bende dün tok karnına 82.2 geliyodum bugun aç karnına 80.7 i gördüm. tartıda kafayı yedi heraldesanırım benımdeee yarın ak koyun kara koyun cıkacak meydane ramazanda hıc tartılmadım sadece ortalarında bır kez tartıldım ac karna 83,9 cıvarıydım
Ayyy orada 80li rakam görmek ne güzelmiş.... 114den sonra!!!BAŞLANGIÇ KİLOLARI
mefkurem 78.8
Storeperde 78,4
Srgn avc 82,2
Fikirdelisi 71.9
Braveness 85.3
Balikkiz 74.6
Muska77 88.7
Çok sevdiğin bi tatlıysa 1 çatal alıp yavaşça tadını çıkar üstünede 1 bardak su yuvarla.. Çok kısıtlarsan Ne olduğunu anlamadan kendini yerken bulursun ve bu sefer duramazsında.. Ben her aksam 1 çatal alıyorum. ogün az yediysem 1 tane yiyorum..sizlerin varlığıyla ve desteginizle daha da azimliyim. yemicem o tatlıdan
gece sonunda da yemediğimi bildiricem içim daha da rahatlayacak
ewet sewiyorum ama bundan bi hafta önce iki dilim kadayıf yemiştim onun birine sayayım diyorum. ağzıma koyarsam tutamam.Ayyy orada 80li rakam görmek ne güzelmiş.... 114den sonra!!!
Çok sevdiğin bi tatlıysa 1 çatal alıp yavaşça tadını çıkar üstünede 1 bardak su yuvarla.. Çok kısıtlarsan Ne olduğunu anlamadan kendini yerken bulursun ve bu sefer duramazsında.. Ben her aksam 1 çatal alıyorum. ogün az yediysem 1 tane yiyorum..
O kötü işte ben 1 bilemedin 2 çatalla kesiliyorum. Canım istiyo ama dur demeyi öğrendim nefsime bu 4 ayda..ewet sewiyorum ama bundan bi hafta önce iki dilim kadayıf yemiştim onun birine sayayım diyorum. ağzıma koyarsam tutamam.
bende yemekte dur diyebiliyorum ama tatlılarda malesef sonu hüsranO kötü işte ben 1 bilemedin 2 çatalla kesiliyorum. Canım istiyo ama dur demeyi öğrendim nefsime bu 4 ayda..
doğru teşhisHiçbirimiz tatlıya hayır diyemiyormuşuz bu şekerliğimiz ondanmışş demekki
Ev işide spor sayılır bence yemeklereyardım et.yürüyüşe çıksam mı ki birazda sıcak hava ama akşamda misafir gelecek yemeklere yardım etmem lazım kararsız kaldm çıksam mı çıkmasam mı
zayıflayınca derim belki. verirken çok zorlandm bi daha yaşamak istemiyorum o anları diyip durdurum kendimidoğru teşhis
amam çıkmazsamda kendimi suçlu gibi hissetcem ben en iyisi çıkayım. bi saat yürüyüşümü yapıp geleyim. gelincede bildireyimEv işide spor sayılır bence yemeklereyardım et.
süper yaaaKızlar size 26 kgnin cm bazında eksilerini yazıyorum. Motive olursunuz belki..İlk önce yazılan 114,8kenki sonra yazılan 88,7ykenki..
Göğüs : 120 / 98 (-22 cm)
Bel : 111 / 88 (-23cm)
Kalça : 134 / 111 (-23 cm)
Basen : 84 / 65 (-19 cm)
Kızlar size 26 kgnin cm bazında eksilerini yazıyorum. Motive olursunuz belki..İlk önce yazılan 114,8kenki sonra yazılan 88,7ykenki..
Göğüs : 120 / 98 (-22 cm)
Bel : 111 / 88 (-23cm)
Kalça : 134 / 111 (-23 cm)
Basen : 84 / 65 (-19 cm)
Sağol canım..:)Ooo masallah yaaaaa .kutlarim
4 ay 10 günde 26 kilo verdim ve hiç sarkma olmadı. Proteini bol al ve yürü...süper yaaa
82 den 60 düştügümde bu şekilde farkedilecek yanii
ya sarkmalrı önlemek için ne yapmam lazım
korkuyyorum sarkacak diye
süper ben yürüyüşe çıkıyorum gelince bildirimimi yapcam sanaSağol canım..:)
4 ay 10 günde 26 kilo verdim ve hiç sarkma olmadı. Proteini bol al ve yürü...
Sağol canımdarısı başınıza inş. Sizde ölçülerinizi alıp yazın bi yere 1 ay snra tekrar olcün insanın hoşuna gidiyor..Maşallahhhh harika harikaaa
Tamam canım bütün topik bekliyoruz.. ben birazdan çıkabilirim ama sonra bakarım ok?süper ben yürüyüşe çıkıyorum gelince bildirimimi yapcam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?