• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Mefkurem Mefkurem evet ablacım menulerım orantısız ramazan dolayısıyla ınsallah duzene gırecek

yarın kılo bıldırımımı yapıyorum Allahın ıznıyle bende ıs yerındeyım gorusmek uzere herkese sevgılerrr:KK37::KK200::KK200:
çalışanların işi gerçekten zor
Allah yardımcınız olsun tatlım

mühendisim. çocuklara şimdilik annem bakıyor. bi süre sonra ufaklık krese kız okula başlıcak
küçük çocukları sen bana sor tatlım
19 yaşındayken 3 çocuk ve yaş farkları 1 -1. 5
Offff ne günlerdi

Ayy buraya bakmadan edemiyorum bağımlılık oldu, normalde forumlara pek girmezdim bi süre sonra giderdim inşallah öyle olmaz. Ve olmayacak gibi duruyor :KK53::KK53:
Olsun kızzzz. Bu faydalı bağımlılık
Ben o kadar kiloyu nasıl verdim zannediyon

sizlerin varlığıyla ve desteginizle daha da azimliyim. yemicem o tatlıdan
gece sonunda da yemediğimi bildiricem içim daha da rahatlayacak
Akşam bildirimini bekliyom cnm
Aslında merak etmiyom yemiceğini biliyorum

yürüyüşe çıksam mı ki birazda sıcak hava ama akşamda misafir gelecek yemeklere yardım etmem lazım kararsız kaldm çıksam mı çıkmasam mı
Ben okuyarak geliyom
Eğer akşam çıkamıcaksan gitsin iyi olur
Acaba gittinmi

zayıflayınca derim belki. verirken çok zorlandm bi daha yaşamak istemiyorum o anları diyip durdurum kendimi:KK20::KK20:şaka maka zayıflıyacagız ya hayalleri bile güzel ilk defa isteyerek sewerek alışverişe çıkcam:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Inan ben hayalini bile kuramıyodum bu kilonun
Bi kaç ay sonra kendin bile inanamıcaksın
Şu anda çok uzun gelebilir ama zaman çok çabuk geçiyor
Ben başlayalı 6 ay oldu daha dün gibi

merhabalar kızlar mesajlarınızı okudum tek tek.. gunduzlerıı pek bısey yapmıyorum ama yazdıklarınızı okumak bıle motıve edıyo benı o yuzden gırdım.. mısafırlermz hala burdalar ıftara baska yere gıdıceklermıs.. oruclu moruclu dısarı cıktık bıraz yuruyebıldm cok degıl.. avm gezdık bı tur :KK76: 38 beden bıcok sey begendım ve bekleyın benı dedımmm :KK35: hıc bısey almadım cunku kararlıym zayıflıcamm.. ınanılmaz susadımm..aksam suyumu ıcıcem cokca, yemeklermden de azar azar yıcem.. salataya abanıcamm tatlı mı o da nesı.. :stop: yemıcemmm! :KK47: aksam yıne yazarım kızlar hepınızı opuyorum..

Aynen cnm buranın havasından nefret ediyorum

Sabahları bolca yeşillik salatalık falan yiyebilirsin cnm
Eğer karnıyarık közlemeyse sorun yok artık ben hiç bi şeyi kızartmıyorum
Bide komposto şekerliyse cıss
Onun dışında çok güzel

Yok ablacım dünkü karnıyarık fırın daydı közleme :) kızartma türü hiç yapılmıyor bizim evde :)
Kompostoda 10 bardak su ya 1 çay bardağı şeker koyarak yapmıştım o yüzden çok şekerli değildi :)

Sabah tartılmıştım ama vakit bulup giremedim :|
Güncel başlangıç kilo: 98.6
inşallah 1,1 buçuk ayda bu 88 e inecel ! :)))
bugün yediklerime gelirsek--> sabah:10 gibi ,lorlu yumurta (1yumurta) + küçük domates+1salatalık+1 yeşil biber+4 zeytin
öğle: 2 yemek kaşığı haşlama makarna, mevsim salata
akşam: ton balıklı salata (geniş servis)
şuana kadar içtiğim su da 2 litreyi geçmiştir, uyuyasıya kadar 3 litreyi bulurum :)))

Hanımlarrr sizce 1 ayda en fazla kaç kilo verilir ?
1 ay sonra erkek arkadaşımla görüşebilirim ayrı şehirlerdeyiz deee... :KK17::KK17::KK17:
Ve ayrıca bir düğün işi olabilir o düğüne katılırsam daha da zayıf olmam lazım..:KK57:
Ne yiyeyim ne içeyim ne yapayımm ayhh kafam çok karışıııkkk:KK53::KK53::mad:

Bugünün menüsünü yazayım. Gündüz yazmadım malum ramazan ayındayız diye.

SABAH: 1 muz, 1 bardak süt
ARA : 1 sade kahve
ÖĞLEN: 3 kaşık pilav, 3 kaşık tava, 1 kase cacık

ARA : 3 tane sarma
AKŞAM : 1 kabak dolması, 4 sarma, 1 kase cacık.

1 kupaya yakın yeşil çay içtim.
1 litre su içtim devamı gelecek.:110:

İşte yaptğım en saçma hareket birazcık meyveli kek yedim ya.:KK67:
Hatamın farkındayım daha iyi olacak inşallah.
Ve sabahları doğru düzgün kahvaltı yapmadığımı biliyorum içimden gelmiyor. Ayrıca bugün pek proteinli olmamış:KK69:

Merhabalarr.. ıftarımı yaptım sımdı.. dunkılerın devamı gıbı oldu bıraz salata yedım corbadan sıkıldım artık degısıklık olsun dedım cacık yaptım kendıme..(hem salata hem cacık ne acaıpse artık) :confused: bır yemek kasıgı kadar pılav ve sulu kofte yedım ama suyunu ıcmedım cak azıcık patetesleyle koftelerını yanı.. (yemegın suyu yaglı dıye duymustm bı yerde yenılmesı zararlıyms) tanelerını yedım bende. sadece sofrada 5 bardak su ıctım.. 1 lıtreden daha fazlasını da ıcersem tamamdır.. dun gece sırkelı su ıcemedım.. onu da ıcıcem bu arada bıraz otursun yedıklerımm koşarak geldm unutmadan yazıym dıye :KK70: ıpımı de atlıcam bugun 500 tane gıbı dusnuyorum.. evde olan uc tane hazır tatlı cesıdı var.. bıde revanımız duruyo ama yemedım yemıcem kararlıyım.. :KK39:anneme makıneyı bosaltma konusnda da soz verdım onlarda baya kalorı yakıyomus dıye duydm.. ıpten once yapıcam mutlaka ısınma hareketı gıbı olsun :21: sımdılık opuyorum yıne sızlerı.. ben ıpımı atlıym makınyı bosaltıym dusumu alıym suyumu ıcıym gelıcem.. oo ne cok ısım varmıs kactım ben :KK15::KK37:

ıftarda yedıklerımı yazdıktan sonraaa.. 500 ıp atladımm :KK76: bu arada 5 bardak su 1 lıtre yapıyo.. ıftardan sonra da 3 bardak ıctım.. dusumu da aldım mısler gıbı :KK30: hurma yedım 4 tane de.. o tatlıları yememek ıcın oyle zor tutuyorm kı kendımı.. hurma yıyım dedım azıcık fazla oldu ama anca doydu gozum :oops:

selam:KK54:
Sabah 10.15
1 yumurta 2 domates 1 salatalık 2 dilim ekmek

Öğlen 2 30
menemen 2 dilim ekmek 1 kase hosaf :oops:
Ara 1 muz

Aksam
börülce salatasi tarhana çorbası 1 dl ekmek

Hosaf olmayaydi iyiydi ama ...

Back