Dağınık duruyo ama fazla bişeyde yememişsin..Bende paylasıym menumu.. oncelıkle pek saglıklı oldugnu dusunmuyorm kendı adıma.. bakalm sız ne dıceksınız..
sabah (haftasonu malum) 11de kahvaltı.. bı fıncan ıkısı bır arada bıraz salatalık domates peynır zeytın..
saat 2 gıbı 4 tane erık
5 gıbı bı kucuk kase rus salatası(mayonezsız), komusmz kek yapmıstı kucuk 15 yasnda fılan.. kendısı yapmıs yıyene kadar bekledı bı dılım yemek zorunda kaldm..
6 gıbı cok mınık bı kase leblebı yedım.. az once de bı fıncan turk kahvesı.. az sekerlıydı sekersız desem yalan olur.
sureklı evdeydm gun boyu bos durmadm belırlı bı saatm yoktu yemek ıcın.. pılav salata corba bıcok sey vardı masada ama canım hıc bırını ıstemedı..
neyse bakalım bugunlukde boyle olsun.. suyum 2.5 lt oldu sporumda sabah leslıe 3 mıle yapmısdm..
Kahvaltıyı 10da akşamı 16,30da yaptım duruyorum şimdi valla..aa öğle yok ablam nası durdun sen bu kadar
Normalde ben öğlenleri ekmek yemiyom ama akşama yoğurt planladığım için yedimekmek ve pıdeye bısey dıcektm ama saatlerıne bakınca hepsı ogleden once sayılır kabulum bu sekılde.
12.30la 18.20 arasnda bıseyler yeseydn keske aksam yemegnde yogurt cunku sadece..
su ve spor mukemmel
Sanki cok mu az yiosun canm sen bana bn bnlarla hayatta doymazmism gbi gelio:)Menüm:
Sabah: 1 poğaça+1 yumurta
Akşam:1 kepçe yeşil mercimek çorbası+yarım domates+3 kaşık yoğurt
Spor : 1 saat yürüyüş
su: 2,5litre
olmus zaten olan.. hıc bozma moralını hem dusunce gucu onemlı dımı ama..Normal Ekmek olsaydi 1 dilim yeterdide misir ekmegine dayanamadim bayadir yememistim bi daha nerde bulcam dedimyarin saf protein yapiyim diyorum
aynen.. ogun gıbı degıl kafama gore gıbı oldu bırazck..Dağınık duruyo ama fazla bişeyde yememişsin..
EsKiden gunde 1 hatta bi ogunde bazen 1 ekmegi yedigim oluyordu ekmeksiz yapamam diyodum 1 haftadir kendime sasiyorum nasil o kadar yiyodum diyeMenü güzel cnm, kek azmış
Keşke akşam yediğin ekmeği sabah yeseydin
Sen zaten genelde fazla ekmek yemiyon ama yicek olursanda sabah tercih etmeye çalış
anladım abla.. kotu bı menu degıl zaten.. hadı bakalım yarına neler gorucez tartıda cok merak edıyorum..Normalde ben öğlenleri ekmek yemiyom ama akşama yoğurt planladığım için yedim
Bide pazar kahvaltısıydı aslında
Ben Erken kalkınca, dünde 15 den beri bişey yememiştim, çok acıkmıştım
Doyuyorum valla.. Midem küçldü heralde..Sanki cok mu az yiosun canm sen bana bn bnlarla hayatta doymazmism gbi gelio:)
Ayyy benimkide öyle valla yer yer yer ama tığ gibi...E
EsKiden gunde 1 hatta bi ogunde bazen 1 ekmegi yedigim oluyordu ekmeksiz yapamam diyodum 1 haftadir kendime sasiyorum nasil o kadar yiyodum diyecogu zaman hazirlicak vaktim olmuyordu tek basima oglanla ugrasmaktan Ekmek arasi Kolay geliyodu esimde yemeyi sever ondada hipertroid var ondanmidir nedir kolay kilo almiyo
Defnecim genelde az yiyon zaten o yüzden poğaça fazla gelmedi gözümeMenüm:
Sabah: 1 poğaça+1 yumurta
Akşam:1 kepçe yeşil mercimek çorbası+yarım domates+3 kaşık yoğurt
Spor : 1 saat yürüyüş
su: 2,5litre
Walla denenebilir bence ya cok zor oldugunu dusunmuyorumolmus zaten olan.. hıc bozma moralını hem dusunce gucu onemlı dımı ama..yarın saf proteın ıyı fıkırmıs. bende mı denesem napsam bugunkı bı dılım kekın ustune
Sağol canım iyiyim çok şükür...Defnecim genelde az yiyon zaten o yüzden poğaça fazla gelmedi gözüme
Maşallah yürüyüşünüde hiç aksatmıyon
Ellerin daha iyi olmuştur inşallah
Doyuyorum valla.. Midem küçldü heralde..
Ayyy benimkide öyle valla yer yer yer ama tığ gibi...
Hoşgeldin aramıza füsuncum. Gayet iyi vermişsin istediğin kiloya ulaşırsın umarım.
hoşbulduk çok teşekkür ederim umarım ulaşırım
Feyzam sende genelde çok az yiyorsunBende paylasıym menumu.. oncelıkle pek saglıklı oldugnu dusunmuyorm kendı adıma.. bakalm sız ne dıceksınız..
sabah (haftasonu malum) 11de kahvaltı.. bı fıncan ıkısı bır arada bıraz salatalık domates peynır zeytın..
saat 2 gıbı 4 tane erık
5 gıbı bı kucuk kase rus salatası(mayonezsız), komusmz kek yapmıstı kucuk 15 yasnda fılan.. kendısı yapmıs yıyene kadar bekledı bı dılım yemek zorunda kaldm..
6 gıbı cok mınık bı kase leblebı yedım.. az once de bı fıncan turk kahvesı.. az sekerlıydı sekersız desem yalan olur.
sureklı evdeydm gun boyu bos durmadm belırlı bı saatm yoktu yemek ıcın.. pılav salata corba bıcok sey vardı masada ama canım hıc bırını ıstemedı..
neyse bakalım bugunlukde boyle olsun.. suyum 2.5 lt oldu sporumda sabah leslıe 3 mıle yapmısdm..
Troid çok çalıştığı zaman Kilo almıyorlar cnm bide zaten erkeklerin kas yapısı bizden fazla olduğu için şanslılarE
EsKiden gunde 1 hatta bi ogunde bazen 1 ekmegi yedigim oluyordu ekmeksiz yapamam diyodum 1 haftadir kendime sasiyorum nasil o kadar yiyodum diyecogu zaman hazirlicak vaktim olmuyordu tek basima oglanla ugrasmaktan Ekmek arasi Kolay geliyodu esimde yemeyi sever ondada hipertroid var ondanmidir nedir kolay kilo almiyo
Feyzam sende genelde çok az yiyorsun
Madem kahvaltıda ekmek yemiyon en azından yumurta kuru yemiş falan eksik etme
Akşamda patates kek leblebi
Birazdaha besleyici şeyler ye cnm
Yediklerin çok değil, bana göre eksik
Makbule etli pilav türü bişeymiydi ben hiç yapmadımBende menümü paylaşıyorum
sabah 11'de yarım simit bir kibrit kutusu peynir
akşam 19.30 da 3 yemek kaşığı maklube biraz yoğurt , domates ve salatalık
biraz sağlıksız olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?