgn avc -Braveness -lorinem

Fikir delisi -canan456 -balikkiz

Boomdada -muska77

Bakın bakalım uygunmudur

Back