çalışanların işi gerçekten zorMefkurem evet ablacım menulerım orantısız ramazan dolayısıyla ınsallah duzene gırecek
yarın kılo bıldırımımı yapıyorum Allahın ıznıyle bende ıs yerındeyım gorusmek uzere herkese sevgılerrr
küçük çocukları sen bana sor tatlımmühendisim. çocuklara şimdilik annem bakıyor. bi süre sonra ufaklık krese kız okula başlıcak
Olsun kızzzz. Bu faydalı bağımlılıkAyy buraya bakmadan edemiyorum bağımlılık oldu, normalde forumlara pek girmezdim bi süre sonra giderdim inşallah öyle olmaz. Ve olmayacak gibi duruyor
Akşam bildirimini bekliyom cnmsizlerin varlığıyla ve desteginizle daha da azimliyim. yemicem o tatlıdan
gece sonunda da yemediğimi bildiricem içim daha da rahatlayacak
Ben de tam tersi ya hep ya hiçO kötü işte ben 1 bilemedin 2 çatalla kesiliyorum. Canım istiyo ama dur demeyi öğrendim nefsime bu 4 ayda..
Bu şekerliliğiimiz sadece huyumuzda kalsınHiçbirimiz tatlıya hayır diyemiyormuşuz bu şekerliğimiz ondanmışş demekki
Ben okuyarak geliyomyürüyüşe çıksam mı ki birazda sıcak hava ama akşamda misafir gelecek yemeklere yardım etmem lazım kararsız kaldm çıksam mı çıkmasam mı
Biraz sabırla daha ne rakamlar görecez tatlımAyyy orada 80li rakam görmek ne güzelmiş.... 114den sonra!!!
Inan ben hayalini bile kuramıyodum bu kilonunzayıflayınca derim belki. verirken çok zorlandm bi daha yaşamak istemiyorum o anları diyip durdurum kendimişaka maka zayıflıyacagız ya hayalleri bile güzel ilk defa isteyerek sewerek alışverişe çıkcam
Ciktim dusumu aldim yemege yardim ediyorum yurudugum icin cok mutluyum.. Tatli yok yemicemBen okuyarak geliyom
Eğer akşam çıkamıcaksan gitsin iyi olur
Acaba gittinmi
Geldim. Misler gibi yürüyüşümü yaptim dusumu aldimohhTamam canım bütün topik bekliyoruz.. ben birazdan çıkabilirim ama sonra bakarım ok?
Aynen cnm buranın havasından nefret ediyorum
Sabahları bolca yeşillik salatalık falan yiyebilirsin cnm
Eğer karnıyarık közlemeyse sorun yok artık ben hiç bi şeyi kızartmıyorum
Bide komposto şekerliyse cıss
Onun dışında çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?