Amin canım buda tesellizaten en azından almadım.. ben çıkmalıyımcanım bu günde misafirim var. ve bi sürü işim....
Tatlı rekabet diyelim hem daha çokkilo vermeye çalışcaz hemde arkadaşların aşırılıklarını törpülemeye....Ben de bilmiyorum ki bir yarış içinde mi olacağız yoksa el ele verip zayıflamaya mı çalışcaz. Gerçi her türlüsü de bizim için olacak kaybettiğimiz bir şey yok kilolarımızdan başka inşallahhhh
Sağol tatlım havada öyle sıcakki mutfak cehennemazabı gibi geliyo :)Kolayy gelsin görüşmek üzere
Sağol tatlım havada öyle sıcakki mutfak cehennemazabı gibi geliyo :)
Merhabalar kilom bu hafta 88,7 (Sadece 500gr verdm bu haftapöf)
Stres ödem yapıyorsa benim bütün kilom ödemdiirrr
Ben de bilmiyorum ki bir yarış içinde mi olacağız yoksa el ele verip zayıflamaya mı çalışcaz. Gerçi her türlüsü de bizim için olacak kaybettiğimiz bir şey yok kilolarımızdan başka inşallahhhh
Çok teşekkür ederim cnm bakalım girdik bi yola alnımızın akıyla çıkarız inşallahMefkurem ablacım sayfan hayırlı olsun :)
başlangıcın hayırlı olsun cnm en geç 1 ay sonra 7 lere merhaba dicenYaa ben benim bu tartım dengesiz her çıkmamda başka çıkarıyor.
85.1 - 85.2 - 85.3 diye.
Hangisini yazalım şimdi.
85.3 olsun bari.
Sahur menün güzel tatlımgünaydınlaarrben de sahurummu yazayım bi yumurta bi salatalık domates cok az lor bi yesil biber 9 zeytin 3 hurma. suyuma cok dikat ediyorum günlük 3 litreden aşagı düşmüyorum. yürüyüşlerimede başladım vazgeçmicem. bi saat yürüyüş 300 ip atlama.. iftara ablamlar gelecek ve tavuk tantuni corba salata ve kadsyıf tatlısı en sevdiğimden nası başa cıkacagm ama yemicem kendim için yemicem.
Canım et ürünlerini yanında ekmek olmadan yiyebilirizbende akşam yapılacak tatlıdan ağzıma sürmicem sende ki azim bende de vardırdiye düşünüyorum.. ama tavuk tantuniyide çok seviyorum ne yaparım nası ölçüleyecegim bilmiyorum bana yardımcı olur musun
Canım seni pek göremiyomgünaydın millet
sonunda regl oldum
kilom gr oynamıyor . hala 71.9 um oysa pazartesiye hedefim 69.9 u görmekti
sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, zeytin, peynir
Daha bismillah güzelim yakında o kilolardan güle oynaya ayrılacaksın79'u bi göreydim hayırlısıyla..
Daha 5.5 kg vermem gerek onu ucundan görmek için..
Çok teşekkür ederim canımsüpersin . muhteşem. böyle hikayeleri duydukça çook mutlu oluyorum.
inşallah 65 olursun istediğin zamanda
Çok güzel demişin cnmdüşünürsün düşünürsün
hatta 50 leri bile düşünürsün yeter ki çabala
Selam cnmkızlar selamlar hayırlı cumalar gıremedım tartılamadım sabah bıldırım yapıcam ınsallah yarın
nasılsınızzzz keyıfler yerındedır ınsallah
Tabi zamanla oturacak herşeyimizsayfalarıda okuyamadım baya dokturmussunuz : )
dünlü menümğ paylasayım hemen ...
KAHVALTI : CEYREK SIMIT ONCEKI GUNDEN KALAN 1 BARDAK MEYVE SUYU
ÖĞLE : 4 kasık makarna domates bıberlı 2 kasık yogurt
AKŞAM : 4 yemek kasıgı sulu kofte yemegı
1,5 lıtre su arada ıkı şişe soda sade tukettım yavas yavas duzene sokucam ınsallah
Ben seni biliyorum akşamda olsa eminim o yürüyüş yapılırBoya işi olmasaydı şimdi yapardım yürüyüşümü akşama kaldı.
Akşama kalınca bazen üzerime ağırlık çöküyor zorla yapıyorum ya
Hele evin içinde eşyalar varken boya badana çok zor. Ama bittikten sonra insanın içi açılıyorBütün ev ayakta eşyalar ortaya toplanmış tavan duvarlar filan boyancakmış. Öncesinde de zımparalandı. Anlayacağınız toz içinde kaldık. Bakalım kaç günde bitecek
Tatlım önceliğimiz birbirimize her türlü destek olmak .Hatalarımızı eksiklerimizi uyarmakBu arada hanımlar biz bugün kilo bildirimi yaptık ya yarışa başlıyor muyuz bugünden itibaren yani neler yapacaz ?
Muskam burdaki başlangıcın hayırlı olsunMerhabalar kilom bu hafta 88,7 (Sadece 500gr verdm bu haftapöf)
Sanada güzellikHayırlı cumalar kızlar
BAŞLANGIÇ KİLOLARI
mefkurem 78.8
Storeperde 78,4
Srgn avc 82,2
Fikirdelisi 71.9
Braveness 85.3
Balikkiz 74.6
Muska77 88.7
Neyse sen fırsat buldukça gelmeye çalış cnmfazla giremiyorum evet. çalısıyorum iş yerindeyim gündüz , akşam da evde 2 canavar var onlarla ugrasıyorum... bu yüzden paylaşımlarım daha az evet.
mühendisim. çocuklara şimdilik annem bakıyor. bi süre sonra ufaklık krese kız okula başlıcakNeyse sen fırsat buldukça gelmeye çalış cnm
Nerde çalışıyon, çocuklarlada zor oluyordur. Onlara kim bakıyor
Ahhh bu cefakar kadınlar
sizlerin varlığıyla ve desteginizle daha da azimliyim. yemicem o tatlıdandüşünürsün düşünürsün
hatta 50 leri bile düşünürsün yeter ki çabala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?