- 7 Ağustos 2015
- 291
- 269
- 23
oOoOo ablam süpersin 50 dk yürüş + koşu canım çıkmassa belki bende yürürümBende menümü yazıp sonra sizinkilere bakayım
6.00 2 hurma 2 ısırık kıymalı pide
7. 00 1 yum peynir 4 zeytin maydonoz 1 çavdar sandwıch Ekm.salatalık
12.30 __3 er kş.mantar sote, tavuk ciğeri- peynir salata 1.sandwıch Ekm.
18.20 baharatlı yoğurt
Su 3 lt
50 dak.bantta yürüyüş +koşu
ewt gelelim menüme
06.40 - 07.05 :dışarıda spor
07.20 - 12.00 : uyku ( çok yorulmuşum)
13.00 :2 rafadan yumurta
16.00 :1 büyük bardak ayran bir simitin %75 i 1 salatalık
17.30 :1 aydilimi kadar karpuz
19.10 (akşam yemeği):nohutlu salata 1 kaşık yoğurt
20.00 - 21.00 :lesli 3 mil yapıcam bu sefer kendimi sıkıcam
inş iyidir menüm bana fene değilmişim gibi geldi yorumlarınızı bekkliyorum ablalarım özellikleMefkurem ablam ♥
ekmek ve pıdeye bısey dıcektm ama saatlerıne bakınca hepsı ogleden once sayılır kabulum bu sekılde.Bende menümü yazıp sonra sizinkilere bakayım
6.00 2 hurma 2 ısırık kıymalı pide
7. 00 1 yum peynir 4 zeytin maydonoz 1 çavdar sandwıch Ekm.salatalık
12.30 __3 er kş.mantar sote, tavuk ciğeri- peynir salata 1.sandwıch Ekm.
18.20 baharatlı yoğurt
Su 3 lt
50 dak.bantta yürüyüş +koşu
bence menunde cıs yok. gormedım benElm hanimlar Bende bugun ciss yedim acik
10:00 menemen
Peynir
Domates salatalik
12:30 yarim dilim kek ( gorumcem yapmisti yemesem Alinirdi )
17:00 izgara tavuk 3 kofte ayran
2 dilim misir ekmegi
2 karalahana sarmsi( disardaydikta) d a
2.5 lt su
Aksam 30 dk step yapicam
aa öğle yok ablam nası durdun sen bu kadarMenüm:
Sabah: 1 poğaça+1 yumurta
Akşam:1 kepçe yeşil mercimek çorbası+yarım domates+3 kaşık yoğurt
Spor : 1 saat yürüyüş
su: 2,5litre
Hoşgeldin aramıza füsuncum. Gayet iyi vermişsin istediğin kiloya ulaşırsın umarım.Merhaba arkadaşlar boyum 160 kilom 62 41 yaşındayım. Hedefim 52 kiloya inmek . Nisan ayında 74.4 kilo ile diyete başladım. Aranıza katılabilir miyim?
Menün simit hariç güzel. simit yerine 1 dilim tamtahıllı ekmek ve tavuk sebze tarzı yersen daha tok tutar.. >Sporda kendini zorlama kilo vermen durduğunda o ek zamanlara ihtiyaç duyabilirsin.ewt gelelim menüme
inş iyidir menüm bana fene değilmişim gibi geldi yorumlarınızı bekkliyorum ablalarım özellikleMefkurem ablam ♥
Bende lahmacuna hayır dedim.yufka ekmegı dedıgn seyı tam anlayamadm ama yaglı degılse mıktarında da cok asırıya kacmadysan olabılır bence.. mısır da dondurma da yememen cok ıyı olmus ustelık..
Çok kötü sayılmaz cnm çikoyu en azından öğlen yemişin ve azMenu bildirimimi yapiyorum erkenden:) cok ovunulcek bisey yok malesef. Bgn kdnmi surekli ac hissetttim.
Sabah
Bi yumurta
Bi bardak ceyrek muzlu sut
Bi dilim cavdar ekmegi
Domates peynir
Minicik pekmez
Azicik tereyagi
Oglen
Bir erik
4 kasik kisir
Bi kucucuk parca cikolata ama cook kucuk
Aksam
Binkase yogurt corbasi
Bi kucuk tabak kapuska
Biraz patates haslamasi ve yogurt
Haydi bakalim bgnluk bitti insallah:) geriye su ve cay kaliyor icmeye:)
Önce kendi tutup yemediklerin için kocamaaaaan tebrikler cnmMenümü vereyim
Pazar günü seremonisine yenik düştüm. Dünkü ekmeksiz günün tersine bugün ekmek aslında sağlıklı ama yufka olduğu için tam buğdaylı da olsa kalorili olabilr
Sabah 2 yumurtadan salata, domates, 1 çay k bal, 2 zeytin, çok az peynir, biraz yufka ekmek
Öğlen 6 köfte yufka ekmeği
Akşam yufka ekmeğihaşlanmış tavuk göğsüyle salata
Bugünlük menüm bu kadar, mısır istiyordu canım, çarşıya çıkıp yiyemedimdondurma yediler bizmkiler, tuttum kendimi, ben yemedim
Su 2 litre, spor saatlerce ev toplama, dolap silme
aslında bende öyle düşünüyorumsımıt baya kalorılı bısey susamdan dolayı fılan.. ve ben hıc doymuyorm sımıt yedıgmde sızı bılmem amaspor olarak naptn dısarıda canım yuruyusmu? onun dısnda gayet ıyı gorunuyo paylastıgn en ıyı menu sanırm sımdıye kadarç leslıe 1de zorlanıyosan normalde 2yle devam et 3 agır gelebılr dıye dusnuyorm..
canım pogacayla baslamasan keske gune.. kahvaltı turu seyler yesen yumurta zaten doyurucu bı besın.. bence daha ıyı olur.. aksama kadar bısey yemedınmı seeennMenüm:
Sabah: 1 poğaça+1 yumurta
Akşam:1 kepçe yeşil mercimek çorbası+yarım domates+3 kaşık yoğurt
Spor : 1 saat yürüyüş
su: 2,5litre
cok ıyı yapmıssn canım benımHoşgeldin aramıza füsuncum. Gayet iyi vermişsin istediğin kiloya ulaşırsın umarım.
Menün simit hariç güzel. simit yerine 1 dilim tamtahıllı ekmek ve tavuk sebze tarzı yersen daha tok tutar.. >Sporda kendini zorlama kilo vermen durduğunda o ek zamanlara ihtiyaç duyabilirsin.
Bende lahmacuna hayır dedim.
Tatlım senin vereceğin Kilo 3-5 Kilo değilayy saol ablam aslında yumurtadan sonra akşama yemeğine kadar birşey yemicektim ama şekerim düştü kötü oldum açlıktanda 99.8 e düşmüşüm korktum birşeyler yedim işte ama yine fena gaza geldimm ♥
once 1 mıle bıtırmeye calıs bı anda 3e heveslenme oyle.. adım adım ılerde bende ılk 3-4 gun 1 mıle yaparak basladm sonra yıne bı ıkı gun 2 mıle yaptm oyle gectım 3e..aslında bende öyle düşünüyorumablam ama bilmiyorum en azında bi 20 dk yapsam çok iyi olur
ok by ablalar ♥once 1 mıle bıtırmeye calıs bı anda 3e heveslenme oyle.. adım adım ılerde bende ılk 3-4 gun 1 mıle yaparak basladm sonra yıne bı ıkı gun 2 mıle yaptm oyle gectım 3e..zaten 3ten sonrasnı da bulamıyorm. boyle devam edıcek sanırm.
Menü güzel cnm, kek azmışElm hanimlar Bende bugun ciss yedim acik
10:00 menemen
Peynir
Domates salatalik
12:30 yarim dilim kek ( gorumcem yapmisti yemesem Alinirdi )
17:00 izgara tavuk 3 kofte ayran
2 dilim misir ekmegi
2 karalahana sarmsi( disardaydikta) d a
2.5 lt su
Aksam 30 dk step yapicam
Kendini astin bence canm:) masallahewt gelelim menüme
Normal Ekmek olsaydi 1 dilim yeterdide misir ekmegine dayanamadim bayadir yememistim bi daha nerde bulcam dedimbence menunde cıs yok. gormedım bensabah cok ıyı kekde olsun canım ustelık 1 bıle degıl yarım yemıssın.. aksam da ekmek 2 yerıne 1 dılım olsa daha bı ıyı dururdu sankı.. onun dısnda sporda su da ıyı.. suyun zaten yarım lıtre daha olur yatmadan 3e tamamlarsn.. gayet guzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?