Ya benim moralim çok bozuk şu düğün olayına gidersem ne giycem elbise filan bulup giymem lazım. Erkek arkadaşımın ailesi ile tanışıyoruz hatta çok daha kilolu olduğum hallerimi de biliyorlar onlara göre zayıfladım da hatta ama o düğünde amcaları vs filan akrabaları da olacak ve beni ilk kez görecekler. Bu düğüne gitmem şart değil ama tam da erkek arkadaşımla görüşme zamanlarımıza denk geliyor moralim çok bozuk. Ayrıca ben çekiniyorum hem kilodan hem de utanma durumlarım oluyor o yüzden çok çekiniyorum ama erkek arkadaşımın kardeşinin kız arkadası benim tam tersim kız o kadar zayıf ki kırılacak gibi ayrıca hiç çekingen değil sürekli onların evlerinde hatta kalıyor bile misafir olsun birileri olsun hiç fark etmiyor sürekli onların evinde. Bir kutlama filan bile olsa onlarla takılıyor. Benim kafamda deli sorular; kiloluyum zaten çekiniyorum ben nasıl tanışıcam hakkımda ne düşünecekler filan rahat edemicem. Büyük ihtimalle ikimizin de moralini bozup o düğüne gitmicem. Ama o kız benim tam tersim ve kesin gidecek. Ve erkek arkadaşım bu duruma üzülecek biliyorum. Onların ilişkisi bizimki kadar eski değil biz uzun yıllardır beraberiz fakat başka şehirlerde. Üniversite bitince şehirler ayrıldı mecburen. Bu kız daha yeni ama dediğim gibi çok rahat hatta erkek arkadaşımın annesine ' Anne ' diyor Babasına baba diyor mu bilmiyorum. Ne bileyim bana garip geliyor. Ben uzun yıllardır tanımama rağmen teyzecim şeklinde hitap ediyorum. Saygılıyımdır filan da. Ama belki de onun gibi olmadığım için insanlara soğuk mu geliyorum acaba. Kimse öyle bir şey demedi gayette seviyorlar. Bilmiyorum ya tam zayıflamaya çalışıyorum olmuyor sonra bir de bunlar çıkıyor aslında o düğüne gitmeyi çok istiyorum ama bu duygular ağır basıyor. Regl de yakın moralim bozuk ve üzerimde bir duygusallık var oturup ağlamak istiyorum. Bu kilo olaylarıyla uğraşıyorum kendimi bildim bileli.. Millet öneri sunar, laf söyler, alay eder şu bu filan.. Ya ben gençliğimden hiçbir şey anlamadım.
Tatlişim ne oluyor sana bugün sol tarafından kalktın heralde
Öncelikle bi anne ve kayınvalide olarak şunu söyliyim. Ben öyle çan çan öten yılışık laubali kızlardan hiç hoşlanmam .Ağır ,hanım yerine göre konuşan, oturmasını kalkmasını bilen tercihimdir
Şimdi gelelim sana eğer sen bu çocukla uzun zamandır birlikteysen ikinizde öyle istediği içindir. Hem senin eski hallerini biliyolarsa zaten şu anda baya zayıf geliyosundur onlara.
Kız ben halâ 80 kiloyum millet diyoki yeter artık verme sanki 50 Kilo olmuşum
Ayrıca şişman bile olsan arkadaşın seni öyle kabul etmiş ,sevmiş
Tabiki her erkek ister sevdiği kadın zayıflasın, bunun sevgiyle alakası yok, hem senin özgüvenin, kendini daha iyi hissetmen için
Zaten aileside seni tanıyor ilk defa görmiceklerki
Bence aklından bütün olumsuz düşünceleri çıkar kendini topla
Önce git kendine bi elbise al ayrıca elbise bulamıcak kilodada değilsin
Durduk yere huzursuzluk çıkarırsan hem arkadaşını kırmış olacan,sende mutsuz olacan ilişkinizde zarar görecek
Bide geçimsiz biri olarak görünmek istemezsin heralde
Sen kafanı bile meşgul etme öbür kızla ilgili olarak
Sonuçta o çocuk seni seviyorki senin yanında yoksa silah dayamıyon kafasına
Hadi bakalım kendine gel artık
Hem Kilo vermek için moralli olmak şart. Stres bizim birinci düşmanımız
Mucukkkk