💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

oOoOo ablam süpersin 50 dk yürüş + koşu canım çıkmassa belki bende yürürüm

sımıt baya kalorılı bısey susamdan dolayı fılan.. ve ben hıc doymuyorm sımıt yedıgmde sızı bılmem ama spor olarak naptn dısarıda canım yuruyusmu? onun dısnda gayet ıyı gorunuyo paylastıgn en ıyı menu sanırm sımdıye kadarç leslıe 1de zorlanıyosan normalde 2yle devam et 3 agır gelebılr dıye dusnuyorm..

Elm hanimlar Bende bugun ciss yedim acik
10:00 menemen
Peynir
Domates salatalik
12:30 yarim dilim kek ( gorumcem yapmisti yemesem Alinirdi )
17:00 izgara tavuk 3 kofte ayran
2 dilim misir ekmegi
2 karalahana sarmsi( disardaydikta) d a
2.5 lt su
Aksam 30 dk step yapicam

ekmek ve pıdeye bısey dıcektm ama saatlerıne bakınca hepsı ogleden once sayılır kabulum bu sekılde.

12.30la 18.20 arasnda bıseyler yeseydn keske aksam yemegnde yogurt cunku sadece..
su ve spor mukemmel

bence menunde cıs yok. gormedım ben sabah cok ıyı kekde olsun canım ustelık 1 bıle degıl yarım yemıssın.. aksam da ekmek 2 yerıne 1 dılım olsa daha bı ıyı dururdu sankı.. onun dısnda sporda su da ıyı.. suyun zaten yarım lıtre daha olur yatmadan 3e tamamlarsn.. gayet guzel..

Bende paylasıym menumu.. oncelıkle pek saglıklı oldugnu dusunmuyorm kendı adıma.. bakalm sız ne dıceksınız..

sabah (haftasonu malum) 11de kahvaltı.. bı fıncan ıkısı bır arada bıraz salatalık domates peynır zeytın..
saat 2 gıbı 4 tane erık
5 gıbı bı kucuk kase rus salatası(mayonezsız), komusmz kek yapmıstı kucuk 15 yasnda fılan.. kendısı yapmıs yıyene kadar bekledı bı dılım yemek zorunda kaldm..
6 gıbı cok mınık bı kase leblebı yedım.. az once de bı fıncan turk kahvesı.. az sekerlıydı sekersız desem yalan olur.

sureklı evdeydm gun boyu bos durmadm belırlı bı saatm yoktu yemek ıcın.. pılav salata corba bıcok sey vardı masada ama canım hıc bırını ıstemedı..
neyse bakalım bugunlukde boyle olsun.. suyum 2.5 lt oldu sporumda sabah leslıe 3 mıle yapmısdm..

Merhaba arkadaşlar boyum 160 kilom 62 41 yaşındayım. Hedefim 52 kiloya inmek . Nisan ayında 74.4 kilo ile diyete başladım. Aranıza katılabilir miyim?
Hoşgeldin aramıza füsuncum. Gayet iyi vermişsin istediğin kiloya ulaşırsın umarım.
Menün simit hariç güzel. simit yerine 1 dilim tamtahıllı ekmek ve tavuk sebze tarzı yersen daha tok tutar.. >Sporda kendini zorlama kilo vermen durduğunda o ek zamanlara ihtiyaç duyabilirsin.
yufka ekmegı dedıgn seyı tam anlayamadm ama yaglı degılse mıktarında da cok asırıya kacmadysan olabılır bence.. mısır da dondurma da yememen cok ıyı olmus ustelık..
Bende lahmacuna hayır dedim.

Çok kötü sayılmaz cnm çikoyu en azından öğlen yemişin ve az
Akşam yoğurt çorbası pirinçli yada buğdaylıdır heralde patates olmasa daha iyi olurmuş
Bugünde kısır var ama yarın ola hayrola

Önce kendi tutup yemediklerin için kocamaaaaan tebrikler cnm
Menün güzel ama en azından akşam yufka olmasaymış daha iyi olurdu
Köftenin
yanında salata ayranımız olsa daha lezzetli olurdu. Suyuda artırmaya çalış cnm

aslında bende öyle düşünüyorum ablam ama bilmiyorum en azında bi 20 dk yapsam çok iyi olur

Menüm:
Sabah: 1 poğaça+1 yumurta
Akşam:1 kepçe yeşil mercimek çorbası+yarım domates+3 kaşık yoğurt
Spor : 1 saat yürüyüş
su: 2,5litre
canım pogacayla baslamasan keske gune.. kahvaltı turu seyler yesen yumurta zaten doyurucu bı besın.. bence daha ıyı olur.. aksama kadar bısey yemedınmı seeenn aksam cok cok ıyı ama acıkırsn dıye dusnuyorm.. saatını bılmıyorm gercı ama ara ogun yapabılırsn kendıne ıstersen.. spor su gayet ıyı canım benım..

cok ıyı yapmıssn canım benım

Tatlım senin vereceğin Kilo 3-5 Kilo değil
Uzun zaman devam etmen gerektiği için yeterli ve dengeli beslenmen lazım
Aç Kalmak öğün atlamak yok
Sadece cısslara dikkat et
Diğerlerini doyuncaya kadar ye

aslında bende öyle düşünüyorum ablam ama bilmiyorum en azında bi 20 dk yapsam çok iyi olur
once 1 mıle bıtırmeye calıs bı anda 3e heveslenme oyle.. adım adım ılerde bende ılk 3-4 gun 1 mıle yaparak basladm sonra yıne bı ıkı gun 2 mıle yaptm oyle gectım 3e.. zaten 3ten sonrasnı da bulamıyorm. boyle devam edıcek sanırm.

Menü güzel cnm, kek azmış
Keşke akşam yediğin ekmeği sabah yeseydin
Sen zaten genelde fazla ekmek yemiyon ama yicek olursanda sabah tercih etmeye çalış

Kendini astin bence canm:) masallah

Normal Ekmek olsaydi 1 dilim yeterdide misir ekmegine dayanamadim bayadir yememistim bi daha nerde bulcam dedim yarin saf protein yapiyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…