merhabalar kızlar mesajlarınızı okudum tek tek.. gunduzlerıı pek bısey yapmıyorum ama yazdıklarınızı okumak bıle motıve edıyo benı o yuzden gırdım.. mısafırlermz hala burdalar ıftara baska yere gıdıceklermıs.. oruclu moruclu dısarı cıktık bıraz yuruyebıldm cok degıl.. avm gezdık bı tur
38 beden bıcok sey begendım ve bekleyın benı dedımmm
hıc bısey almadım cunku kararlıym zayıflıcamm.. ınanılmaz susadımm..aksam suyumu ıcıcem cokca, yemeklermden de azar azar yıcem.. salataya abanıcamm tatlı mı o da nesı..
yemıcemmm!
aksam yıne yazarım kızlar hepınızı opuyorum..
helâl sana güzellik valla bende tatlı diye bişey hatırlamıyom
Ciktim dusumu aldim yemege yardim ediyorum yurudugum icin cok mutluyum.. Tatli yok yemicem
Ohhh miss miss
Ne demişler nerde hareket orda bereket
Aynen cnm
Kızlar grubumuz baya azimli çıktı haa
Valla çok mutlu oluyom
Sizin sayenizde bende kaç gündür tatlı yemedim
Yok ablacım dünkü karnıyarık fırın daydı közleme :) kızartma türü hiç yapılmıyor bizim evde :)
Kompostoda 10 bardak su ya 1 çay bardağı şeker koyarak yapmıştım o yüzden çok şekerli değildi :)
Sabah tartılmıştım ama vakit bulup giremedim :|
Güncel başlangıç kilo: 98.6
inşallah 1,1 buçuk ayda bu 88 e inecel ! :)))
bugün yediklerime gelirsek--> sabah:10 gibi ,lorlu yumurta (1yumurta) + küçük domates+1salatalık+1 yeşil biber+4 zeytin
öğle: 2 yemek kaşığı haşlama makarna, mevsim salata
akşam: ton balıklı salata (geniş servis)
şuana kadar içtiğim su da 2 litreyi geçmiştir, uyuyasıya kadar 3 litreyi bulurum :)))
Başlangıcımız hayırlı olsun tatlım
Sende çok güzel gidiyosun. Menülerinde güzel
A.a bundan sonra bildirimlerimizi zamanında yapalım fıstık
Hanımlarrr sizce 1 ayda en fazla kaç kilo verilir ?
1 ay sonra erkek arkadaşımla görüşebilirim ayrı şehirlerdeyiz deee...
Ve ayrıca bir düğün işi olabilir o düğüne katılırsam daha da zayıf olmam lazım..
Ne yiyeyim ne içeyim ne yapayımm ayhh kafam çok karışıııkkk
Sen güzel menüler yap zaten yürüyüşte yapıyon mutlaka gidecek güzelim
Bayramdan sonra eminim hem menümüz hem sporumuz daha düzene girecek
Bugünün menüsünü yazayım. Gündüz yazmadım malum ramazan ayındayız diye.
SABAH: 1 muz, 1 bardak süt
ARA : 1 sade kahve
ÖĞLEN: 3 kaşık pilav, 3 kaşık tava, 1 kase cacık ARA : 3 tane sarma AKŞAM : 1 kabak dolması, 4 sarma, 1 kase cacık.
1 kupaya yakın yeşil çay içtim.
1 litre su içtim devamı gelecek.
İşte yaptğım en saçma hareket birazcık meyveli kek yedim ya.
Hatamın farkındayım daha iyi olacak inşallah.
Ve sabahları doğru düzgün kahvaltı yapmadığımı biliyorum içimden gelmiyor. Ayrıca bugün pek proteinli olmamış
dediğim gibi zamanla herşey oturacak
Ama menün fazla kh olmuş .Pilav sarma dolma bide kek gelmiş üstüne
Dolma kıymalıda olsa içinde prinç vardır heralde
iftarımı yaptım namazı kılıp pc nin başına oturdum
çorbayı bi kepçe içtim salata bol yedim tavugu da yarım ince lavaşa sardım yedim kalktım
Ohh maşallah tatlım iyi olmuş
Merhabalarr.. ıftarımı yaptım sımdı.. dunkılerın devamı gıbı oldu bıraz salata yedım corbadan sıkıldım artık degısıklık olsun dedım cacık yaptım kendıme..(hem salata hem cacık ne acaıpse artık)
bır yemek kasıgı kadar pılav ve sulu kofte yedım ama suyunu ıcmedım cak azıcık patetesleyle koftelerını yanı.. (yemegın suyu yaglı dıye duymustm bı yerde yenılmesı zararlıyms) tanelerını yedım bende. sadece sofrada 5 bardak su ıctım.. 1 lıtreden daha fazlasını da ıcersem tamamdır.. dun gece sırkelı su ıcemedım.. onu da ıcıcem bu arada bıraz otursun yedıklerımm koşarak geldm unutmadan yazıym dıye
ıpımı de atlıcam bugun 500 tane gıbı dusnuyorum.. evde olan uc tane hazır tatlı cesıdı var.. bıde revanımız duruyo ama yemedım yemıcem kararlıyım..
anneme makıneyı bosaltma konusnda da soz verdım onlarda baya kalorı yakıyomus dıye duydm.. ıpten once yapıcam mutlaka ısınma hareketı gıbı olsun
sımdılık opuyorum yıne sızlerı.. ben ıpımı atlıym makınyı bosaltıym dusumu alıym suyumu ıcıym gelıcem.. oo ne cok ısım varmıs kactım ben
Sen baya azimli çıktın güzelim
İp atlamak hem basit hem de çok faydalı
Bayramdan sonra bence hepimiz biraz biraz başlıyalım.ne yaparsak kârdır
Ayy kızlar daha çok uğrayın ben sizi özlüyorum vallahi bakıyorum sohbet edecek yoldaş arıyorum sürekli
Aynen cnm yaa
Bak ben fırsat bulduğum gibi burdayım
Birbirimizi tanıdıkça sohbet daha koyulaşacaktır
O yüzden anlatın kendinizden bişeyler
ıftarda yedıklerımı yazdıktan sonraaa.. 500 ıp atladımm
bu arada 5 bardak su 1 lıtre yapıyo.. ıftardan sonra da 3 bardak ıctım.. dusumu da aldım mısler gıbı
hurma yedım 4 tane de.. o tatlıları yememek ıcın oyle zor tutuyorm kı kendımı.. hurma yıyım dedım azıcık fazla oldu ama anca doydu gozum
Yok yok cnm 1 dil tatlı yemektense 4 hurma daha iyi.
İyi yapmışın
selam
Sabah 10.15
1 yumurta 2 domates 1 salatalık 2 dilim ekmek
Öğlen 2 30
menemen 2 dilim ekmek 1 kase hosaf
Ara 1 muz
Aksam
börülce salatasi tarhana çorbası 1 dl ekmek
Hosaf olmayaydi iyiydi ama ...
her zaman diyorumya tatlım menülerinizde yoğurt salata mutlaka olsun. Akşam biraz yetersiz fazla kh
Bide lütfen bolca su özellikle emzirenler
Benim fıstıklarıma biraz motivasyon göndereyimm !
Eki Görüntüle 1579714
Çok iyi yapıyon cnm
Onlar yapabildiyse bizde yaparız
kocamaaaaan AFERİM tatlıma. Hep böyle olalım inşallah
Yemediğini için daha mutluluk dimi
Bravo sana. Kızlar misafirlerim simdi gitti menum soyle
Sabah : 2 yumurta/yarım kk peynir
Ogle yok
Aksam: yarım pors mercimek corbası/ 5 kasık musakka/4 kasık pilav/1 bardak ayran/ceyrek yassı kadayıf
425 kalori/ 37 kb
Muskam sanada geçmiş olsun
Bende son posta misafiri bugün atlattım
Sen kb yaptığın için bişey diyemiyorum
Bence kalori alırken en önemlisi besleyici değeri yani kaliteli kalori