• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende menümü yazıp sonra sizinkilere bakayım

6.00 2 hurma 2 ısırık kıymalı pide

7. 00 1 yum peynir 4 zeytin maydonoz 1 çavdar sandwıch Ekm.salatalık

12.30 __3 er kş.mantar sote, tavuk ciğeri- peynir salata 1.sandwıch Ekm.

18.20 baharatlı yoğurt

Su 3 lt

50 dak.bantta yürüyüş +koşu
oOoOo ablam süpersin 50 dk yürüş + koşu canım çıkmassa belki bende yürürüm :D :D

ewt gelelim menüme
06.40 - 07.05 :dışarıda spor
07.20 - 12.00 : uyku ( çok yorulmuşum)
13.00 :2 rafadan yumurta
16.00 :1 büyük bardak ayran bir simitin %75 i 1 salatalık
17.30 :1 aydilimi kadar karpuz
19.10 (akşam yemeği):nohutlu salata 1 kaşık yoğurt

20.00 - 21.00 :lesli 3 mil yapıcam bu sefer kendimi sıkıcam
inş iyidir menüm bana fene değilmişim gibi geldi yorumlarınızı bekkliyorum ablalarım özellikle Mefkurem Mefkurem ablam ♥

sımıt baya kalorılı bısey susamdan dolayı fılan.. ve ben hıc doymuyorm sımıt yedıgmde sızı bılmem ama :KK53: spor olarak naptn dısarıda canım yuruyusmu? onun dısnda gayet ıyı gorunuyo paylastıgn en ıyı menu sanırm sımdıye kadarç leslıe 1de zorlanıyosan normalde 2yle devam et 3 agır gelebılr dıye dusnuyorm.. :KK68:

Elm hanimlar Bende bugun ciss yedim acik:-)
10:00 menemen
Peynir
Domates salatalik
12:30 yarim dilim kek ( gorumcem yapmisti yemesem Alinirdi )
17:00 izgara tavuk 3 kofte ayran
2 dilim misir ekmegi
2 karalahana sarmsi( disardaydikta) d a
2.5 lt su
Aksam 30 dk step yapicam

Bende menümü yazıp sonra sizinkilere bakayım

6.00 2 hurma 2 ısırık kıymalı pide

7. 00 1 yum peynir 4 zeytin maydonoz 1 çavdar sandwıch Ekm.salatalık

12.30 __3 er kş.mantar sote, tavuk ciğeri- peynir salata 1.sandwıch Ekm.

18.20 baharatlı yoğurt

Su 3 lt

50 dak.bantta yürüyüş +koşu
ekmek ve pıdeye bısey dıcektm ama saatlerıne bakınca hepsı ogleden once sayılır kabulum bu sekılde. :KK68::KK37:

12.30la 18.20 arasnda bıseyler yeseydn keske aksam yemegnde yogurt cunku sadece..
su ve spor mukemmel:KK51:

Peynir
Domates salatalik
2 dilim misir ekmegi
2.5 lt su
Aksam 30 dk step yapicam
bence menunde cıs yok. gormedım ben:KK37: sabah cok ıyı kekde olsun canım ustelık 1 bıle degıl yarım yemıssın.. aksam da ekmek 2 yerıne 1 dılım olsa daha bı ıyı dururdu sankı.. :confused: onun dısnda sporda su da ıyı.. suyun zaten yarım lıtre daha olur yatmadan 3e tamamlarsn.. gayet guzel.. :KK68:

Bende paylasıym menumu.. oncelıkle pek saglıklı oldugnu dusunmuyorm kendı adıma.. bakalm sız ne dıceksınız..o_O

sabah (haftasonu malum) 11de kahvaltı.. bı fıncan ıkısı bır arada bıraz salatalık domates peynır zeytın..:kk77:
saat 2 gıbı 4 tane erık:KK51:
5 gıbı bı kucuk kase rus salatası(mayonezsız), komusmz kek yapmıstı kucuk 15 yasnda fılan.. kendısı yapmıs yıyene kadar bekledı bı dılım yemek zorunda kaldm.. :KK23:
6 gıbı cok mınık bı kase leblebı yedım.. az once de bı fıncan turk kahvesı.. az sekerlıydı sekersız desem yalan olur. o_O

sureklı evdeydm gun boyu bos durmadm belırlı bı saatm yoktu yemek ıcın.. pılav salata corba bıcok sey vardı masada ama canım hıc bırını ıstemedı..
neyse bakalım bugunlukde boyle olsun.. suyum 2.5 lt oldu sporumda sabah leslıe 3 mıle yapmısdm.. :KK68:

Merhaba arkadaşlar boyum 160 kilom 62 41 yaşındayım. Hedefim 52 kiloya inmek . Nisan ayında 74.4 kilo ile diyete başladım. Aranıza katılabilir miyim?
Hoşgeldin aramıza füsuncum. Gayet iyi vermişsin istediğin kiloya ulaşırsın umarım.
ewt gelelim menüme

inş iyidir menüm bana fene değilmişim gibi geldi yorumlarınızı bekkliyorum ablalarım özellikle Mefkurem Mefkurem ablam ♥
Menün simit hariç güzel. simit yerine 1 dilim tamtahıllı ekmek ve tavuk sebze tarzı yersen daha tok tutar.. >Sporda kendini zorlama kilo vermen durduğunda o ek zamanlara ihtiyaç duyabilirsin.
yufka ekmegı dedıgn seyı tam anlayamadm ama yaglı degılse mıktarında da cok asırıya kacmadysan olabılır bence.. mısır da dondurma da yememen cok ıyı olmus ustelık.. :KK68:
Bende lahmacuna hayır dedim.

Menu bildirimimi yapiyorum erkenden:) cok ovunulcek bisey yok malesef. Bgn kdnmi surekli ac hissetttim.

Sabah
Bi yumurta
Bi bardak ceyrek muzlu sut
Bi dilim cavdar ekmegi
Domates peynir
Minicik pekmez
Azicik tereyagi

Oglen
Bir erik
4 kasik kisir
Bi kucucuk parca cikolata ama cook kucuk

Aksam
Binkase yogurt corbasi
Bi kucuk tabak kapuska
Biraz patates haslamasi ve yogurt

Haydi bakalim bgnluk bitti insallah:) geriye su ve cay kaliyor icmeye:)
Çok kötü sayılmaz cnm çikoyu en azından öğlen yemişin ve az
Akşam yoğurt çorbası pirinçli yada buğdaylıdır heralde patates olmasa daha iyi olurmuş
Bugünde kısır var ama yarın ola hayrola

Menümü vereyim
Pazar günü seremonisine yenik düştüm. Dünkü ekmeksiz günün tersine bugün ekmek aslında sağlıklı ama yufka olduğu için tam buğdaylı da olsa kalorili olabilr

Sabah 2 yumurtadan salata, domates, 1 çay k bal, 2 zeytin, çok az peynir, biraz yufka ekmek

Öğlen 6 köfte yufka ekmeği

Akşam yufka ekmeği :KK43: haşlanmış tavuk göğsüyle salata

Bugünlük menüm bu kadar, mısır istiyordu canım, çarşıya çıkıp yiyemedim :KK43: dondurma yediler bizmkiler, tuttum kendimi, ben yemedim

Su 2 litre, spor saatlerce ev toplama, dolap silme
Önce kendi tutup yemediklerin için kocamaaaaan tebrikler cnm
Menün güzel ama en azından akşam yufka olmasaymış daha iyi olurdu
Köftenin
yanında salata ayranımız olsa daha lezzetli olurdu. Suyuda artırmaya çalış cnm

sımıt baya kalorılı bısey susamdan dolayı fılan.. ve ben hıc doymuyorm sımıt yedıgmde sızı bılmem ama :KK53: spor olarak naptn dısarıda canım yuruyusmu? onun dısnda gayet ıyı gorunuyo paylastıgn en ıyı menu sanırm sımdıye kadarç leslıe 1de zorlanıyosan normalde 2yle devam et 3 agır gelebılr dıye dusnuyorm.. :KK68:
aslında bende öyle düşünüyorum :D ablam ama bilmiyorum en azında bi 20 dk yapsam çok iyi olur

Menüm:
Sabah: 1 poğaça+1 yumurta
Akşam:1 kepçe yeşil mercimek çorbası+yarım domates+3 kaşık yoğurt
Spor : 1 saat yürüyüş
su: 2,5litre
canım pogacayla baslamasan keske gune.. kahvaltı turu seyler yesen yumurta zaten doyurucu bı besın.. bence daha ıyı olur.. aksama kadar bısey yemedınmı seeenn :KK57:aksam cok cok ıyı ama acıkırsn dıye dusnuyorm.. saatını bılmıyorm gercı ama ara ogun yapabılırsn kendıne ıstersen.. spor su gayet ıyı canım benım.. :KK68:

Hoşgeldin aramıza füsuncum. Gayet iyi vermişsin istediğin kiloya ulaşırsın umarım.

Menün simit hariç güzel. simit yerine 1 dilim tamtahıllı ekmek ve tavuk sebze tarzı yersen daha tok tutar.. >Sporda kendini zorlama kilo vermen durduğunda o ek zamanlara ihtiyaç duyabilirsin.

Bende lahmacuna hayır dedim.
cok ıyı yapmıssn canım benım :KK37:

ayy saol ablam aslında yumurtadan sonra akşama yemeğine kadar birşey yemicektim ama şekerim düştü kötü oldum açlıktanda 99.8 e düşmüşüm korktum birşeyler yedim işte ama yine fena gaza geldimm ♥
Tatlım senin vereceğin Kilo 3-5 Kilo değil
Uzun zaman devam etmen gerektiği için yeterli ve dengeli beslenmen lazım
Aç Kalmak öğün atlamak yok
Sadece cısslara dikkat et
Diğerlerini doyuncaya kadar ye

aslında bende öyle düşünüyorum :KK70: ablam ama bilmiyorum en azında bi 20 dk yapsam çok iyi olur
once 1 mıle bıtırmeye calıs bı anda 3e heveslenme oyle.. adım adım ılerde bende ılk 3-4 gun 1 mıle yaparak basladm sonra yıne bı ıkı gun 2 mıle yaptm oyle gectım 3e.. :KK66:zaten 3ten sonrasnı da bulamıyorm. boyle devam edıcek sanırm. :KK70:

Peynir
Domates salatalik
2 dilim misir ekmegi
2.5 lt su
Aksam 30 dk step yapicam
Menü güzel cnm, kek azmış
Keşke akşam yediğin ekmeği sabah yeseydin
Sen zaten genelde fazla ekmek yemiyon ama yicek olursanda sabah tercih etmeye çalış

ewt gelelim menüme

Kendini astin bence canm:) masallah

bence menunde cıs yok. gormedım ben:KK37: sabah cok ıyı kekde olsun canım ustelık 1 bıle degıl yarım yemıssın.. aksam da ekmek 2 yerıne 1 dılım olsa daha bı ıyı dururdu sankı.. :confused: onun dısnda sporda su da ıyı.. suyun zaten yarım lıtre daha olur yatmadan 3e tamamlarsn.. gayet guzel.. :KK68:
Normal Ekmek olsaydi 1 dilim yeterdide misir ekmegine dayanamadim bayadir yememistim bi daha nerde bulcam dedim :-) yarin saf protein yapiyim diyorum

Back